Η "κλιματική αλλαγή" εργαλείο των παγκοσμιοποιητών


Η Γκρέτα Τούνμπεργκ πρόσωπο της χρονιάς από τους. Αναμενόμενο σε ένα βαθμό.

Το κοριτσάκι αυτό με τα εμφανή προβλήματα συμπεριφοράς είναι ένα σύγχρονο προϊόν μάρκετινγκ.

Η ιστορία είναι γνωστή. Ένας τύπος, κορυφαίος δημοσιοσχετίστας και επικοινωνιολόγος στην Σουηδία, ο Ινγκμαρ Ρέντζοχ την χρησιμοποίησε για να αναδείξει το θέμα της κλιματικής αλλαγής.

Η ιστορία με την τυχαία συνάντηση τους έξω από το Σουηδικό κοινοβούλιο είναι τόσο αληθινή όσο και τα παραμύθια ενός άλλου Σκανδιναβού, του Χάνς Κρίστιαν Άντερσεν.

Ο Ρέντζοχ γνώριζε ήδη τους γονείς της που και οι δυο είναι αυτό που θα λέγαμε κομψά λίμπερας άνθρωποι δηλαδή με όλες αυτές τις μετανεωτερικές ανησυχίες που χαρακτηρίζουν όσους αισθάνονται κοσμοπολίτες.

Οι γονείς της λοιπόν σε συνεργασία με τον Ρέντζοχ έπλασαν το προϊόν Γκρέτα.

Η θεωρία της κλιματικής αλλαγής είναι μια σύγχρονη θρησκεία, ένα δόγμα που δεν πρέπει κανείς να αμφισβητήσει για τι αν το κάνει αμέσως επεμβαίνει η ιερά εξέταση των media και κατακεραυνώνει τον αιρετικό.

Σε αυτή την σύγχρονη θρησκεία η Γκρέτα παίζει ιερού προσώπου και στα παραληρήματα της αποδίδονται από τα media διαστάσεις προφητείας.

Ένας από τους ελάχιστους επώνυμους η ηγέτες κρατών που τόλμησαν να αμφισβητήσουν την ανακήρυξη της ως πρόσωπο της χρονιάς, ήταν ο Ντόναλντ Τράμπ.

Ο πρόεδρος Τράμπ βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο των συστημικών μίντια αλλά έχει συνηθίσει.

Από την άλλη είναι πολύ φυσικό τα μίντια να υπερασπίζονται με πάθος ότι έχει να κάνει με την κλιματική αλλαγή.

Κι αυτό γιατί οι άνθρωποι που χρηματοδοτούν τα μίντια είναι οι ίδιοι που χρηματοδοτούν τις έρευνες για την κλιματική αλλαγή.

Πρόκειται για τους ίδιους ανθρώπους που τρέχουν το πρότζεκτ της παγκοσμιοποίησης.

Η θεωρία της κλιματικής αλλαγής είναι άλλο ένα εργαλείο στα χέρια τους στην επιχείρηση κατάργησης των εθνικών κυβερνήσεων.

Το πράγμα λειτουργεί πού απλά. Αν παραδεχθείς τέτοιους είδους παγκόσμια προβλήματα αμέσως παραδέχεσαι την αναγκαιότητα ενός παγκόσμιου συντονισμού. Άρα μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Και το επόμενο βήμα είναι ένας παγκόσμιος κλιματικός φόρος.

Ο οποίος βεβαία δεν θα θίξει τους πλούσιους αλλά τους φτωχούς και την μεσαία τάξη…


ΠΗΓΗ
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger