Ο Ερντογάν μας στέλνει τους ηττημένους Τζιχαντιστές της Ιντλίμπ

Σοκάρει η είδηση ότι ο Τούρκος Πρόεδρος, έχει ανοίξει δίοδο από τον Εβρο προς την Ελλάδα για τους ηττημένους Τζιχαντιστές της Ιντλίμπ.

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα viadiplomacy.gr, την Παρασκευή 30 Αυγούστου, περίπου χίλιοι τζιχαντιστές πέρασαν από την Συρία στην Τουρκία μέσω του μεθοριακού σταθμού Bab al-Hawa και διαδήλωσαν ζητώντας από την Άγκυρα να τους αφήσει ανοιχτό διάδρομο προς το Αιγαίο ώστε να περάσουν στην Ελλάδα.

Κανείς από αυτούς δεν γύρισε στην Συρία και στην Ιντλίμπ και εντελώς ξαφνικά χάθηκαν τα ίχνη τους, και μάλιστα από «κανάλια» που παρακολουθούν τις μαζικές μετακινήσεις.

Τον Σεπτέμβριο, η Ελλάδα δέχθηκε τις μεγαλύτερες ροές προς τα νησιά τα τελευταία δύο χρόνια. Όσοι αποβιβάστηκαν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου ήταν Πακιστανοί, Αφγανοί και Αφρικανοί και ελάχιστοι Σύριοι. Αυτό σημαίνει για τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα πέρασαν κατά το πλείστον λαθρομετανάστες και όχι πρόσφυγες.

Και ενώ τα μάτια όλων ήταν στραμμένα στα νησιά, τις αποβάσεις και τις ΜΚΟ, στον Έβρο εκατοντάδες άντρες ηλικίας 25-35, περνούν στην Ελλάδα ανενόχλητοι, ενώ όσοι δεν καταδιώκονται στην Εγνατία Οδό από την Ελληνική Αστυνομία, κατευθύνονται στην Θεσσαλονίκη με τα ποδιά από την Σιδηροδρομική γραμμή και τους παράλληλους δρόμους της Εγνατίας Οδού. Ντου από παντού! – Ρεσάλτο μεταναστών από τον φράχτη του Εβρου! – Συγκλονιστικό βίντεο

Ουσιαστικά, αυτό που συμβαίνει όλο τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα.

Πολλοί από αυτούς κατευθύνονται και στην Βουλγαρία, στον Μουσουλμανικό θύλακα του Κίρτζαλι όπου ελέγχεται απόλυτα από τον Ερντογάν και τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας. Ενδιάμεση στάση για την Βουλγαρία είναι η Κομοτηνή στην οποία οι Ελληνικές υπηρεσίες είναι διαλυμένες και δεν υπάρχει κανένας έλεγχος.

ViaDiplomacy


kostasxan
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger