Κάθε Έλληνας στο πόστο του!!!


ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ 'ΕΛΛΑΔΑ Σ ΑΓΑΠΩ' .....Το αντίθετο της αγάπης δεν είναι το μίσος αλλά η απάθεια. Θα κάνω τα πάντα για να ξυπνήσω τους ανθρώπους από την απάθεια, γιατί είναι χειρότερη και από τον θάνατο. Το μίσος μπορώ να το αντιμετωπίσω, το ίδιο και το θυμό, την απελπισία, μπορώ να αντιμετωπίσω οποιοδήποτε άνθρωπο αισθάνεται κάτι, αλλά το τίποτε δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω.
“Οποιος δεν ρισκάρει τίποτε δεν κάνει τίποτε, δεν έχει τίποτε και είναι ένα τίποτε. Μπορεί ν’αποφεύγει τον πόνο και την λύπη, αλλά δεν μαθαίνει, δε νιώθει, δεν αλλάζει, δεν αναπτύσσεται, δεν ζει και δεν αγαπά. Είναι δούλος αλυσοδεμένος με τις βεβαιότητες και τους εθισμούς του. “Έχει ξεπουλήσει το μεγαλύτερο αγαθό του, την ατομική του ελευθερία.

Μόνο ο άνθρωπος που ρισκάρει είναι ελεύθερος. Το να κρατάς κρυμμένο τον εαυτό σου, να τον χάνεις με τις αυτομειωτικές σου ιδέες, είναι θάνατος. Μην αφήσεις να σου συμβεί αυτό. Η μεγαλύτερή σου υποχρέωση σου είναι να γίνεις όλα όσα είσαι, όχι μόνο για δικό σου όφελος ,....... αλλα ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ!


  • Τέρμα το ξεπούλημα!
  • Τέρμα η προδοσία!
  • Τέρμα η εξόντωση των Ελλήνων!
  • Καιρός να ''μιλήσουμε'' με πράξεις!
  • Κάθε Ελληνας στο πόστο του!!!Σοφία Ρ.
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger