-->

Η " ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ " ΑΘΗΝΑ.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : 

Αυτό που βλέπετε είναι ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός του κέντρου της Αθήνας! Εύγε Λαθροδήμαρχε....εμένα μου θυμίζει κουνουποπαγίδες σε κρεαταγορά.! Βεβαίως κάποιος μπορεί να το πει και φωτισμό για υπόγειες σήραγγες. Το μητσοτακεικο του Σόρος και της νέας τάξης μας καταδικάζει σε μεταμοντέρνα νεομαρξιστικη μιζέρια και ψυχαναγκαστικό αφελληνισμό ακόμα και μες στα Χριστούγεννα....
Τι χάλι μαύρο είναι αυτό βρε παιδιά;;  Δεν έχει σχέση με Χριστούγεννα ούτε με παράδοση..!!! Αραβογράμματα είναι;; Μήπως είναι σήματα Μόρς;;; Μάλλον στην Αθήνα θα γιορτάσουν Πακιστανικά Χριστούγεννα. Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι πόλεις όπως η Κωνσταντινούπολη και η Άγκυρα στολίζονται Χριστουγεννιάτικα,  ενώ εδώ στην επαρχεία του Μπαγκλαντές σιγά σιγά τα αφαιρούν!!
 Μπαίνουμε στο πνεύμα των λαθρό . Μην στεναχωρηθούν. Σιγά σιγά θα καταργήσουν κάθε Χριστιανική εορτή για να μη προσβάλουν τους αλλόθρησκους και ίσως αρχίσει και δια νόμου η δίωξη κάθε Χριστιανικής εκδήλωσης και δήλωσης.

Προχωρεί ταχύτατα ο εξισλαμισμός της Ευρώπης. Στα σχολεία της Γερμανίας καταργήθηκαν όλες οι χριστιανικές εορτές και δη του Αγίου Μαρτίνου, η παραδοσιακή εορτή των παιδιών, και διευθυντές και αστυνόμοι επιτάσσουν τις μαθήτριες: «Θα ντύνεστε Μωαμεθανικά για να μην σάς βιάσουν οι Μωαμεθανοί!» 'Επίσης σε όλη την Ευρώπη κατηργήθηκε το χοιρινό στα σχολικά γεύματα!Στην Ιταλία ο ο Πάπας Φραγκίσκος διέταξε στα γεύματα που προσφέρει η Εκκλησία να μην περιλαμβάνεται χοιρινό ή οίνος.  
Αλλά και στην Γαλλία το συμβούλιον της Επικρατείας της Γαλλίας καταδίκασε την παραδοσιακή "soupe au cochon" = Σούπα με χοιρινό λίπος (Le Conseil d'Etat refuse la distribution à Paris de la "soupe au cochon".
Επιπλέον με νομικά τεχνάσματα όλη η Ευρώπη ανεγνώρισε την ΠΟΛΥΓΑΜΙΑ κι η Γερμανία δίνει ολόκληρες συντάξεις σε όσες χήρες έχει ένας τεντωμένος=πεθαμένος Μωαμεθανός! Επιπλέον όλη η Ευρώπη ανεγνώρισε το δικαίωμα του Μωαμεθανού στην ΕΝΔΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ και στους ΦΟΝΟΥΣ "ΤΙΜΗΣ" αλλά και στον θεσμόν της ΔΟΥΛΕΙΑΣ.

Επίσης στην Ιταλία τα Ιταλικά σχολεία ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ!!!
Βλέπουμε λοιπόν ότι υπάρχει ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ της Ευρώπης. Και όπου υπάρχει οργανωμένο σχέδιο απο πίσω υπάρχει Ιερατείο.!! ΕΡΩΤΗΣΗ Ποιό Ιερατείο λοιπόν βρίσκεται από πίσω και ποιο το σύμβολο τους ;;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Σύμβολο τους  το C με τις δύο παράλληλες γραμμές γιά να φαίνεται Ε. Δηλαδή το σύμβολο του Ευρώ.  Το σύμβολο της σιγασμένης Σελήνης. Το σύμβολο του Βαβυλωνιακού ιερατείου του Νεβρώδ (Nimrod). Η Ημισέληνος. Το σύμβολο της σιγασμένης Σελήνης.  Η Sharia σε όλο της το μεγαλείο καθ' οδόν. .Μη ξεχνάμε ότι το αρχαίο σίγμα ήταν (C). Αυτό που έχουν οι μουσουλμάνοι στις σημαίες τους, και συμβολίζει την Σελήνη.zeys-elaynon
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger