ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αγαπητές Πατριώτισσες, αγαπητοί Πατριώτες, 

Μετά και την αναμενόμενη πλήρη αποτυχία της κυβέρνησης της ΝΔ στα εθνικά μας θέματα (προδοτική συμφωνία Πρεσπών, λαθροεποικισμός, Αιγαίο, κλπ), απαξιώθηκε πλήρως στο σύνολό του το σάπιο πολιτικό καθεστώς της μεταπολίτευσης. Κόμματα και πολιτικοί απέδειξαν εμπράκτως, ότι δεν θέλουν και δεν μπορούν να διαχειριστούν με επιτυχία τις τύχες της αιμορραγούσας Πατρίδας μας και των πολύπαθων συμπατριωτών μας. Οι λόγοι είναι πολλοί και διάφοροι, τους γνωρίζουμε όλοι και δεν χρειάζεται να τους αναλύσουμε.

Από την άλλη μεριά, υπάρχουν πολλές δεκάδες πατριωτικά κόμματα, οργανώσεις και κινήματα που μεμονωμένα το καθένα δίνει καθημερινά τον δικό του αγώνα για την σωτηρία της Ελλάδος. Οι προσπάθειες όλων είναι αξιόλογες, αλλά το αποτέλεσμα μικρό. Η πολυδιάσπαση δεν βοηθά και αντίθετα ευνοεί τα φαύλα κόμματα που επί 45 χρόνια λυμαίνονται την χώρα. Απεδείχθη επίσης, ότι μεγαλειώδη συλλαλητήρια και πατριωτικά ψηφίσματα και επιστολές δεν είναι δυνατόν να φέρουν ουσιαστικό αποτέλεσμα. Η προδοτική συμφωνία εφαρμόζεται πιστά από την κυβέρνηση, ο λαθροεποικισμός προχωράει με γρήγορους ρυθμούς και το Αιγαίο χάνεται. 

Μήπως ήρθε η ώρα όλοι όσοι αγαπάμε αυτόν τον τόπο να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε έναν κοινό αγώνα- όραμα; Η αγάπη προς την ομορφότερη Πατρίδα του κόσμου ας υπερισχύσει των όποιων προσωπικών μικροδιαφορών μας, των τυχόν αρχηγικών εγωισμών και των διαφοροποιήσεων σε καταστατικά ή άλλα θέματα. 

Σύντομα πιθανότατα θα έχουμε εκλογές. Πάλι οι σειρήνες του παλαιοκομματισμού θα προσπαθήσουν με απατηλά τεχνάσματα να υφαρπάξουν την ψήφο μας, για να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο. Θα τους το επιτρέψουμε με την πολυδιάσπασή μας; 

Η απάντηση είναι όχι. Από αύριο το πρωί ας προετοιμάσουμε μια τεράστια συγκέντρωση όλων των γνήσιων πατριωτών, για να αποφασίσουμε την δημιουργία ενός πολιτικού φορέα εκτός των υπαρχόντων κοινοβουλευτικών και μη κομμάτων. Συμμετοχή όλων μας ως απλών πολιτών που αγωνιούν για το μέλλον του Έθνους και των παιδιών μας. Οι πρωτοβουλία διοργάνωσης ανήκει σε όλους εκείνους που συντάσσουν και υπογράφουν έγγραφα-εκκλήσεις και εμείς θα συστρατευθούμε. 

Όλοι μαζί, ενωμένοι σαν μια γροθιά να πάρουμε μέρος στις εκλογές στέλνοντας το μήνυμα, ότι υπάρχουν και εκατομμύρια Έλληνες που δεν αγωνίζονται για τα κομματικά και προσωπικά τους συμφέροντα, αλλά για μια σύγχρονη, ευημερούσα, παραγωγική, αναπτυγμένη, περήφανη Πατρίδα, πιστή στις πατροπαράδοτες αξίες του Ελληνισμού και της Ορθόδοξης πίστης. 

ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ 

Δημήτριος Βαλασίδης 
Αξιωματικός εα-Οικονομολόγος, ΜΒΑ-Συγγραφέας.ΠΗΓΗ
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger