-->

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ; Νοικιάζεται στρατόπεδο στο κέντρο της Αθήνας! (Τό πάνε μήπως ΚΑΙ αυτό γιά 'hot spot';;; Άν όχι ΓΙΑΤΙ δεν το διαψεύδουν;)


ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΑΝ ...ΘΕΛΕΤΕ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕΣΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;

200 Μ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ;

Τ Ρ Ε Λ Λ Α Θ Η Κ Α Τ Ε ; ; ;

ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΝ 'ΣΩΤΗΡΙΑ' ΚΑΙ ΤΟ 'ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ' ; ; ;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΛΕΣΣΑ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΗΝ Λ.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ


Γράφει ο Κώστας Αττίας

Στην αναζήτηση ενοικιαστή είναι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Αυτή την φορά νοικιάζεται στρατόπεδο στο κέντρο της Αθήνας!Πρόκειται για το στρατόπεδο «ΑΝΧΗ (ΠΖ) ΠΛΕΣΣΑ ΜΙΧΑΗΛ» που βρίσκεται στην Αθήνα επί της Λεωφόρου Μεσογείων στον αριθμό 211.

[ΠΡΟΣΟΧΗ!
Είναι ακριβώς απέναντι απο τήν είσοδο-πύλη ενός απο τα μεγαλύτερα Νοσηλευτικά ιδρύματα της Ελλάδος, τήν 'Σωτηρία', ενώ ούτε 200 μέτρα παραπάνω είναι η πύλη του Γενικού Κρατικού Αθηνών!
ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ....ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ !!!!!!!!!!!!!]

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΛΕΣΣΑ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΗΝ Λ.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ

Η μίσθωση προφανώς θα αφορά κάποια επαγγελματική χρήση ενώ υπάρχει bonus προς τον ενοικιαστή η παροχή δικαιώματος μη καταβολής του μισθώματος για το πρώτο έτος της μίσθωσης, και για τα επόμενα τέσσερα έτη της μίσθωσης του ακινήτου με την καταβολή του 50% του μισθώματος του ακινήτου (από το 2ο μέχρι τον 5 ο μισθωτικό χρόνο θα καταβάλει το 50% του μισθώματος), προκειμένου να συμψηφιστούν οι δαπάνες του μισθωτή για τη μετεγκατάσταση των μονάδων και υπηρεσιών καθώς και το όποιο κόστος επένδυσης.

Αυτό σύμφωνα με τον διαγωνισμό που τρέχει η Υπηρεσία Αξιοποίησης Ακινήτων των Ενόπλων Δυνάμεων γίνεται λόγω των αναγκαίων δαπανών που θα απαιτηθούν από το μισθωτή για την ανοικοδόμηση – ανακατασκευή – μετεγκατάσταση των μονάδων και υπηρεσιών αλλά και του κόστους της επένδυσης και αδειοδότησης.

Το συνολικό εμβαδό του οικοπέδου είναι 18.643 τ.μ.!
Εντός υπάρχουν 22 κτίρια τα οποία έχουν συνολικό εμβαδό 7.582 τ.μ.

Στο μισθωτή δίνεται πάντως η δυνατότητα κατεδάφισης των υπαρχόντων κτηρίων και ανέγερσης νέου συγκροτήματος με την έγκριση της Δ.Ε./Τ.ΕΘ.Α., η οποία και θα θέσει το χρονοδιάγραμμα των εργασιών, τον επιβλέποντα μηχανικό αλλά και την επιβλέπουσα Επιτροπή παρακολούθησης των έργων.

Η τιμή εκκίνησης του ηλεκτρονικού πλειοδοτικού διαγωνισμού ορίζεται το ποσό του 1.600.000,00 € ως ετήσιο συνολικό μίσθωμα (133.333,33 € μηνιαίως) και ποσοστό της πενταετούς αναπροσαρμογής του μισθώματος ίσο με το 100% της μεταβολής του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή επί του εκάστοτε διαμορφούμενου μηνιαίου μισθώματος.

Η παραπάνω αναπροσαρμογή δεν μπορεί να είναι κατώτερη του 5% επί του εκάστοτε διαμορφωμένου μισθώματος ανά πενταετία.

Η χρονική διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε 50 χρόνια από την ημερομηνία υπογραφής του μισθωτηρίου, με δικαίωμα παράτασης για άλλα δέκα....

https://www.usay.gr/google-news/noikiazetai-stratopedo-sto-kentro-tis-athinas/

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"


odysseiatv
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger