-->

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η __ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΟΛΥΘΕΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΊΣΣΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΕΣ.Έχω πει εδώ και μέρες ότι θα έπρεπε να συνδράμουμε με την παρουσία μας στην συγκέντρωση αυτή, αφήνοντας πίσω κάθε χαιρεκακία μας για τους νησιώτες και τα λάθη του κοντινού ή μακρινού παρελθόντος. Όντως, η πλειοψηφία των κατοίκων αυτών δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων αγωνιζόμενη να ανασχέσει και να ανακόψει με κάθε δυνατό τρόπο την λαθροεισβολή από νωρίς. Ψάχνουν τώρα να βρουν έναν τρόπο για το πώς θα ξεμπλέξουν από τον μπελά που ίδιοι έβαλαν στο κεφάλι τους. Οι ίδιοι συνέβαλαν στο χάος και στην αναρχία που επικρατεί τη στιγμή αυτή στα νησιά τους. Άνοιξαν τις πόρτες των σπιτιών τους στους λύκους (χρησιμοποιώ λόγια σχολιαστών μας μέχρι αυτό το σημείο).

Όμως..

Σκεφτείτε πως μια ζωή λέγαμε "πότε θα ξυπνήσουν" κυρίως αυτοί, οι οποίοι βρίσκονται στις πύλες εισόδου της λαθροεισβολής. Και ΝΑ που επιτέλους, τώρα που αρχίσαν τα πολύ δύσκολα.. ξυπνήσανε!
"Αργά" μπορεί να πείτε. "Τώρα μόνο με όπλα" μπορούν να καθαρίσουν, γιατί η προδοτική κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να εκτελέσει τις διαταγές που έχει πάρει, αλλά..... ΝΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ.. ΠΑΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. Το να βγούν οι καραμπίνες ίσως είναι θέμα ημερών. Είχα πει πριν από λίγες μέρες.. "Πού πάτε ωρέ Μυτιληνιοί τρεις τρεις και πέντε έξι.... ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ.. ΑΠΟ 100 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ;".
Οι κάτοικοι λοιπόν του Μανταμάδου που υπήρξαν και οι πιο ΚΚΕ του νησιού.. έτοιμοι είναι να πάρουν όλοι μαζί τις καραμπίνες. Μερικοί ψηφοφόροι ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που μένουν μισό χιλιόμετρο από την Καράβα, είπαν το ίδιο.

Μην πλακωνόμαστε λοιπόν να λέμε αρνητικά συνέχεια. Ας αφήσουμε μπας κι ενωθούν οι πατριώτες και οι αριστεροί των νησιών. Μην τούς ξύνουμε τα εμφυλιοπολεμικά αισθήματα τώρα. Μάς διαβάζουν, θα πουν τα ίδια και για εμάς όταν ξεκινήσει κι εδώ ο αστικός πόλεμος. Πρέπει να νιώθουν πως είμαστε μαζί τους, για να είναι κι αυτοί μαζί μας.

Πιστεύω στην Ένωση Ελλήνων.  Όπως γινόταν πάντα στην Ιστορία όταν ο κίνδυνος πέρναγε πια την πόρτα, η Ένωση των Ελλήνων ΘΑ ΓΙΝΕΙ! ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ! Και οι εχθροί μας το φοβούνται πολύ αυτό, και καλά κάνουν και το φοβούνται γιατί είναι νομοτελειακό, είναι θέλημα Θεού, το γράφει και το κοράνι των μουχαμέτηδων.

Έστω και τώρα λοιπόν, κι ας φαίνεται ότι είναι αργά, οι Μυτιληνιοί, οι Χιώτες κι οι Σαμιώτες αριστερίζοντες κι "αλληλέγγυοι" βάζουν στην άκρη τις ιδεολογίες τους για έναν κοινό αγώνα κατά της αρπαγής του τόπου τους, κατά της απειλής για την ίδια τους την ζωή.


Σήμερα, 13 Φεβρουάριου 2020, μαζεύτηκαν στο κέντρο της Αθήνας, από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία μέχρι και το Βυζαντινό Μουσείο και γύρω από το Υπουργείο Εσωτερικών, πάνω από 2.000 άτομα.

Ανάμεσα στα συνθήματα και τα πανό με ζητούμενα την αποσυμφόρηση των νησιών, "καμμία νέα δομή στα νησιά μας" κλπ.., κυκλοφόρησαν και κάποια συνθήματα περί ανοιχτών συνόρων, "ταξιδιωτικά έγγραφα στους μετανάστες" και άλλα φαιδρά, τα οποία από ποιούς λέτε να προέρχονταν... Προέρχονταν από το 5-10% κκέδων και συριζαίων που μολύνουν με την παρουσία τους τούς διαφόρους συλλόγους νησιωτών που εδρεύουν στην Αθήνα. Μάλιστα ως άριστοι γνώστες της προπαγάνδας, προσπάθησαν να πείσουν τις επόμενες ώρες, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι υπήρξε πιο μετρήσιμη και αποδεκτή η δική τους άποψη. Μούσι δηλαδή. Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται.

Η πραγματικότητα είναι ότι πάνω από 90% σήμερα, όλοι οι νησιώτες, αριστεροί και πατριώτες, μιλούσαν και στην πορεία αλλά και σε κάθε διαδικτυακό μέσο, για:

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΑΠΕΛΑΣΗ, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ.. ΑΛΛΆ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

Ο περιφερειάρχης και ο αντιπεριφερειάρχης Β.Αιγαίου (εδώ και εδώ) επίσης κάνουν δηλώσεις στο ίδιο πνεύμα.


Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η  ΜΕΓΑΛΗ ΛΟΙΠΟΝ  Ο Λ Ο Ι  ΜΑΣ:

ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΥΣ ΕΞΕΓΕΡΘΕΝΤΕΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ.
ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΟΠΛΟ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ Ό,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΑ.. ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ.. ΠΕΤΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΘΡΟΥΣ, ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ.


Στο σημείο αυτό σάς έχω κι ένα κερασάκι..
Τί είπε λέτε σήμερα, βλέποντας τους εξαγριωμένους νησιώτες στην Αθήνα, η σαύρα της δημοσιογραφίας ονόματι χατζηνικολάου..
Είπε να φτιάξουμε στην ενδοχώρα μία μεγάλη μουσουλμανική πόλη, με τους δρόμους της, τα μαγαζιά της, βιβλιοθήκες, θέατρα μπλα μπλα μπλα, και το παρουσίασε (κατά πώς το αποστήθισε όπως τού το έδωσαν τα σκοτεινά αφεντικά του) ως κάτι το ευφυές και πρωτότυπο και μοναδικό στα διεθνή πεπραγμένα! Τί λέτε.. δεν αξίζει τον κόπο να φιλοτεχνηθεί, ειδικά για την χατζησαύρα, μία "τρίχινη" γραβάτα από χέρι διάσημου σχεδιαστή;  


Θα κλείσω -για να πάρουν θάρρος και οι νησιώτες- με μια αποφθεγματική δήλωση του αγαπητού μας σχολιαστή Αριστόμαχου, η οποία αφορά την όχι απλώς απαράδεκτη, αλλά καρα-δικτατορική (που μόνο σε καιρό πολέμου δικαιολογείται) "πράξη νομοθετικού περιεχομένου" περί επίταξης ιδιωτικών και δημοτικών ακινήτων και χώρων για να στεγάσουν τους λαθρομετανάστες:

"ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΗΣ ΣΑΝ ΕΙΛΩΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ (ΟΛΑ ΚΤΥΠΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΑΝΗΦΟΡΟ) ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΝΕΦΟ...

ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΤΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ.

ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΆ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΣΕ ΧΑΡΤΙΝΗ ΚΟΥΤΑ.
ΑΠΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ, ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ, ΖΗΤΙΑΝΟΣ...

ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΞΥΛΙΝΗ ΚΑΣΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΧΩ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΗ"


Όλοι οι Έλληνες λοιπόν, μία απάντηση πρέπει να έχουμε -και προετοιμασμένοι κατάλληλα φυσικά 🙂- απέναντι στούς πάσης φύσεως εχθρούς, μα κυρίως στούς προδότες που μάς κυβερνούν:

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣdiodotos
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger