Οι Έλληνες είμαστε από ζωντανό Υγρό Μέταλλο και φέρουμε εξωπραγματικές ιδιότητες


Ελληνας δεν γίνεσαι αλλά γεννιέσαι, υπάρχει μέσα στο dna μας, στο συλλογικό μας υποσυνείδητο, στο αρχέτυπο μας, το αρχέτυπο του ευγενούς (ευ+γένος) αυτός δηλαδή που είναι έτοιμος και ικανός να προστατεύσει την πόλη του και να διαφυλάξει την ελευθερία του, τα ιδανικά του, τις αρχές και τις αξίες του, τόσο του ίδιου όσο και των συμπολιτών του.
Αυτά τα αρχέτυπα τα φέρουμε κληρονομικά από γενιά σε γενιά όλοι μας ανεξαιρέτως γυναίκες και άνδρες και υπάρχουν μέσα στην ψυχή μας ως εικόνες και είναι χαραγμένα με διαμάντι και όπως ένα παλίμψηστο που τυλίγεται γύρω από τη ψυχή των ανθρώπων, στην επιφάνεια του οποίου καταγράφονται με επάλληλες γραφές, τα γεγονότα, οι στιγμές, οι εικόνες και τα συναισθήματα τους έτσι κι αυτά καταγράφονται στο συλλογικό μας υποσυνείδητο και αναδύονται την κατάλληλη στιγμή .Είμαστε το υπόδειγμα, το πρότυπο, το μοντέλο πάνω σε μας πατάνε όλοι οι υπόλοιποι. 
Είμαστε ουράνιο Θείο βλάστημα … « Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογονεί, φυτόν ουράνιον και βλάστημα θείον ηκριβωμένον. Λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην.» Διότι η Ελλάς είναι η μόνη που γεννά ανθρώπους,(είναι) φυτό ουράνιο και θεϊκό βλάστημα (βλαστός) κι αυτό είναι εξακριβωμένο. (Η Ελλάς) γεννώντας το λογισμό (συλλογισμό) έκανε κτήμα της την Επιστήμη.
Κι αυτό δεν μπορούν να μας το συγχωρήσουν, κανένας άλλος λαός, κανένα άλλο κράτος.Ο Θεός και Κύριος μας, ο Θεός της Ελλάδας μας είναι τόσο ισχυρός, ώστε φροντίζει η χώρα αυτή να γεννά πάντα αληθινούς ανθρώπους και ήρωες. Ήρωες ικανούς να σκορπίσουν σαν τρομαγμένα πουλιά όλους αυτούς οι οποίοι αποφάσισαν να φυλακίσουν την ψυχή μας στην σκοτεινή τους φυλακή και ανθρώπους που να διδάξουν το μεγαλείο της ανθρώπινης υπόστασης… ο Θεός της Ελλάδας είναι αυτός που θα μας βοηθήσει και θα φροντίσει σίγα σιγά να επανακτήσουμε το φως μας.
Εκ της τέφρας μας αναγεννιόμαστε. Υποτάσσοντας ύλη και θέληση σε Ιδέα και Πίστη για Θεό, Ελλάδα και Λαό…δεν θα χαθούμε όσο κι αν μας πολεμούν γιατί πολύ απλά είμαστε από ζωντανό «ΥΓΡΟ ΜΕΤΑΛΛΟ» που έχει εξωπραγματικές ιδιότητες.

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger