ΒΟΘΡΟΛΟΜΑΙΕ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Α-ΦΙΛΟΣ


ΒΟΘΡΟΛΟΜΑΙΕ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Α-ΦΙΛΟΣ

Σαν λάτρης της Πανθρησκείας Βοθρολομαίε, πράκτορα του Ισλάμ και του Αντίχριστου Πάπα Φρανσίσκου σε περιμένουν να κάνετε κάποια τελετή στο Βατικανό στις 14 Μαΐου 2020 για την «Παγκόσμια Συμφωνία» ένα ‘Global Pact’ εκπαίδευσης των παιδιών γιατί από μικρή ηλικία μπορείς να τους κάψεις το μυαλό εκπαιδεύοντας τα στην λατρεία με από πίσω τον Λούσιφερ.
Ο Ιησουίτης Πάπας κάλεσε όλους τους ηγέτες του κόσμου πριν από μερικές εβδομάδες να έρθουν στο Βατικανό. Έχουν δύο σημαντικά θέματα στην ημερήσια διάταξη αυτής της συνάντησης όπου πρέπει να έρθουν όλοι οι μαύροι των πολιτκών εξουσιών.

VATICAN DECLARES LUCIFER IS GOD (Σύμφωνα με το Βατικανό ο Λούσιφερ είναι ο Θεός)
Πόσες αποδείξεις χρειάζεστε Καθολικοί πιστοί σε τι ακριβώς προσεύχονται οι ανεγκέφαλοι καμμένοι Καθολικοί παπάδες; Τι θα δηλώσουν οι υποκριτές και δούλοι του Λούσιφερ; Λατρεία στο αφεντικό της ύλης, λατρεία στον ανθρωποκτόνο θεό τους..

Ο πρώτος λόγος που γίνεται η «Παγκόσμια Συμφωνία» είναι μια εγκύκλιος που ασχολείται με την «αλλαγή του κλίματος», αυτά που δήλωσε η Γκρέτα η καημένη και τώρα ολοκαμμένη δαιμονισμένη.
Η δεύτερη αιτία, και γνωρίζετε ποια θα μπορούσε να είναι, αφορά την αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Ο πάπας λοιπόν θέλει να συναντηθούν οι ηγέτες του κόσμου για να δηλώσουν την Ίδρυση της Παγκόσμιας Θρησκείας, το παγκόσμιο σύμφωνο μεταξύ όλων των παγκόσμιων ηγετών και όλων των θρησκειών του κόσμου. Και από πίσω η κρυφή ατζέντα πίσω από την "αλλαγή του κλίματος" η μείωση του πληθυσμού στον πλανήτη γιατί κλάνουν μεθάνιο και επιβαρύνουν τον πλανήτη...
Η δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης έχει δηλωθεί πολλές φορές και όσοι την δηλώνουν νομίζουν οι ανόητοι ότι ο Λούσιφερ θα τους κάνει μεγάλη χάρη...η μοναδική χάρη Βοθρολομαίε είναι το πύρ το αιώνιο..

ΚΟΡΑΚΑΣ


ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΗΛΙΑ ΔΡΑΣΗ
ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger