ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ: ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΜΑΣ!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ: ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΜΑΣ! ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΜΚΟ ΟΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΚΟ! ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!
Είναι πρωτοφανές-απίστευτο αυτό που συμβαίνμει με την κυβέρνηση Μητσοτάκη! Ακούστε την αποκάλυψη που κάνουμε στην εκπομπή μας "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" με τον Μάκη Βραχιολίδη και τον αναλυτή Παναγιώτη Αποστόλου, και συγκεκριμένα από το 57'.15'' και μετά (κάντε κλικ στα κόκκινα γράμματα).Ο αρμόδιος υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Παναγιωτόπουλος, με επίσημες δηλώσεις είπε: «Έτσι προέκυψαν οι ΜΚΟ, οι οποίες μπήκαν να προσφέρουν κάποιες υπηρεσίες και τώρα λειτουργούν κατά έναν τρόπο που δεν είναι και απολύτως γνωστός. Ως υπουργός Εθνικής Άμυνας είμαι υπεύθυνος για τα περιουσιακά στοιχεία της Εθνικής Άμυνας που είναι τα στρατόπεδα. Υπάρχουν στρατόπεδα στα οποία φιλοξενούνται πρόσφυγες, δομές φιλοξενίας ή κέντρα υποδοχής, στα οποία γίνονται εργασίες για τις οποίες δεν γνωρίζω τίποτα. Αν ζητήσω να πάω να μάθω, θα μου πουν "δεν είναι δική σου δουλειά, είναι θέμα του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης που εποπτεύει τις ΜΚΟ που δρουν στα στρατόπεδα». Και κατέληξε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας: «Και εκεί θα έχουμε πρόβλημα».

Η περίπτωση αυτή είναι ακόμη χειρότερη από την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, τονίζει ο Παναγιώτης Αποστόλου. Διότι κυρίαρχο έδαφος στην ενδοχώρα δεν μπορεί να εποπτεύσει ο ΥΕΘΑ της Κυβερνήσεως. Κάνουν εργασίες. Πού ξέρεις κ. υπουργέ τι κάνουν στις εγκαταστάσεις; Τι αλλοιώνουν; Τι δημιουργούν;Πρόκειται δηλαδή για απώλεια εθνικής κυριαρχίας και μάλιστα στα πιο ευαίσθητα σημεία της χώρας: στα στρατόπεδά μας τα οποία έχουν παραδοθεί στις ΜΚΟ και στον Διεθνλή Οργανισμό Μετανάστευσης. Ο Ερντογάν είναι ο μεγάλος κερδισμένος ο οποίος με τους μετανάστες που στέλνει, πεεριορίζει την εθνική μας κυριαρχία και ουσιαστικά στραγγαλίζει τα στρατόπεδά μας!

Σύμφωνα με όσα λέει ο κ. Παναγιωτόπουλος αναμένεται να παραδοθεί η εθνική μας κυριαρχία στα παρακάτω στρατόπεδα όπου πρόκειται να φιλοξενηθούν πρόσφυγες-μετανάστες:

Τα υποψήφια στρατόπεδα τα οποία ενδέχεται να «ενεργοποιηθούν» εφόσον αρχίζουν να «γεμίζουν» τα ήδη υπάρχοντα είναι τα εξής:
Πυροβολικού – Θήβα
Μηχανικού – Ναύπλιο
9ο Σύνταγμα Πεζικού – Καλαμάτα
547/ΑΜ Τάγμα Πεζικού – Ρέθυμνο
2/39 Σύνταγμα Ευζώνων – Μεσολόγγι
1ο Σύνταγμα Πεζικού ΔΙΚΕ – Τρίπολη
Υγειονομικού – Άρτα
Εφοδιασμού- Μεταφορών – Σπάρτη
586 Μηχανοποιημένο Τάγμα Πεζικού – Γρεβενά
Υλικού Πολέμου – Λαμία
Διακλαδικό Κέντρο – Τρίπολη.


indobserver.gr
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger