Κι όμως είναι δυνατόν! Μας δουλεύουν; Άνοιξε KFC στην εμπόλεμη Ιντλίπ της Συρίας! (Βίντεο)


Κι όμως είναι δυνατόν! Την περασμένη εβδομάδα άτομα που συνδέονται με την πολιτική αντιπολίτευση της Συρίας στην εξορία, χαιρέτισαν την έναρξη ενός καταστήματος Kentucky Fried Chicken, ή KFC, στο Idlib της Συρίας. Το τελευταίο ίσως θέατρο των ταραχών στην χώρα, και σίγουρα την πιο μπαρουτοκαπνισμένη πόλη της εμπόλεμης ζώνης!

Αυτό δε που προκαλεί σοκ, είναι ότι ο χώρος του νέου KFC στην πόλη Idlib έχει από το 2015 κρατηθεί από το «υποκατάστημα» της Αλ Κάιντα, γνωστή ως Hayat Tahrir al-Sham.

Το θέμα θα μπορούσε να θεωρηθεί…τρολιά, αλλά έχει μεταδοθεί από μεγάλα δίκτυα.
Συγκεκριμένα το ειδησεογραφικό πρακτορείο Al-Masdar της Βηρυτού επιβεβαίωσε ότι «η γνωστή αμερικανική αλυσίδα εστιατορίων fast food άνοιξε μια νέα θέση στο τζιχάντικό προπύργιο του Idlib της Συρίας».

«Τα νέα βίντεο που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν το νέο κατάστημα με άντρες ΜΟΝΟ δοκιμάζοντας τα νόστιμα γεύματα», συνεχίζει.

Το άνοιγμα του εστιατορίου πυροδότησε οργή, καθώς οι εικόνες διαδόθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από αυτό που φαίνεται είναι ότι η γνωστή αμερικανική εταιρεία δραστηριοποιείται σε ένα γνωστό οχυρό της Αλ Κάιντα!!


Ο διάσημος εμπορικός σύμβουλος Colonel Sanders έχει στην πραγματικότητα μακρά παρουσία στη Μέση Ανατολή, ανοίγοντας το πρώτο περιφερειακό franchise στο Κουβέιτ το 1974 και εκατοντάδες ακόμα τα επόμενα χρόνια από το Κάιρο μέχρι τη Σαουδική Αραβία, όπου βρίσκονται τα περισσότερα καταστήματα.

Ωστόσο, η εταιρεία αρνήθηκε ότι άνοιξε πράγματι μια θέση στην Idlib, με έναν παγκόσμιο εκπρόσωπο του KFC λέγοντας,

«Αυτό το εστιατόριο δεν είναι franchisee με άδεια KFC ή με οποιονδήποτε τρόπο συνδέεται μαζί μας».

«Εξετάζουμε το περιστατικό για να καθορίσουμε ποια δράση είναι κατάλληλη», συνεχίζει η επίσημη δήλωση της KFC.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το εστιατόριο «KFC-μαϊμού» βρίσκεται βαθιά μέσα στον εχθρικό έλεγχο της Idlib, και η αλήθεια είναι πως καθίσταται αμφίβολο πώς μια αμερικανική εταιρεία θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο…
Το τοπικό εστιατόριο έχει ακόμα τη δική του σελίδα «KFC» στο Facebook, η οποία ανακοινώνει ότι «ανοίγει στο Idlib για πρώτη φορά».
pentapostagma
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger