Ὑπερηφάνεια,ἡ ἰσλαμοποίησις τῆς χώρας,γιά τόν Κούλη !


«Ούτε φράχτες θέλουμε, ούτε τείχη. Θέλουμε κανόνες. Και θα πάνε σε ελληνικό σχολείο τα παιδιά των προσφύγων. Και εάν είναι άριστοι μαθητές, να σηκώσουν την ελληνική σημαίαΑυτό είναι το σωστό. Μακριά από εμάς οποιαδήποτε ξενοφοβία ή οποιοσδήποτε ρατσισμός. Είμαι υπερήφανος όταν πηγαίνω σε παρελάσεις και βλέπω μια κοινωνία η οποία μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική σιγά σιγά. Δεν αμφισβητείται η εθνική μας ακεραιότητα με αυτό τον τρόπο».(ἐδῶ)


Αυτό είναι το σωστό.


Είμαι υπερήφανος όταν πηγαίνω σε παρελάσεις και βλέπω μια κοινωνία η οποία μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική σιγά σιγά


Καί γι᾿αὐτό τό σιγά-σιγά,ὁ Κούλης :

 «περισσότεροι από 20.000 που αιτούνται άσυλο, θα μετακινηθούν σε 10 Περιφέρειες της ενδοχώρας»

Καί ἔλαβε τά ἀνάλογα ...μέτρα: 

Ανταποδοτικά οφέλη για τους δήμους που θα υποδεχτούν 20.000 αιτούντες άσυλο 

Σε αυτό το πλαίσιο αναμένεται άμεσα να προκηρυχθεί από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπως άλλωστε ήδη έχει εξαγγελθεί, το πρόγραμμα για τη φιλοξενία αιτούντων άσυλο σε ξενοδοχεία με αντίτιμο 12 ευρώ ανά άτομα την ημέρα για ένα εξάμηνο ή για ένα χρόνο. Στην ανταμοιβή δεν περιλαμβάνονται έξοδα σίτισης ή άλλα έξοδα.


...Οι γενναίες χρηματοδοτήσεις θα προέρχονται από τον κρατικό προϋπολογισμό αλλά και κονδύλια της ΕΕ, με την υπόσχεση ότι δε θα γίνει κανένας ουσιαστικός διαχειριστικός έλεγχος, άρα οι «πρόθυμοι» θα μπορούν να ενισχύσουν άφοβα τους προσωπικούς τους λογαριασμούς!(ἐδῶ)

Γιατί ψηφίσατε,εἴπαμε τήν ΝουΔου,τοῦ Μητσοτάκη; Ἄ,ἐπεί δή εἶναι ...πατριωτικό κόμμα; Μάλιστα ! 


Ἡ Πελασγική ΠΗΓΗ
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger