Γάλλος κτηνίατρος ήρθε να μείνει στην Πάρο δυο μήνες για να βοηθήσει αφιλοκερδώς τα αδέσποτα

Ο Γάλλος κτηνίατρος Philippe Berthelier είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που αγαπάει πραγματικά τα ζώα και το δείχνει έμπρακτα.
Για δεύτερη φορά φέτος ο Berthelier έρχεται στο νησί της Πάρου εθελοντικά για να μείνει δυο μήνες και να βοηθήσει τα αδέσποτα ζώα. Στο πλευρό του θα είναι οι εθελοντές από τη φιλοζωική οργάνωση του νησιού Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου για να τον βοηθήσουν και να συνεργαστούν μαζί του. https://www.facebook.com/animalwelfare.paros
Ο Berthelier, όπως και πέρυσι, θα κάνει στειρώσεις, περίθαλψη, χειρουργεία αλλά και ό,τι άλλο προκύψει στα αδεσποτάκια του νησιού.
Διαβάστε την ανακοίνωση των Φιλόζωων Εθελοντών Πάρου για αυτή την πολύ σημαντική βοήθεια
“Έχουμε την τιμή και τη χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι από την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου και για 3 μήνες ο Γάλλος κτηνίατρος Philippe Berthelier προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του μαζί με την υπεύθυνη κτηνίατρο μας Katerina Konstantoudaki στο Κτηνιατρείο ΦΕΠ στη Νάουσα της Πάρου.
Είναι η δεύτερη φορά που ο Philippe είναι μαζί μας στην Πάρο. Πρόκειται για μια χορηγία του μεγάλου Γαλλικού Ιδρύματος «Fondation Assistance Aux Animaux» (Ίδρυμα Βοήθεια στα Ζώα) προς το Κτηνιατρείο ΦΕΠ.
Το ίδρυμα λειτουργεί και έχει αξιόλογο έργο για την προστασία των ζώων για πάνω από 80 χρόνια στη Γαλλία, διαθέτει 5 καταφύγια αδέσποτων σε όλη τη χώρα, 5 φιλοζωικά κτηνιατρεία, 5 πανσιόν ηλικιωμένων σκύλων και γάτων και μια φάρμα ζώων για εκπαιδευτικούς σκοπούς.
Ο Philippe Berthelier είναι απόφοιτος της Kτηνιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου ULG Liège – Belgique, έχει πολυετή πείρα στην παθολογία και χειρουργική ζώων συντροφιάς, και είναι υπεύθυνος του Κτηνιατρείου του Ιδρύματος Fondation Assistance aux Animaux στη Μασσαλία από το 2004.
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger