Έεε, ας γελάσουμε και λίγο !!


…με τα χάλια μας.

Παλαιός


Τό ‘πε … δεν το ‘πεεε ;;
…τοοοο ‘πε !! πως δεν το ‘πε … τοοοο ‘πε !!

Δεν χρειαζόμαστε λέει, φράχτες, τείχη και σύνορα … αλλά κανόνες !! 
…διότι έτσι θα ευτυχίσουμε … «σαν και δαύτον» !! … που αισθάνεται λέει ευτυχής, αφού γινόμαστε πολυπολιτισμικός αχταρμάς !! … αυτό δεν είπε ο ζαβοκουκλοχαιρετάκιας ;;
…ρε λέτε όντως να  το πάθουμε ;; … ρε λέτε να  το αξίζουμε ;; 
…χμ’ … όπως δείχνουν τα πράγματα, μάλλον αυτό είναι το μόνο σίγουρο !!

Βέβια, βέβια … κανόνες !!
Να ας πούμε … όπως έμαθα για μερικούς που τώρα λέει τους γράφτουνε !!
– Ο πρώτος λέει … θα παίρνει φόρα και θα μπαίνει … με το δεξί !!
– Ο επόμενος … όλα κι όλα … χοροπηδηχτός, και με τα δύο !! … να, τσούπ, θα δίνει μία, και θα περνάει … και με τα δύο είπαμε έεε ;;
– Ο τρίτος … άαα, αυτός, κουτσό και με τ’ αριστερό … να … όπως παίζαμε μικροί … ακριβώς έτσι !!
– τώρα για τους επόμενους,  τι να σας ‘πώ … το σκέφτουνται, το πασχίζουν λέει !! … είπαμε … τώρα γράφτουνε τους κανόνους !!

Το ‘πε λοιπόν, ο ζαβοκουκλοχαιρετάκιας !! … και τα ξεπουλημένα γελάδια, από κάτω … ξεπατώνονταν στις παλαμομαλακοκρουσίες !!
Ναι ρε, αλήθεια σας λέω … εκεί στο πορδοβούλιο, γινόντουσαν ούλα εδαύτα !! … το δείξανε και οι πουτάνες, της πλερωφόριασης !!

Άντε να σας ‘δώ τώρα, όλους εσάς, ζωντόβολα, που λέγατε ότι άλλα σας έλεγαν εφτούνοι … άντε να σας ‘δώ, τι θα κάνετε !! … καλά τώρα, για πλάκα το είπα εδαύτο … σιγά μην περιμένω να κάνετε κάτι !!

Αλλά και το άλλο ;; … που το βάζετε το άλλο ;;
«Οργή στη Νέα Καβάλα» λέει … 
«Εμείς τους βοηθήσαμε… κι αυτοί μπήκαν στα σπίτια μας και μας έκλεψαν….»
…σώωωωωπα !! … κάνανε ρε τέτοιο πράμα, τα καθάρματα ;; … ά μπά, δεν μπορεί … δεν το πιστεύκω, με τίποτις !!

Εντάξει μωρέ, και ας πούμε ότι έτσι είναι … τι κάνανε δηλαδής οι άντρωποι ;; … έεε, μερικά πραματάκια σουφρώσανε … κάποιες γίδες και αρνιά γδάρανε… μπορεί και κάνα κοτόπουλο (αλλά μην μου πείτε ότι, διαλέξανε τις λειράτες κότες … γιατί θα τα πάρω στο κρανίο … εντάξει ρε παιδίμ’ να πάρουνε, αλλά όχι και τις λειράτες … όχι και τις λειράτες !!) … και άντε, να ‘χανε και σηκωμάρες, και να σας ρίξανε και κάνα φιστίκωμα … δεν φτάνει δηλαδή που τόση ‘ξυπηρέτηση σας κάνανε, έχουτε και την απαίτηση να μιλάτε κιόλας ;;

Καλά ρε ΖΩΑ, δίποδα … καλά ρε γελάδια … ακόμα να μάθετε ;;
Ρε πάτε και βοηθάτε, τους ΕΠΙΚΟΙΣΤΕΣ, αυτούς που έχουν έρθει να σας πετάξουν έξω από τα σπίτια σας, να φάνε τους κόπους της ζωής σας … και να σας αφαλολαιμοκόψουν ;;
Αυτούς ρε, που ακόμη και αν σφαδράζουν, πεσμένοι στον δρόμο, θα πρέπει να τους πατήσετε στο λαιμό, εσείς τρέχετε ξωπίσω τους, σαν ξελιγωμένες και ξαναμμένες απήδηχτες γεροντοκόρες ;; … φτου να χέσω το σκατοκεφαλό σας !!
Τέτοιον ΜΑΖΟΧΙΣΜΟ, πουθενά ρε πουθενά !! … μόνο εδώ στην γελαδιστανία, τον εβρίσκεις !!

Ρε Ζώα … ξέρετε την διαφορά πρόσφυγα, μετανάστη, λαθροεισβολέα και εποικιστή, για τσού ;;
Φτού να χέσω μέσα… το σκατοκεφαλό σας !!
Αλλά βλέπεις εσάς σας φάγανε οι δικαιωματισμοί, οι διεθνισμοί, οι πολυπολιτισμικότητες, οι δημοκρατουρίες και όλα τα συναφή σκατά … ίδια μ’ αυτά που ‘χουτε στο κλούβιο σας κεφάλι.
Μάθετε επιτέλους ρε ηλίθιοι !! … ποιό το ένα και ποιό το άλλο !! … μάθετε !!
«Σας λένε ψέματα!»

Κανένας απ’ αυτούς που μπουκάρουν στην χώρα μας δεν είναι ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ … είναι ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ … το καταλάβατε ρε ΖΩΑ ;; … το καταλάβατε ;;
Ίσως … λέω ίσως … πρόσφυγες (πολιτικοί πρόσφυγες), μπορούν να θεωρηθούν πέντε δέκα Τούρκοι, αντίπαλοι του Ερντογάν, που διώκονται στην Τουρκία, αυτοί και μόνον αυτοί.
Και Μετανάστες, νόμιμοι, είναι αυτοί που έρχονται με όλα τα χαρτιά τους, στις πύλες εισόδου της Χώρας, ή στις κατά τόπους πρεσβείες μας στις χώρες τους, και αιτούνται είσοδο … κανείς άλλος !! … όλοι οι άλλοι είναι ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ και ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ !! … τελεία και παύλα.
Αύριο, μεθαύριο, που θα σας πετάνε όξω από τα σπίτια σας, για να σπιτώσουν τα λαθρόσκατα, όταν εδαύτοι θα πάρουν όλα όσα είχατε, με κόπο και ιδρώτα μιάς ζωής αποχτήσει, όταν θα σας σκυλοπηδάνε και θα σας κοψωλαιμιάζουν … μην ακούσω κάνα σούργελο να σκούζει, και να διαμαρτύρεται … εσείς, είσαστε δικαιωματιστές και πολυπολιτισμικάκηδες, εσείς νοιάζεστε για όλους τους άλλους, εκτός από την πατρίδα και τους δικούς σας, εσείς δεν είστε πατριώτες και ρατσιστοεθνίκια αλλά διεθνιστές … έεε αφού είν’ έτσι, τότε βουλώστε το, και καθίστε ήσυχα, να σας ανοίξουν την σούφρα, διεθνιστικά !! … φάτε την, και βγάλτε τον σκασμό !!

Όσο για μας, τους λίγους, τους βαρεμένους, τους πατριώτες, τους εθνικιστές, του εντοπίτες, τους ρατσίσταρους (όπως θέτε να μας λέτε) … να θυμάστε … ότι … από σας θα ξεκινήσουμε, τα εγχώρια διεθνιστικά γελάδια … από σας !! … τα πιθήκια θα μείνουν για το τέλος !!
Διότι, πώς να το κάνουμε … τα είπαμε και τα ξαναματαείπαμε … αλλά εσείς δεν ακούτε, με τίποτα … και συνεχίζετε, να κάνετε την μιά μαλακία μετά την άλλη … αλλά πάντα, μα πάντα, εσείς δεν φταίτε … όλο οι άλλοι φταίνε !!
Δυστυχώς μανάριαμ’, δεν φταίνε οι άλλοι, δεν φταίνε οι πουλημένοι, οι προδότες … οι … οι … ΕΣΕΙΣ, είστε που φταίτε … οι άλλοι κάνουν την δουλειά τους … εσείς όμως είστε που δεν κάνετε την δικήν σας … που δεν προστατεύετε το Έθνος, την πατρίδα … αλλά κοιτάτε ποιόν κώλο θα γλείψετε, και γρήγορα γρήγορα να σουρθείτε στο λαγούμι σας, σαν τα σκουλήκια, μην και σας ‘πούνε ρατσιστές, αναχρονιστές, εθνικιστές … Πατριώτες !!
Αλλά, από έναν λαό, σκέτο μπάζο, τι μπορεί να περιμένεις ;;
Ρε δεν έχει σωτηρία λέμε, αυτός ο Βοϊδολαός … δεν έχει σωτηρία με τίποτα !! 
…και μετά λέτε ότι τον βρίζω.
Αλλά βρισιά είναι να του λες αυτό που είναι ;;
Έμ πώς ;; … γίνεται να μην του τα σούρνω, με αυτά που κάνει ;; … αφού δεν ακούει … αφού μυαλό δεν βάζει !! … είπαμε … και το να του δώκεις μίαααα … πολύ του πάει !!

Κάνανε λέει, και κάτι ασκήσεις, τρομοκρατικής επίθεσης, εκεί στην Σοϊ-λούν … έεε προετοιμάζονται, οι άντρωποι, προετοιμάζονται [[μπάς και κάνας ανυπόταχτος θερμοκέφαλος τα πάρει στην κράνα, και πάρει αμπάριζα ότι και όποιον βρεί μπροστά του]] … όπως και πρίν από χρόνια, με ‘κείνες τις ασκήσεις, στα Κιλ-κιά, για την αντιμετώπιση διαδηλώσεων, εξεγέρσεων και αστικού πολέμου [[που και τότενες το ίδιο αναρωτιόσαστε … μέχρι που σας το χώσανε κανονικότατα … αμφιβάλω όμως, αν το πήρατε χαμπάρι … αμφιβάλω !! ]] … έεε καιρός ήταν πιά, και για μιά ακόμα !!

Και όλα αυτά, γίνονται εδώ … στο γελαδιστάνικο μπορντέλο !! … αλλά κάποιοι διαμαρτύρονται, γιατί βρίζω, λέει, τα ΖΑ, για όλες «τις σοφίες» που … διαπράττουν !!
Έεε, μ’ αυτά και μ’ αυτά … περαστικά μας !! … διότι το θα πάμε άκλαυτοι, είναι το μόνο σίγουρο … το έχουμε στο τσεπάκι !!

Υγ.  Εκεί στην ανάρτηση «Σύμη» έγραψα ένα σχόλιο, όπου και έδωσα τους συνδέσμους στην σελίδα του Υπουργείου για τα αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών του 2019, των Περιφερειών του Αιγαίου.
Τα ψάξατε … τα είδατε … πώς τα κρίνατε ;
Μάλλον τα περάσατε στο ντούκου … όπως περνάτε κάθε τι που σας λέμε … αλλά μετά, πάντα φταίνε οι άλλοι … ΌΧΙ μανάριαμ’ ο γελαδολαός ΦΤΑΙΕΙ !! … ΕΣΕΙΣ !!
Επειδή, δεν το κάνατε, εσείς, λέω να σας το τρίψω στην μούρη, εγώ … ΔΕΙΤΕ λοιπόν τα χάλια των Συμίων, όπου αν υπήρχε πράγματι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και ΘΕΟΣ, τότε θα έπρεπε να επιβληθεί σ’ αυτά τα «ΝΟΗΤΑΚΙΑ» να φορτωθούν έκαστος από καμμιά δεκαριά λαθρόσκατα.
Αφού αυτό επέλεξαν ή αδιαφόρησαν στο τι θα γίνει … ΑΥΤΟ δεν είναι το ΔΙΚΑΙΟΝ ;;
Σας παρουσιάζω λοιπόν, παρακάτω, τα στοιχεία [[στον Δήμο Σύμης]] με την επιλογή των ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ υπέρ της ΕΠΟΙΚΙΣΗΣ κομμάτων … όχι ότι τα υπόλοιπα είναι καλύτερα … αλλά να, γι’ αυτούς δεν μπορείτε να πείτε ότι είναι αλλιώς … το έχουν ΔΗΛΩΣΕΙ ξεκάθαρα.
Και τι να κάνατε ;; … μα σας τα είχα γράψει τόσες φορές … κατήντησα γραφικός επαναλαμβάνοντας ξανά και ξανά την ΜΟΝΑΔΙΚΗ υπάρχουσα Επιλογή … ΆΚΟΥΣΕ κάποιος ;; … μπάααα δεν το νομίζω !!
Οπότε αφού τα θέλει ο κώλος σας … να τα γευτείτε !! … αυτό είναι το Δίκαιον !!
Τώρα για τους λίγους εκείνους, που όντως σε τίποτε δεν φταίνε … δυστυχώς … μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά !! … μπορεί να είναι σωστοί εδώ σ’ αυτό και λάθος σε χίλια άλλα, αλλά τι να κάνουμε ;; … είπαμε, στο μπουρδέλο που ζούμε, ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΑ υπάρχουν !!

Σχεδόν όλοι υπερασπίζονται την ΜΥΣΤΙΚΗ Ψήφο !… εδώ είναι το λάθος !!
Τι μυστική και κουραφέξαλα … ΦΑΝΕΡΟΤΑΤΗ να είναι … ώστε ο καθένας ν’ αναλαμβάνει τις ευθύνες του, και όχι να το παίζει έτσι και γιουβέτσι !! … αλλά είπαμε … αυτά είναι λόξες του Παλαιού !!
Πάρτε λοιπόν το πινακάκι που είπαμε … και τρίψτε το στην μούρη σας … ιδιαίτερα εσείς εκεί στην Σύμη … όχι ότι αλλού είναι καλύτερα τα πράγματα.


= = / / = =

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger