Η ΘΕΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ!!!


ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!

ΟΤΙ ΛΕΣ ΕΛΛΗΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝ!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ Η ΨΥΧΗ.
ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ.
Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΤΡΑΓΙΚΟ, ΣΑΤΑΝΙΚΟ, ΔΟΛΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ.
ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Σοφία Ρ.

Ποιος μπορεί ομως να ξεχάσει τις μαζικές σφαγές και δολοφονίες εκατοντάδων χιλίαδων Ελλήνων του Πόντου. Άντρες, γυναίκες, παίδια ήταν τα θύματα της γενοκτονίας που ξεπέρασε τις 350.000.
Εκτελέσεις, βιασμοί, καταναγκαστίκα έργα στα τάγματα εργασίας που οδήγησαν στον θάνατο τους Πόντιους αδελφους.
Ήταν γενοκτονία γιατί δολοφονήθηκαν επειδή ήταν Έλληνες και Χριστιανοί.
Η εντολή ήταν: «Ἄνευ οὐδεμιᾶς διάκρισης γιά τίς γυναῖκες, τά παιδιά καί τούς ἀναπήρους, ὁσονδήποτε τραγικά κι ἄν εἶναι τά μέσα ἐξόντωσης καί ἀφοῦ καταπνιγεῖ ἡ φωνή τῆς συνειδήσεως, πρέπει νά τεθεῖ τέρμα στήν ὕπαρξή τους»
Να μην ξεχάσουμε και τον ρόλο των "αγαπημένων φίλων" μας, των Γερμανών.
Είναι σημαντικό να μην ξεχάσουμε πως οι κύριοι υποκινητές της γενοκτονίας των Έλληνων και των άλλων χριστιανικών λαών της περιοχής ήταν οι Γερμανοί που ήταν αποκλεισμένοι απο την Μεσόγειο. Η συμβουλή των Γερμανών στους Οθωμανούς; Σᾶς διαβεβαιώνω ὅτι οἱ παγωνιές καί τό κρύο τοῦ χειμώνα, οἱ βροχές καί ἡ μεγάλη ὑγρασία, ὁ ἥλιος καί ἡ τρομερή ζέστη τοῦ καλοκαιριοῦ, οἱ ἀσθένειες τοῦ ἐξανθηματικοῦ τύφου καί τῆς χολέρας, οἱ κακουχίες καί ἡ ἀσιτία, θά φέρουν τό ἴδιο ἀποτέλεσμα πού λογαριάζετε ἐσεῖς μέ τό δικό σας σχέδιο, δηλαδή νά τούς ξεκαθαρίσετε μέ τίς σφαγές», καί «Μέ τό σύστημα πού σᾶς προτείνω, ὁ θάνατός τους εἶναι βέβαιος. Ἐπιπλέον, οἱ γυναῖκες τους δέν θά γεννοῦν καί ἔτσι θά λυθεῖ τό δημογραφικό σας πρόβλημα, ἐνῶ ἡ μισητή καί ἄτιμη ράτσα τῶν Ἑλλήνων θά ξεκληριστεῖ καί θά χαθεῖ γιά πάντα μέσα σέ μιά γενιά καί ἐσεῖς θά ἀποκτήσετε μιά συμπαγή τούρκικη ὁμοιογένεια». ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ;ΕΜΕΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ......
....μεθόδους του «λευκού», δηλαδή χωρίς αιματοχυσία θανάτου, που επέρχεται με τις ατέλειωτες πορείες , κατά τις οποίες θα πέθαιναν από το κρύο, την εξάντληση, την πείνα, τη δίψα, την αρρώστια.
Παράλληλα οι Γερμανοί φρόντισαν να γίνουν κύριοι των λιμανιών, των τρένων, των οδικών αρτηριών και γενικά των στρατηγικών τομέων της χώρας , προκειμένου η επιτυχία των σχεδίων τους να είναι εξασφαλισμένη. Όσο για τις ορδές των βαρβάρων που έσφαζαν, βίαζαν , βασάνιζαν κι αιχμαλώτιζαν αθώους, το κέρδος ήταν απίστευτα υψηλό αφού αμέσως μετά τις σφαγές λεηλατούσαν τις ελληνικές περιουσίες που ήταν ιδιαίτερα ελκυστικές, αφού μέχρι τη στιγμή εκείνη οι Έλληνες κυριαρχούσαν στην οικονομική ζωή της χώρας.
.......πάντα άρπαγες!
Σήμερα οι απόγονοι των βαρβάρων στην Κερασούντα είναι οι πλουσιότεροι ή μεταξύ των πλουσιότερων της πόλης!.
Όλοι αυτοί οι διωγμοί οδήγησαν σε βίαια έξοδο όσων επέζησαν , εκ των οποίων πολλοί επίσης πέθαναν πάνω στα πλοία χτυπημένοι από τύφο και άλλες ασθένειες ή στα ερημονήσια – λοιμοκαθαρτήρια όπου τους κράτησαν για μήνες. Οι εκτοπισμένοι στη Μακρόνησο βρήκαν δεκαετίες αργότερα αμέτρητα κόκαλα Ποντίων προσφύγων που πέθαναν από αρρώστιες και κακουχίες σε ομαδικούς τάφους.
Η πραγματικότητα αυτών των διώξεων βρίθει από συγκλονιστικές μαρτυρίες! Πολλές έχουν διασωθεί στα πάμπολλα βιβλία που έγραψαν οι επιζώντες ή οι απόγονοί τους.
Στην αρχή κάποιοι χωρικοί βρίσκονταν σποραδικά δολοφονημένοι στα χωράφια. Στην πορεία σε δίκες παρωδίες καταδίκασαν σε θάνατο στην αγχόνη το άνθος της πνευματικής και οικονομικής ζωής ώστε οι Πόντιοι να στερηθούν από κάθε είδους ηγέτες. Στις περιβόητες πορείες θανάτου οι δύστυχοι άνθρωποι, είτε γέροντες, είτε άρρωστοι, είτε γυναίκες με παιδιά έπεφταν νεκροί από την εξάντληση , ενώ ένα πλήθος από πεινασμένα όρνια έπεφτε πάνω στους νεκρούς που οι δικοί τους δεν είχαν δικαίωμα να θάψουν και τους κατασπάραζαν. Ομάδες ανθρώπων εγκαταλείπονταν να διανυκτερεύσουν σε τρομαχτικό κρύο και χιονόπτωση. Το πρωί θαμμένοι κάτω από το χιόνι ούτε φαίνονταν καν! Ήταν όλοι νεκροί.
Αμέτρητες είναι οι περιπτώσεις που φυγάδες κρύβονταν σε σπηλιές, ή σε μοναστήρια ή σε εκκλησιές για να γλιτώσουν από τους διώκτες τους. Όσες φορές τους ανακάλυπταν δεν υπήρχε έλεος! Τους έκαιγαν ζωντανούς! Γι’ αυτό και κάποιες μάνες , από το φόβο μήπως το κλάμα των μωρών τους προδώσει την ομάδα, υποχρεώνονταν να τα πνίξουν! Γυναίκες και παρθένοι βιάζονταν ανηλεώς από ομάδες ανθρωπόμορφων κτηνών, πολλές φορές μπροστά στα μάτια των δικών τους μέχρι να ξεψυχήσουν. Άλλες πωλούνταν σκλάβες στα χαρέμια των πασάδων. Επειδή ήξεραν τι τις περίμενε κάποιες αποφάσισαν να πέσουν και να πνιγούν στα ποτάμια κάποτε μαζί με τα μωρά τους. Έχει κι ο Πόντος τα δικά του Ζάλογγα! Βρέφη εκσφενδονίζονταν στα βράχια για να πεθάνουν ενώ ορφανά παιδάκια τα έπνιγαν τις νύχτες στη θάλασσα. Κάποιες φορές δε γονείς στην έσχατη απόγνωση και αδυναμία αποφάσιζαν να εγκαταλείψουν στην ερημιά τα παιδιά τους μη μπορώντας να τους προσφέρουν πια τίποτα , ούτε και να τα προστατέψουν!…..
Έτσι ένας λαός γηγενής ξεριζώθηκε, έχασε τους ανθρώπους του , έχασε το βιος του, έχασε την πνευματική και ψυχική του ισορροπία μετά τη φρίκη που βίωσε.
Και γιατι, όποιος δεν θυμάται το παρελθόν του, είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει ας μην σβήσουμε το παρελθόν οσο και να το θέλουν κάποιοι γιατι, σβήνοντας ένα κομμάτι από το παρελθόν είναι σαν να σβήνεις και ένα αντίστοιχο κομμάτι από το μέλλον, μας λέει ο Γιώργος Σεφέρης.
ΚΑΙ ΝΑΙ ..... ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ 'ΝΕΝΕΚΟΥΣ' ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!!
Ο Κολοκοτρώνης θεωρούσε πάντα πως οι Έλληνες έχουν χρέος να πολεμήσουν μόνοι τους για την ανεξαρτησία τους χωρίς ξένες παρεμβολές. Αντιμετώπιζε εξάλλου με δυσπιστία την ανάμειξη των ξένων δυνάμεων στις εσωτερικές υποθέσεις της Ελλάδας, πιστεύοντας πως αυτή γινόταν πρώτιστα για την εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων. Από την άλλη βέβαια πλευρά, εμφορούμενος από παροιμιώδη μεγαλοψυχία, συγχώρησε τους εχθρούς του, ακόμα και εκείνους που ευθύνονταν για τον θάνατο συγγενών του, ακόμα και του γιου του.

Με την έλευση του Καποδίστρια, ο Κολοκοτρώνης τάχθηκε ένθερμα υπέρ της πολιτικής του αν και διαφωνούσε με τον «αυταρχικό» τρόπο της εφαρμογής της. Πρωτοστάτησε επίσης στα γεγονότα για την εκλογή του Όθωνα, αν και με την έλευση του τελευταίου (30 Ιανουαρίου 1832) έγινε στόχος συκοφαντιών και ραδιουργιών εκ μέρους .......των πολιτικών του αντιπάλων...... Κι έτσι οι Βαυαροί τον αντιμετώπιζαν με ψυχρότητα, κι αυτό λόγω των φιλοκαποδιστριακών του αισθημάτων.

Η σκευωρία που εξυφάνθηκε εναντίον του κατέληξε τελικά στο να κατηγορηθεί για εσχάτη προδοσία και να συλληφθεί (6 Σεπτεμβρίου 1833), από κοινού με τον Πλαπούτα, τον Τζαβέλα, τον Νικηταρά και άλλους στρατιωτικούς ηγέτες με την κατηγορία ότι προετοίμαζαν συνομωσία εναντίον του ανήλικου βασιλιά και της κυβέρνησής του.
ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΩ ΣΕ ΠΑΓΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ.
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger