Στην Γαλλία, διώκονται τα... Χριστούγεννα... ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Αυτή η αισχρή οργάνωση, που κυνηγάει τον χριστιανισμό και γενικότερα κάθε γαλλική παράδοση, γράφει στην προειδοποιητική "σύστασή" της σε όλους τους Γάλλους δημάρχους, να μην τολμήσουν να βάλουν φάτνες και φέτος, διότι κάτι τέτοιο διηγείται την ιστορία του Ιησού, οπότε πώς θα τους φαινόταν αν υπήρχαν "εγκαταστάσεις" όπου θα διηγούντο την αντίστοιχη ιστορία του Μωάμεθ σε κεντρικές πλατείες της Γαλλίας; Έλαβα μια επιστολή... κι όσο την διάβαζα τόσο πάγωνε το αίμα μου... 

 
ΦΡΙΚΗ... αυτή τη φρίκη που ζεί σήμερα η Γαλλία, σύντομα θα ζήσουμε κι εμείς στην Ελλάδα.

Τα Χριστούγεννα στην Γαλλία, ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ... ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ... ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΣΥΝΝΑΙΝΕΙ!

Έχουν και στην Γαλλία τον ... Δημητρά τους... αλοίμονο... η ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ έχει απλωθεί παντού... 

Σύντομα και στην Ελλάδα... 

Διαβάστε την επιστολή και τα στοιχεία που ακολουθούν, και φρίξτε τι μας περιμένει...
Δεν είναι τυχαία τα νεοταξίτικα λαμπιόνια της Αθήνας, ούτε και τα σατανικά καλικατζάρια σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος...

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΑ" ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ;;;
Πολύ φοβάμαι πως αν δεν αντισταθούμε, ΝΑΙ... ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...

ΜΕΤΑ, ΘΑ ΤΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ... 
ΜΕΤΑ, ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟΝ... 

ΟΙ ΔΙΩΓΜΟΙ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ, ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.000 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΦΟΡΑΝΕ ... ΣΑΡΙΚΙΑ... ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ... ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΧΑΤΖΑΡΕΣ... ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΡΙΑ...
 

Καλλιόπη Σουφλή
Αγαπητή κυρία Σουφλή


Ιδού τα χάλια της Γαλλίας: 

Η νεοταξίτικη οργάνωση Fédération nationale de la libre-pensée (Εθνική Ομοσπονδία της Ελεύθερης Σκέψης),
που δημιουργήθηκε από το 1901, είναι κάτι χειρότερο από το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι. 

Μηνύει κάθε δήμαρχο της Γαλλίας που τολμάει να βάλει φάτνη για τα Χριστούγεννα σε δημόσιο χώρο με τη δικαιολογία ότι κάνει προσηλυτισμό, ενώ η χώρα είναι υποτίθεται κοσμικό κράτος από το 1905.

Πιο συγκεκριμένα, στη Γαλλία ο καθένας μπορεί να εγκαταστήσει χριστιανική φάτνη με Ιησού κλπ. μόνο στο σπίτι του, σε εκκλησία μέσα, σε εμπορικό κατάστημα, σε ιδιωτικό κήπο, αν όμως είναι σε δημόσιο χώρο, μόνο σε χριστουγεννιάτικη αγορά δώρων, αν το χρηματοδοτεί μόνος του και η εγκατάσταση είναι μεταφερόμενη άμεσα.
Πηγή εδώ:

Αυτή η αισχρή οργάνωση, που κυνηγάει τον χριστιανισμό και γενικότερα κάθε γαλλική παράδοση, γράφει στην προειδοποιητική "σύστασή" της σε όλους τους Γάλλους δημάρχους, να μην τολμήσουν να βάλουν φάτνες και φέτος, διότι κάτι τέτοιο διηγείται την ιστορία του Ιησού, οπότε πώς θα τους φαινόταν αν υπήρχαν "εγκαταστάσεις" όπου θα διηγούντο την αντίστοιχη ιστορία του Μωάμεθ σε κεντρικές πλατείες της Γαλλίας;

Οι δύστυχοι Γάλλοι δήμαρχοι όπως αυτός ο ηρωικός της πόλης Beziers, τον οποίο έχει μηνύσει κάμποσες φορές, αναγκάζονται να βάζουν όλη την εγκατάσταση πάνω σε μεγάλο τραπέζι με ...ρόδες ώστε να μπορέσουν να τη μετακινήσουν αν εμφανιστεί κάποιος ...ρουφιάνος και φυσικά απαγορεύεται να χρηματοδοτεί ο δήμος τέτοιου είδους στολισμό και φάτνες διότι θεωρείται προσυλητισμός.

Σύντομα και στην Ελλάδα...

Η οργάνωση αυτή αποκαλεί τους χριστιανούς δημάρχους ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΟΥ ΚΑΘΟΛΙΚΙΣΜΟΥ που "επιμένουν παράνομα εδώ είμαστε στη χώρα μας, έξω οι ξένοι. Αυτή είναι η Σαρία του καθολικισμού".

Σε όλα αυτά οι Γάλλοι φρίττουν βέβαια, ακόμα κι αν είναι αγνωστικιστές, ισχυριζόμενοι ότι ο καθολικισμός και τα Χριστούγεννα αποτελούν τη καρδιά της ταυτότητας της Γαλλίας, αλλά τέτοιες οργανώσεις κάνουν μεγάλη ζημιά.

Αυτό θα κάνουν κι εδώ, προς όφελος φυσικά του μωαμεθανισμού και του ιουδαϊσμού, για των οποίων τις εκδηλώσεις δεν θα τολμάει κανείς να μιλήσει και θα τις φάμε στη μάπα δημοσίως όπως σε βλέπω και με βλέπεις, αν ανακηρυχθούμε κοσμικό κράτος.

Πρόκειται για μια άτυπη, πανευρωπαϊκή ομερτά, που δικαιώνεται πάντα στα δικαστήρια. Τραγικό.

Όπως γράφει ο αρθρογράφος, "όταν οι μουσουλμάνοι προσεύχονται σε δημόσιο χώρο, δεν τολμάει να τους μιλήσει κανείς και δεν υπάρχει περίπτωση να φάνε καμμία μήνυση ή να καταδικαστούν ποτέ. Τα γαλλικά δικαστήρια έχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά".

Κι εγώ θα προσέθετα, ποιος μήνυσε ποτέ τα πάκια του Πειραιά; 
Απ' ό,τι ξέρω κανείς. 
Δεν υπάρχει κανείς δικηγόρος, οργανισμος να καταθέσει μήνυση γι' αυτό το αίσχος;

Όπως αυτομαστιγώνονται τα πάκια στον Πειραιά κάθε χρόνο, κάτι που σαφέστατα είναι παράνομο και ουδέποτε απαγορεύτηκε αυτή η τελετή, και ούτε έχουν συλληφθεί, τα ίδια γίνονται και στη Γαλλία: η συνομωσία της σιωπής.

Ο δύστυχος δήμαρχος λοιπόν της πόλης Beziers  που έβαλε τη φάτνη σε ροδάκια, αναγκάστηκε να κάνει τα εγκαίνια παρουσία εκπροσώπων ...5 δογμάτων για να μην θεωρηθεί προσηλυτισμός, αλλά εκδήλωση ... φολκλόρ.

Όπως γράφει ο αρθρογράφος, "άμα είναι απαραίτητο να παρίστανται ιμάμηδες του ...Μωάμεθ προκειμένου να εγκαινιάσουμε τις φάτνες των Χριστουγέννων μας, που βαδίζουμε τελικά ως Γαλλία";

Γι' αυτό το λόγο πλέον, επειδή οι Εκκλησία δεν χρηματοδοτείται πλέον στη Γαλλία από το κράτος, οι ιερείς πένονται, είναι συνήθως υπερήλικες και πια ελάχιστοι, οπότε όσοι χριστιανοί Γάλλοι έχουν απομείνει προκειμένου τα παιδάκια τους να μπορούν να ψάλλουν σε χορωδίες κάλαντα κλπ. έχουν δημιουργήσει συλλόγους "προάσπισης των παραδοσιακών χριστιανικών Χριστουγέννων" με τίτλους όπως Vivre Noël autrement (Zώντας τα Χριστούγεννα διαφορετικά) εφόσον οι περισσότεροι νεώτεροι Γάλλοι που δεν έχουν ποτέ διδαχθεί χριστιανικά θρησκευτικά, δεν έχουν ιδέα περί Ιησού Χριστού και πιστεύουν ότι τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή του ...χειμώνα και ανταλλαγής δώρων μέσα στην οικογένεια γύρω από ένα γιορτινό τραπέζι ρεβεγιόν.

To 2017 το δικαστήριο αντί να καταδικάσει μουσουλμάνους που προσεύχονταν ομαδικά στη μέση του δρόμου, καταδίκασε τον ...δήμαρχο με την αιτιολογία ότι τους προσέφερε πολύ μικρό χώρο προσευχής! 

Σύντομα και στα ελληνικά δημαρχεία για όσους δεν κατάλαβαν. Θα είναι υποχρεωμένα να παραχωρούν μεγάλες αίθουσες.

Αν δεν τους έχουμε τζαμιά ΠΑΝΤΟΥ που πρέπει να πληρώνουμε με τους φόρους μας, θα ζητούν να τους παραχωρηθεί δημοτικός χώρος προσευχής, και αν τον θεωρήσουν ακατάλληλο, θα θρονιάζονται στις πλατείες να προσεύχονται όποτε θέλουν.

Τι εφιάλτη ζούμε Θεέ μου;ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣΠΗΓΗ
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger