Η εξουσία ξέρει ...Εμείς είμαστε αυτοί που δεν έχουν ιδέα για τίποτα. Ποιος γνωρίζει τι σημαίνει Atrocity Propaganda δηλαδή Προπαγάνδα Θηριωδίας;;;

Γι'αυτό έσβησαν από όλα τα βιβλία της Ιστορίας τις πραγματικές θηριωδίες των Δυτικών και τα γέμισαν με ψεύδη για δήθεν θηριωδίες των εχθρών τους .

Και πίσω από αυτά όχι κάποιοι τυχαίοι ...αλλά ολόκληρες ομάδες πανεπιστημιακών καθηγητών που φρόντιζαν για την τέλεια προπαγάνδα.Η εξουσία ξέρει ...Εμείς είμαστε αυτοί που δεν έχουν ιδέα για τίποτα. 

Ποιος γνωρίζει τι σημαίνει Atrocity Propaganda δηλαδή Προπαγάνδα Θηριωδίας ;

Αυτού του είδους η προπαγάνδα είναι απαραίτητη στους πολέμους από πολύ παλιά διότι όπως εξηγεί το άρθρο..."ο πατριωτισμός ΔΕΝ αρκεί για να προκληθεί αρκετό μίσος για τον εχθρό ".Και για την πρόκληση μεγάλου μίσους χρειάζεται προπαγάνδα, χρειάζονται τεράστια ψέματα για θηριωδίες που δήθεν έκαναν οι "εχθροί" ...ώστε τα θύματα της προπαγάνδας να μην αμφιβάλλουν ποτέ για το ποιοι είναι οι "εχθροί" και ποιοι οι..."σύμμαχοι" . 


Παραμύθια δηλαδή για δήθεν εγκλήματα που διέπραξε ο "εχθρός" ώστε αυθόρμητα να πολεμήσουμε για λογαριασμό των "συμμάχων" μας. 


Γι'αυτό έσβησαν από όλα τα βιβλία της Ιστορίας τις πραγματικές θηριωδίες των Δυτικών και τα γέμισαν με ψεύδη για δήθεν θηριωδίες των εχθρών τους .

Και πίσω από αυτά όχι κάποιοι τυχαίοι ...αλλά ολόκληρες ομάδες πανεπιστημιακών καθηγητών που φρόντιζαν για την τέλεια προπαγάνδα. Το σχετικό άρθρο στη Wikipedia έχει μεταφραστεί σε μόλις τέσσερις γλώσσες ...κι όχι στα Ελληνικά

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Atrocity_propaganda


Το άρθρο για την κούκλα Barbie έχει μεταφραστεί σε 70 γλώσσες
..ακόμα και στην ανύπαρκτη Esperando.


Προέχει πάντα ...η αποβλάκωση...διότι χωρίς αμέτρητους βλάκες δεν μπορούν να γίνουν δισεκατομμυριούχοι σε λίγα χρόνια μερικοί έξυπνοι...
ΠΗΓΗ
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger