Μας το λένε στα ίσια: Θα βλέπετε ο,τι θέλουμε- Η ανακοίνωση που λεει ΠΟΛΛΑΡεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου

Πόλεμο στην ελευθερία του λόγου έχουν κηρύξει οι τεχνολογικοί κολοσσοί, όπως η Google (που πλέον έχει και το YouTube), το Facebook ή ακόμη και μεγάλα σαιτ όπως το πασίγνωστο Pinterest.

Ας ξεκινήσουμε με το YouTube, το οποίο αποτελεί τη δημοφιλέστερη πλατφόρμα αναπαραγωγής βίντεο. Από όταν το αγόρασε η Google, έχει αλλάξει την πολιτική του και έκτος του ότι έχει γίνει φιλο-αριστερό, ξεκίνησε έναν πόλεμο κατά της ανεξάρτητης ενημέρωσης, «χτυπώντας» χιλιάδες βίντεο σχετικά με «θεωρίες συνωμοσίας».

Όσα από αυτά δεν τα «έριξε», πλέον εμφανίζονται πολύ χαμηλότερα, ώστε να μην εντοπίζονται εύκολα από τους χρήστες. Επίσης βίντεο τα οποία περιέχουν «άβολες αλήθειες» σχετικά με την αριστερά, το μεταναστευτικό κτλ, συχνά-πυκνά εξαφανίζονται από την πλατφόρμα.

Επίσης, χιλιάδες χρήστες του YT, είδαν τους λογαριασμούς τους να τερματίζονται, με την αστεία δικαιολογία της «παραβίασης των όρων χρήσης» του σαιτ. Εντελώς συμπτωματικά, οι περισσότεροι από αυτούς ήταν «συντηρητικοί» που ανέβαζαν βίντεο ή έγραφαν σχόλια κατά της αριστεράς.

Στο ίδιο μήκος κύματος Facebook και Pinterest, ξεκίνησαν συντονισμένη επίθεση στις αντι-εμβολιαστικές ομάδες. Πλέον ανακοινώθηκε, πως αν κάποιος ψάχνει πληροφορίες σχετικά με τα εμβόλια, οτι λέξεις-κλειδιά και να χρησιμοποιήσει θα οδηγείται στις σελίδες μεγάλων επίσημων εγκεκριμένων οργανισμών υγείας και όχι σε σελίδες….«αμφιλεγόμενης ποιότητας περιεχομένου».


Ήδη έχουν κλείσει εκατοντάδες γκρούπ στο Facebook, τα οποία είχαν ως θέμα τις εναλλακτικές μορφές θεραπείας, τον αντιεμβολιασμό κτλ.

Αν αυτό δεν είναι χούντα, τότε τι είναι, ρωτάμε εμείς.

Επίσης ετοιμάζεται ένα σύστημα που θεωρείται πως θα βάλει τέλος στα FAKE NEWS. Ήδη έχουν αναπτυχθεί ορισμένα, τα οποία λειτουργούν όμως μεμονομένα, για συγκεκριμένες σελίδες. Αν μπορέσει να ολοκληρωθεί αυτό που σχεδιάζουν οι παγκοσμιοποιητές, θα υπάρχει ένα σύστημα, κοινό, που θα λειτουργεί σε όλες τις σελίδες.

Αργότερα δεν αποκλείεται για να μπορεί κάποιος να συνδεθεί στο διαδίκτυο, να απαιτείται η χρήση ενός συγκεκριμένου προγράμματος περιήγησης, το οποίο θα εμπεριέχει το εν λόγω σύστημα, που φυσικά θα μας δείχνει μόνο ο,τι θα θέλει η παγκόσμια εξουσία.

Επομένως, σήμερα ζούμε έναν τεχνολογικό πληροφοριακό μεσαίωνα. Αν το περιεχόμενο που ανεβάζει κάποιος δεν συμφωνεί με την…πολιτική ορθότητα, τότε πηγαίνει στην ψηφιακή…πυρά. Μας το λένε ξεκάθαρα, σας δείχνουμε μόνο ότι θέλουμε και δεν υπάρχει καμία αντίδραση. Αλήθεια, που είναι οι ΜΚΟ που νοιάζονται για την…ελευθερία του λόγου να διαμαρτυρηθούν;

Καταλαβαίνετε πως τα πάντα είναι στημένα, έτσι ώστε όλοι να λαμβάνουν μόνο την πληροφόρηση που θεωρείται ακίνδυνη από το σύστημα. Η γνώση επομένως είναι η δύναμη μας. Πρέπει να γνωρίζουμε τι συμβαίνει γύρω μας και όχι τι μας λένε πως συμβαίνει.

Οι μάσκες πλέον έχουν πέσει πλήρως. Είμαστε όπως όλα δείχνουν προ των πυλών της κορύφωσης των παγκόσμιων εξελίξεων.


(φώτο: Pexels)


el.gr
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger