-->

Περίεργες εξελίξεις στην Κίνα: Άνθρωποι θέλουν να ξεφύγουν – Παντού φρουροί (ΒΙΝΤΕΟ)


Περίεργες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση με τον ιό...
Χθες διαβάσαμε για την πόλη Γουχάν στην Κίνα, στην οποία απαγορεύτηκε, ουσιαστικά η κυκλοφορία, ενώ έλαβαν χώρα μαζικού ψεκασμοί.

Σήμερα διαβάζουμε για μία δεύτερη πολυπληθή πόλη, δίπλα στην Γιουχάν, η οποία μπαίνει επίσης σε καραντίνα. Πρόκειται για την πόλη, Χουανγκάνγκ, στην επαρχία Χουμπέι της Κίνας.

Και στις δύο πόλεις, δεν υπάρχουν δημόσιες μεταφορές, ενώ κανείς δεν μπορεί να βγει από τα σύνορα των δυο αυτών πόλεων. Στην δεύτερη πόλη η καραντίνα θα τεθεί σε ισχύ από τα μεσάνυχτα, με ανθρώπους να προσπαθούν να ξεφύγουν, λίγο πριν ισχύσει η καραντίνα.

Κάποιοι τα κατάφεραν αλλά πλέον τα πάντα φρουρούνται, για να μην φύγει κανένας.

Οι εικόνες θυμίζουν πράγματι αποκάλυψη και εποχή κατάρρευσης πόλεων και περιφερειών, με όλους να παρακαλούν να δοθεί μια «λύση» από κάποια «αρχή και εξουσία».

Αεροπορικές εταιρείες έχουν ανακοινώσει την προσωρινή αναστολή όλων των πτήσεών τους από και προς την Γουχάν μέχρι τις 28 Ιανουαρίου.

Το θέμα της γρίπης έχει αρχίσει και παίρνει περίεργες διαστάσεις…

Μέχρι στιγμής, οι υγειονομικές αρχές της Κίνας έχουν επιβεβαιώσει συνολικά 571 κρούσματα του νέου κοροναϊού που προκαλεί επιδημία πνευμονίας.

Δείτε βίντεο με σταθμό του τρένου να έχει αποκλειστεί από δυνάμεις ασφαλείας, ενώ νωρίτερα όσοι πρόλαβαν κατέφυγαν στα αεροδρόμια, ωστόσο δεν είναι σίγουρο πως κατάφεραν να ξεφύγουν.ΦΩΤΟ Video Screenshot


el.gr
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger