-->

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ "ΕΘΝΙΚΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ", ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ;;; Μια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!

ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ... ΕΒΡΑΙΟΥΣ!


Η παρεμβατική διάθεση του Παρατηρητηρίου στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα της χώρας μας έγινε συχνά αφορμή για έντονη κριτική και έχουν εκφραστεί κατηγορίες ότι η δράση του ουσιαστικά εξυπηρετεί την πολιτική των ΗΠΑΡεπορτάζ: Καλλιόπη Σουφλή Γνωρίζετε την ...http://www.intjewishlawyers.org/;

Ούτε κι εγώ την γνώριζα, μέχρι που πριν τρεις μέρες, βρήκα στο γραμματοκιβώτιό μου ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ,  δυο σελίδες ΦΩΤΙΑ και μα την αλήθεια, αναρωτήθηκα πως μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα ανώνυμο κείμενο όσο σοβαρό κι αν ήταν...

Κι όλες αυτές τις μέρες, ψάχνω να βρω στοιχεία... τα βρήκα πριν λίγες ώρες... και αποφάσισα να το κοινοποιήσω σε δημόσια θέα, για να βοηθήσω ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΘΡΑΣΙΜΙ" που λέγεται... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ.
Τις τελευταίες μέρες, γίνεται σεισμός στο διαδίκτυο, με την μήνυση που κατέθεσε "Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ" ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ, σε βάρος του πατέρα Αντώνιου, από την ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, για... ρατσισμό.

Ελάχιστοι μέχρι τώρα είχαν αντιληφθεί τον βρώμικο ρόλο του ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, με τις χιλιάδες μηνύσεις σε βάρος πολιτών, Μητροπολιτών, bloggers,  ακόμα και απλών πολιτών, που είχαν το θάρρος να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην ανεξέλεγκτη εισβολή των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.Το θέμα πήρε κάποιες διαστάσεις, λόγω και των μηνύσεων που κατέθεσε σε βάρος των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, αυτό το "θρασύδειλο υποκείμενο", αλλά γιγαντώθηκε όταν μήνυσε τον πατέρα Αντώνιο και την ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.Πολλοί αναρωτιούνται πως ένας πολίτης, έχει το θράσος και υποβάλλει συνεχώς και καθημερινώς δεκάδες και χιλιάδες μηνύσεις, στους εισαγγελείς και στην Κρατική Ασφάλεια, και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ.

Το ερώτημα είναι αυτονόητο, αλλά η απάντηση, αποτελεί ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΠΟΥ ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

Και μπορεί κάποιοι να θεωρούν πως είμαι ... αντισημήτρια, ή αντισιωνίστρια... ή κατά των εβραίων συλλήβδην, αλλά... η πραγματικότητα δυστυχώς έρχεται για μια ακόμη φορά να επιβεβαιώσει, πως πίσω από κάθε τι σατανικό και σε βάρος της Πατρίδας μας και του λαού μας, βρίσκονται οι εβραίοι.
Όχι ίσως όλος ο λαός των εβραίων, αλλά ένα μεγάλο μέρος του... γιατί υπάρχουν και εβραίοι που αντιστέκονται και διώκονται επειδή είναι αντισιωνιστές, ή αντισημίτες. 

Το πρώτιστο θέμα που απασχολεί εδώ και χρόνια την ελληνική κοινωνία, είναι η ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ.

Άλλωστε, όπως και έγραψε στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ... ΕΒΡΑΙΟΣ... Ο ΔΑΝΙΗΛ ΕΣΔΡΑ...

Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, από κάτω θα βρίσκεται ένας οβριός...  Είναι άραγε τυχαίο το γεγονός πως σ' όλη την  ιστορία της Πατρίδας μας και του Χριστιανισμού, πάντα οι εβραίοι μας πολεμούσαν;

Τα ιστορικά, τα θρησκευτικά στοιχεία και η Ελληνοχριστιανική μας Παράδοση,  ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ, όσο και αν προσπάθησαν να τα αλλοιώσουν τα ... "γεννήματα εχιδνών", όπως τους αποκάλεσε ο Χριστός.

Επανέρχομαι στο μείζον και πρωταρχικό θέμα της ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗΣ, και θα επικεντρωθώ στην σωρεία των μηνύσεων που υποβάλει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ, εναντίον κάθε πολίτη, οποιαδήποτε θέση κι αν κατέχει, και τον μηνύει για ... ΡΑΤΣΙΣΜΟ, αν τολμήσει να μιλήσει αρνητικά για τους ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.

Παρουσιάζω στους αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ,  ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ!


Και εδώ, η μετάφραση της ... ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ"Σας γράφουμε για λογαριασμό της Διεθνούς Ένωσης Εβραίων Δικηγόρων και Δικηγόρων ("Ένωση"), μιας Ένωσης που ιδρύθηκε το 1969 από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του Ανώτατου Δικαστηρίου του Ισραήλ, τον αείμνηστο δικαστή Haim Cohn και από τον βραβευμένο με Νόμπελ , καθηγητή Reni Cassin που προσπαθεί να καταπολεμήσει τον αντισημιτισμό, τον ρατσισμό, την άρνηση του Ολοκαυτώματος, τον τρόμο και τις απαράδεκτες διακρίσεις εις βάρος του Ισραήλ και του εβραϊκού λαού.

Ο κ. Δήμητρας κατηγορείται ότι διέπραξε συνειδητά ψευδορκία και έκανε ψευδή δήλωση όταν ερωτήθηκε ως μάρτυρας ενώπιον του Πρώτου Επιμελητηρίου του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών στις 23 Ιανουαρίου 2009, ακρόαση μιας υπόθεσης κατά του κ. Κωνσταντίνου Πλεύρη, ο οποίος στη συνέχεια κατηγορήθηκε ότι παραβίασε τα άρθρα 1 παράγραφοι 1 και 2 του νόμου 927/1979 για τον αντιρατσισμό.

Για πολλά χρόνια ο Σύλλογος μας έχει εξοικειωθεί με το έργο του κ. Παναγιώτη Δημήτρη ως μαχητή για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Με αυτή την άποψη, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας στο γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του 2009 ο Σύνδεσμος απευθύνθηκε στον πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης ζητώντας να αποσύρει όλες τις νομικές διαδικασίες εναντίον του κ. Δημήτρη, όπως κατηγορήθηκε, τότε, σε προδοσία . Ο λόγος για τη διευκρίνιση αυτή ήταν ότι ο Σύνδεσμος εξέπληξε το γεγονός ότι στην Ελληνική Δημοκρατία, ένα δημοκρατικό κράτος και μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του οποίου τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι γνωστά, μια τέτοια έρευνα θα μπορούσε να διεξαχθεί εναντίον ενός ατόμου που είναι τόσο αφοσιωμένος τον αγώνα για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ιδίως τα δικαιώματα των μειονοτήτων στην Ελλάδα.


Σήμερα και λόγω των νέων εικαζόμενων καταγγελιών εναντίον του κ. Δημήτρη, σας καλούμε, κύριε Πρωθυπουργό και διακεκριμένους εκπροσώπους της κυβέρνησης, να χρησιμοποιήσετε όλες τις προσπάθειές σας για να διασφαλίσετε ότι:

Οποιαδήποτε παρενόχληση και η διαδικασία που κινήθηκε κατά του κ. Δημήτρου να αποσυρθεί.

Όλοι οι υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα είναι σε θέση να διεκπεραιώνουν τις νόμιμες δραστηριότητές τους χωρίς κανένα εμπόδιο και φόβο των αντιποίνων.

Οι διατάξεις της Διακήρυξης του ΟΗΕ για τους υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που εγκρίθηκε από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στις 9 Δεκεμβρίου 1998, ειδικότερα: 

(1) Το άρθρο 1, το οποίο ορίζει ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα, ατομικά και σε συνεργασία με άλλους, την προώθηση και την προσπάθεια για την προστασία και την υλοποίηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών σε εθνικό και διεθνές επίπεδο · και 

(2) να συμμορφώνεται με το άρθρο 12, το οποίο προβλέπει ότι το κράτος λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα για να εξασφαλίσει την προστασία από τις αρμόδιες αρχές, ατομικά και σε συνεργασία με άλλους, έναντι κάθε βίας, απειλής, αντιποίνων, de facto ή de jure δυσμενείς διακρίσεις, πιέσεις ή οποιαδήποτε άλλη αυθαίρετη ενέργεια ως συνέπεια της νόμιμης άσκησης των δικαιωμάτων του / της.

Σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και διεθνείς πράξεις που επικυρώθηκαν από την Ελλάδα"
Η έρευνά μου, με οδήγησε στον γνωστό ποινικολόγο κ. Κωνσταντίνο Πλεύρη και την διαμάχη που είχε με τους εβραίους, αλλά και με τον ίδιον τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ...

Όπως βλέπετε και στο σχετικό έγγραφο, η ... ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ, απευθύνεται στον τότε πρωθυπουργό της χώρας ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, στον ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, στον ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, στον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ, εκπρόσωπο της Ελλάδας στα ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ και στον ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΛΑΜΠΡΙΔΗ, ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!

Παράλληλα, κοινοποιεί το σχετικό ανωτέρω έγγραφο και στον... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ!

Μεγάλο... προσώπατο, Ο ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ!


Δηλαδή, ούτε λίγο ούτε πολύ, η εν λόγω ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ, ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ... ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΝΟΧΗ!

Τελικά, δεν είχα άδικο που έγραφα καιρό τώρα, πως ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΕΧΕΙ ΓΕΡΕΣ ΠΛΑΤΕΣ... αυτό μου έλεγε η διαίσθησή μου και με παρέπεμπε σε πλάτες ... οβραίικες.

Μου έλειπε μόνον το όνομα των αποστολέων ή  του αποστολέα... ανευρέθη κι αυτό, μέσα  από την σχετική έρευνα... 

Είναι ... η IRIT KOHN!Η Πρόεδρος της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ... 

Αυτή ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, να κάνουν "ψιλό τουμπεκί", μπροστά στον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ και στο ΑΝΘ"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ" που εκπροσωπεί! 


ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΑΝ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2007, ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ.

Η επιστολή όμως της οβριάς, είναι το 2014!!!!!!!!!!

ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΑΥΤΟΣ "Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ";;;
Ένα ανύπαρκτο Παρατηρητήριο;;;

Η παραίνεσή μου σε κάθε διωκόμενο Έλληνα και Ελληνίδα είναι... :

ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΤΟΥ ΑΓΩΓΕΣ... ΟΧΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ... ΜΟΝΟΝ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ...
ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ...;;; 

ΚΙ ΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΝ ΑΘΩΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ.

Κάποια στιγμή, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι μας και να ορθώσουμε το ανάστημά μας, απέναντι σε όλη αυτή την εβραϊλα.

ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ!


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.1. Και να μην ξεχάσουμε, πως ... μαζί με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, είναι και αυτό το... "μπουμπούκι", που καταθέτει μηνύσεις για λογαριασμό του ΑΝΘ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ...
  
Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΑΡΝΑΣ... 

Κόβεις φάτσα και βγάζεις συμπέρασμα...
Υ.Γ.2. Σας προτείνω να διαβάσετε και το παρακάτω κείμενο, για να διαπιστώσετε ΠΟΣΟ "ΒΡΩΜΙΚΟ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ... ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ.[Παρατηρητήριο του Ελσίνκι]


Στα σταυροδρόμια της κατασκοπείας:
Παρατηρητήριο του Ελσίνκι

Γράφει ο Διονύσης Αρώνης, δημοσιογράφος


Αίσθηση προκάλεσε σε όλο τον κόσμο η εμπλοκή της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Παρατηρητήριο του Ελσίνκι» στο σκάνδαλο κατασκοπείας που ξέσπασε στην Μόσχα. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της FSB (μυστική υπηρεσία της Ρωσίας, διάδοχος της KGB), σε ένα πάρκο στα περίχωρα της Μόσχας συνελήφθησαν τέσσερις Βρετανοί «διπλωμάτες» κι ένας Ρώσος συνεργός τους.

Όπως ανέφεραν δημοσιεύματα «οι Βρετανοί πράκτορες είχαν κατασκευάσει έναν «υπαίθριο δέκτη πληροφοριών», που ήταν καμουφλαρισμένος ως μια απλή... πέτρα τοποθετημένη σε ένα πάρκο. Ο μηχανισμός με τη χρήση ενός υπολογιστή τσέπης, ήταν σε θέση να παραλαμβάνει από απόσταση 20 μέτρων πληροφορίες που έφερναν πληροφοριοδότες και υπάλληλοι της βρετανικής πρεσβείας.

Οι ρωσικές υπηρεσίες έδωσαν στη δημοσιότητα τα ονόματα του δικτύου των διπλωματών-κατασκόπων, στο οποίο συμμετείχαν ο εκπρόσωπος των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών στη Ρωσία Πολ Κρόντον, ο 27χρονος ΄Β γραμματέας της πρεσβείας Μαρκ Ντόου, ο οποίος μεταμφιεζόταν σε φοιτητή και δύο υπάλληλοι, ο 30χρονος Κρίστοφερ Πιρτ και ο 32χρονος Αντριου Φλέμινγκ, «οι οποίοι σύχναζαν και εργάζονταν διαρκώς γύρω από την "πέτρα"». 

Οι ρωσικές αρχές δεν δημοσιοποίησαν το όνομα του Ρώσου συνεργού.

Μεταξύ των «καθηκόντων» της ομάδας Βρετανών κατασκόπων ήταν και η χρηματοδότηση ορισμένων μη κυβερνητικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στη Ρωσία και μάλιστα σε ασταθείς περιοχές όπως ο Καύκασος, η Σιβηρία κλπ.

Σχετικό αποκαλυπτικό βίντεο από την επιχείρηση προβλήθηκε στην εκπομπή «Ειδικός ανταποκριτής» του τηλεοπτικού δικτύου Rossiya.

Οι λογαριασμοί

Αν και το βρετανικό Φόρειν Όφις διέψευσε μετά «βγδελυγμίας» την εμπλοκή του στην υπόθεση, στην εκπομπή αποκαλύφθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί διαφόρων μη κυβερνητικών οργανώσεων όπου φαίνονται εμβάσματα πολλών χιλιάδων βρετανικών λιρών, που κατέθεταν απευθείας στελέχη του πολιτικού τμήματος της βρετανικής πρεσβείας.

Στην πρώτη σειρά των αποκαλύψεων βρέθηκε το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι της Μόσχας. Όπως απεδείχθη από το «άνοιγμα» των λογαριασμών του, τον Οκτώβριο 2004, βρετανός κατάσκοπος μεταβίβασε στο λογαριασμό της μη κυβερνητικής οργάνωσης 23.000 λίρες.


Η επικεφαλής της οργάνωσης Ludmilla Alexeyeva, κατήγγειλε ότι πρόκειται για σκευωρία, αφού οι αποκαλύψεις έγιναν λίγο πριν η ρωσική Δούμα ψηφίσει νομοσχέδιο που περιορίζει τη δράση μη κυβερνητικών οργανώσεων στην Ρωσία.

Ωστόσο οι καταγγελίες της κ. Alexeyeva, η οποία μέχρι πρόσφατα ήταν και πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ελσίνκι έπεσαν μάλλον στο κενό, αφού όλοι γνωρίζουν το βιογραφικό της.  

Η κ. Alexeyeva, εργαζόταν επί σειρά ετών ως εκφωνήτρια του …προπαγανδιστικού αμερικανικού ραδιοσταθμού «Radio Free Europe» ο οποίος εξέπεμπε στη Σοβιετική Ένωση με σκοπό την αποσταθεροποίηση του καθεστώτος. Έτσι εκτιμάται ότι οι σχέσεις της με υπηρεσίες δυτικών χωρών είναι μακρόχρονες και άριστες.Τι είναι το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι.

Το 1975, στο Ελσίνκι, με πρωτοβουλία της Σοβιετικής Ένωσης υπογράφεται με τις ΗΠΑ συμφωνία με σκοπό τις εγγυήσεις για μία όσο το δυνατόν ειρηνική συνύπαρξη Ανατολής -Δύσης. Οι Αμερικανοί ως αντάλλαγμα απαίτησαν από την ΕΣΣΔ να αποδεχθεί ορισμένες δεσμεύσεις, σε ζητήματα όπως ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Για να ελέγχονται οι δεσμεύσεις της ΕΣΣΔ, ο πυρηνικός φυσικός Αντρέι Ζαχάρωφ και Σοβιετικοί αντικαθεστωτικοί ιδρύουν το «Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι». Σύντομα όμως η Σοβιετική πλευρά άρχισε να κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι η συμφωνία για τα ανθρώπινα δικαιώματα ήταν στην πραγματικότητα πρόσχημα για την ανάμειξη της Δύσης σε εσωτερικές υποθέσεις της και κατήγγειλε ότι η οργάνωση ελέγχεται άμεσα από τις ΗΠΑ. 

Το 1982 ιδρύεται στη Δύση η διεθνής οργάνωση International Helsinki Federation for human rights (IHF) με σκοπό να ελέγχει αν παραβιάζονται οι Συμφωνίες του Ελσίνκι για τα ανθρώπινα δικαιώματα στις κομμουνιστικές χώρες. Βασικό ιδρυτικό μέλος της οργάνωσης ήταν ο αντικομουνιστής πολυεκατομμυριούχος Τζώρτζ Σόρος. 

Μετά την κατάρρευση των κομουνιστικών καθεστώτων, τα ανθρώπινα δικαιώματα εξακολουθούν να παραμένουν το αντικείμενο της οργάνωσης, όμως αυτή τη φορά το πεδίο δράσης της είναι οι διάφορες μειονότητες ανά την υφήλιο και ο «αγώνας εναντίον του εθνικισμού και του ρατσισμού».


Όμως, σε πολλές χώρες συνεχίστηκαν οι επίμονες καταγγελίες ότι η δράση της οργάνωσης είναι προσχηματική και ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα αποτελούν απλώς πρόφαση για την παρεμβατικότητα του Παρατηρητηρίου, η οποία έχει κίνητρα πολιτικά και κατευθύνεται –όπως καταγγέλλουν- από κέντρα εξουσίας πέραν του Ατλαντικού.


Η ηγεσία του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι

Ο κατάλογος των επικεφαλής της οργάνωσης μοιάζει να βγαίνει κατ ευθείαν από σελίδες μυθιστορήματος του Ζεράρ ντε Βιλέ! Ας δούμε λοιπόν από ποίους αποτελείται το Διοικητικό Συμβούλιο του Παρατηρητηρίου, (http://www.ihf-hr.org/cms/cms.php?sec_id=1&pag_id=4) πρόεδρος του οποίου μέχρι πριν δύο χρόνια ήταν η κ. Ludmilla Alexeyeva, που προαναφέραμε.


Karl Johannes von Schwarzenberg, κόμηςΑυστριακός γαλαζοαίματος, φανατικός αντικομουνιστής και ηγετικό μέλος του Παρατηρητηρίου από το 1985. Το όνομά του φιγουράρει στη λίστα προσκεκλημένων της λέσχης προσωπικοτήτων Μπίλντερμπεργκ καθώς και στο προεδρείο του «Ατλαντικού Ινστιτούτου» ενός οργανισμού που ιδρύθηκε το 1961 με σκοπό, όπως αναφέρει το καταστατικό "a sort of public support arm of NATO." Η λίστα του Προεδρείου του Ινστιτούτου περιλαμβάνει περί τα 100 ονόματα μεταξύ των οποίων ο μακαρίτης Ανιέλλι της Φίατ, ο αμερικανός υπουργός άμυνας Ν. Ράμσφελντ, ο πολυεκατομμυριούχος Ρότσιλντ κ.α.

Ralf Dahrendorf, λόρδος. Βρετανός καθηγητής κοινωνιολογίας γερμανικής καταγωγής, μέλος της βρετανικής Βουλής των Λόρδων, θεωρητικός της νατοϊκής ιδέας, φανατικός αντικομουνιστής, και οπαδός του νεοφιλελευθερισμού και της παγκοσμιοποίησης. Υποστήριξε (!) με πάθος την πρόσφατη αμερικανική εισβολή στο Ιράκ: «Οι αξίες της ελευθερίας και της κοινωνίας μας πρέπει να υπερασπιστούν, αν χρειαστεί και με τη χρήση βίας». (Εφημερίδα των Ευαγγελιστών, Φραγκφούρτη, 20-4-2003). Θαυμαστής και φίλος του Τζωρτζ Σόρος τον οποίο παρομοιάζει με τον Ρομπέν των Δασών. Ως οπαδός της «πλανητικής κοινωνίας» έχει εκφράσει τη μουσολινικής έμπνευσης άποψη ότι στη «μετα-εθνική κοινωνία η δημοκρατία έχει φάει τα ψωμιά της».

Timothy Garton Ash,
 καθηγητής της σύγχρονης ευρωπαϊκής Ιστορίας, στα πανεπιστήμια της Οξφόρδης και του Στάντφορτ –ιδεολογικό λίκνο της «ιντελιγκέντσιας» που γέννησε τα «γεράκια» του Μπους- ειδικευμένος σοβιετολόγος και μέλος του ιδρύματος Χούβερ , στη λίστα των «οικουμενικών πολιτών» της κλειστής λέσχης προσωπικοτήτων Μπίλντερμπεργκ.

Anton Pelinka. Αυστριακός, καθηγητής στο Χάρβαντ, το Στάνφορντ κ.ά. Ειδικευμένος αναλυτής των διαδικασιών αποσταθεροποίησης των καθεστώτων της Πολωνίας, Τσεχοσλοβακίας, Ουγγαρίας, Ρουμανίας και Γιουγκοσλαβίας!

Jacques Rupnik, Γάλλος πολιτειολόγος και σοβιετολόγος. Ειδικός του BBC στα θέματα της Ανατολικής Ευρώπης το 1977-1982. Μετά την πτώση του τείχους ασχολήθηκε με βαλκανικά θέματα.

George Soros. Πασίγνωστος πολυεκατομμυριούχος και οπαδός της παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας έχει ταυτίσει το όνομά του με την έννοια του «αμοραλισμού» στις χρηματιστηριακές συναλλαγές. Από τα ιδρυτικά στελέχη του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι, θεωρείται από τους σημαντικότερους χρηματοδότες του. Ιδρυτής μίας σειράς ιδρυμάτων σε χώρες της Βαλκανικής.

Τα σύντομα βιογραφικά των μελών του ΔΣ του Παρατηρητηρίου έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς στον ελληνικό και ξένο Τύπο και επιβεβαιώνονται εύκολα με μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο.

Το ελληνικό Παράρτημα

Το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι ιδρύθηκε το 1992 και φυσικά δεν αποτελεί μία άσχετη οργάνωση, όπως κάποιοι έσπευσαν να ισχυριστούν μετά το σκάνδαλο με τους Βρετανούς κατασκόπους. 

Ιδρύθηκε «με παρότρυνση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ελσίνκι-IHF» όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του και συνεργάζεται στενά με την κεντρική οργάνωση.  

Η παρεμβατική διάθεση του Παρατηρητηρίου στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα της χώρας μας έγινε συχνά αφορμή για έντονη κριτική και έχουν εκφραστεί κατηγορίες ότι η δράση του ουσιαστικά εξυπηρετεί την πολιτική των ΗΠΑ

Στην Ελλάδα, η οργάνωση υποστηρίζεται από ορισμένους πολιτικούς, (Γ. Παπανδρέου κλπ) και άλλες προσωπικότητες. 

Το ΔΣ αποτελείται από τους:

Γρηγόρης Βαλλιανάτος, Πρόεδρος
Kevin Boyle, Μέλος
Ορέστης Γεωργιάδης, Μέλος
Παναγιώτης Δημητράς, Μέλος
Dimitrina Petrova, ΜέλοςΤο Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι στηρίζεται και από ορισμένους Έλληνες δημοσιογράφους. 

Συνεργάζεται με τον «Ιό της Ελευθεροτυπίας» (τον οποίο χαρακτηρίζει ως την «καλύτερη δημοσιογραφική ερευνητική ομάδα του ελληνικού Τύπου» http://www.greekhelsinki.gr/bhr/greek/index.html), με το συγγραφέα Νίκο Δήμου, τον οποίο συγκαταλέγει στους χορηγούς, μαζί με τη Διεθνή Ομοσπονδία Ελσίνκι, την αυστριακή κυβέρνηση, το ελληνικό ΥΠΕΞ κλπ, ενώ στις ιστοσελίδες του προβάλλονται άρθρα του Τάκη Μίχα, του Θ. Τριαρίδη, του Πάσχου Μανδραβέλη, του Ριχάρδου Σωμερίτη κλπ.Πηγήhttps://attikanea.blogspot.com/2019/11/blog-post_402.html


Δείτε επίσης: Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ. Ποιοί χρηματοδοτούσαν την ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ , εκτός από τον Σόρος;;; ΠΟΙΟΙΟΙΟΙ;;; Και μια ανατριχιαστική προφητεία του 1998, που ... υλοποιείται...
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger