GEWKWN : ΘΑΡΣΕΙΤΕ, ΕΓΩ ΕΙΜΙ, ΜΗ ΦΟΒΕΙΣΘΕ……


Κοινοποιεί ο GEWKWN

Οίμος-Αθήνα, 10 Φεβρουαρίου 2019

Εις την δύναμιν της Αγίας Τριάδος, Εις την δύναμιν της Αγίας Τριάδος , Εις την δύναμιν της Αγίας Τριάδος

Στην γραφή αυτή, ο στρατός να είναι προσεκτικός. Έρχεται επιστράτευση γενική, Μα ο τακτικός στρατιώτης, Θα είναι παρών της κλήσης της πρώτης.

Θα γεμίσει τα βουνά και τα νησιά, εντολή θα πάρει να ετοιμαστεί ,Τα σύνορα, από επικείμενη Τούρκικη εισβολή να υπερασπιστεί .Κανείς να μη φοβηθεί…

Πολλές φόρες Άγιοι και μοναχοί στα γεγονότα αυτά έχουν αναφερθεί, Μα πολλοί ιδέα ακόμα δεν έχουν, Σε τι γεγονότα σε λίγο θα συμμετέχουν .Γι αυτούς σας δίνεται τούτη η γραφή ,Που κοιμούνται τον ύπνο το βαθύ. Σε όλους να διασκορπιστεί, Παντού να μοιραστεί ,Και αυτή για τους πιστούς αμνούς Μου, για γνωστά πράγματα ας ομιλεί .Να πείσει, για την ύπαρξη του Υιού του Μονογενή, έχει γραφεί .Από χέρια άπιστων θα κρατηθεί και θα διαβαστεί, Θα προκαλέσει την μεταστροφή, Και ο λόγος του Χριστού, σε λίγο για αυτούς θα αποτελεί την κύρια τροφή .

Για τους δικούς Μου τους αμνούς απλά ακόμα ένα πειστήριο,Του Ζώντα Θεού, Ιησού Χριστού, στην καρδιά τους, θα προστεθεί .Ο στρατός στα ορύγματα αφόβητα και περήφανα μέσα να σταθεί ,Κανείς να μην φοβηθεί, να πολεμήσει δεν θα χρειαστεί ,Θα μείνει στην αναμονή, Πολύ από την προσευχή θα βοηθηθεί. Όσο ο στρατιώτης όμως αναμένει Και του Θεού βοήθεια στα βουνά του Έβρου περιμένει, Αλλά και στα νησιά,

Στον Θεό να ανοίξει, μια αγκαλιά. Βλασφημία μην αρθρώσεις, γιατί ευθύς, Μόνος θα βρεθείς. Από κακοτοπιά δεν θα βοηθηθείς, Στην τύχη σου θα αφεθείς, Πιστά στην προσευχή να αφιερωθείς.

Του Τούρκου το άρβυλο, το πολύ-πολύ, στον ποταμό τον Έβρο να βραχεί, Μα αμέσως προς τα πίσω θα γυρίσει με βήμα έντρομο ταχύ ,Την κακούργα χώρα του να υπερασπιστεί ,Από θύτης σε θύμα θα μετατραπεί .

Άδικα την Τουρκία να σώσει θα προσπαθήσει ,Ο Ρώσος θα την διασπαθίσει ,Θα την πετσοκόψει και την διασκορπίσει ,

Την Κύπρο ο Αγαρηνός θα την ραπίσει ,Και αλλόφρων θα την εγκαταλείψει Την σημαία από τον πενταδάκτυλο ο Χριστός θα την αφανίσει………..

Τίποτα λοιπόν τον Ελληνικό στρατό μην τον φοβίσει .Εμπιστοσύνη στον Ιησού Χριστό, Και όχι στον εξοπλισμό ,Κοιτάξτε προς τον ουρανό, Έχω Εγώ αναρίθμητο Αγγελικό Στρατό ,Θα βρίσκεται στο δικό σας το πλευρό , Εμένα έχει Στρατηγό…

……Κάποια νησιά θα πατηθούν απ’ το γνωστό εχθρό, Κέρασμα, ετοίμασα για αυτόν, Εγώ, ο Χριστός, πικρό, πικρό, Τα πόδια θα του κόψω, την ορμή του θα την ανακόψω,Τους πολιτικούς σας, που σας πρόδωσαν Εγώ, θα τους Προδώσω. Κατάχαμα , νεκρό ,Θα δείτε τον εχθρό, Από άλλου χέρι Θα χτυπηθεί με αιχμηρό μαχαίρι. Τον ακριβή καιρό μόνο ο Θεός τον ξέρει . Με μιας θα Με δείτε τον Τούρκο να εξαφανίζω……………

…..Των έχθρων σας ήδη, έχω σκοτίσει τη διάνοια Γιατί αποφάσεις έχουν λάβει που τις χαρακτηρίζει η παράνοια. Από τις αποφάσεις τους έχουν περιπλεχτεί, Με τα ίδια τους τα χέρια τα μάτια τους έχουν αφαιρεθεί.

Ήδη πλήττονται σε μέτωπα πολλά, Κι άλλα θα πάθουν, πιο σοβαρά.Η σκότιση των Τούρκων σε εσάς είναι ορατή, Γιατί από Εμένα το Χριστό αυτό έχει επιτραπεί.Τα γραφόμενα του παρελθόντος, Άρχισαν να φαίνονται μπροστά σας, όντως.

Προσοχή, η Γη πρώτα θα σειστεί, Όταν αισθανθείς τη δόνηση, Κάνε τον Σταυρό σου και από Μένα τον Χριστό δε θα αισθανθείς καθόλου περιφρόνηση. Όχι μόνο θα σωθείς, από τα ερείπια εσύ θα βγεις, και ούτε που θα σκονιστείς, αλώβητος και όρθιος μόνος θα σταθείς και θα απορείς.

Σύντομα πολλά θα δείτε, όλα για να ωφεληθείτε ,Θα δοκιμαστείτε, σωματικά θα τσακιστείτε, Κι άλλο θα μισηθείτε, Μην απορείτε, Χριστό οι περισσότεροι στο τέλος σαν ένδυμα θα φορείτε, Για την αμαρτία, να αδιαφορείτε, Κατάχαμα, να την πατείτε………

Με την Πίστη, όλα τα μπορείς,Ποτέ, ποτέ, δεν θα καμφθείς ,Σε ατσάλι θα μετατραπείς Ούτε που μπορείς , να το φανταστείς ,Με το Θεό όλα τα μπορείς ,Εμένα, τον Χριστό μόνιμα να αναζητείς ,Θα λάβεις πριν να το σκεφτείς…….. Σταυρό, όλοι να φορείτε, Την πίστη σε Εμένα τον Χριστό να ομολογείτε,

Στις Εκκλησιές σε λίγο δε θα χωρείτε, Όλοι στους ναούς θα θέλετε να μπείτε,Από Εμένα τον Χριστό, να εισακουστείτε, Προσευχητάρια προμηθευτείτε,Θα τα χρειαστείτε. Όταν ρωτηθείτε, τον Ιησού Χριστό, Κύριο σας και Θεό σας να ομολογείτε. Σταυρό και Αγιασμό στο χέρι σας κρατείτε; Με αυτά τα Όπλα θα σωθείτε, τίποτα να μη φοβηθείτε. Θάρρος, θάρρος , Εγώ ο Χριστός για εσάς να Είμαι φάρος.

Η γραφίδα αυτή που γράφει, Τον Χριστό έχει αυτή Γραφέα Δεν αποτελεί πλάνη αυτή κρυμμένη ωραία .

Την Αλήθεια η γραφή αυτή διαλαλεί . Τίποτα κρυφό δεν κρατεί, Μόνο την χείρα ο Θεός έχει δανειστεί,

Ώστε να σας προειδοποιεί Το Όνομα Μου, μέρα και νύχτα να επικαλείσθε. Θαρσείτε, εγώ ειμί, μη φοβείσθε .


triklopodia
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger