-->

«Σχέδιο» για να πέσει η Ελλάδα από μέσα – Σε κίνδυνο όσο ποτέ άλλοτε η Εθνική Ασφάλεια


Τα κινητά που δίνονται στους παράνομους μετανάστες μπορούν να προκαλέσουν τεράστιο πλήγμα...
Η παράνομη είσοδος δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων στην επικράτεια της χώρας και στα νησιά των οπoίων το ποιόν δε μπορεί να γνωρίζουν οι αρχές καταγραφής των νησιών, αποτελούν εν δυνάμει απειλή για την εσωτερική ασφάλεια εφόσον η Τουρκία μπορεί μαζί με απλούς ανθρώπους να στείλει και δικούς της πράκτορες , εκπαιδευμένους στρατιώτες και ισλαμιστές αντάρτες της Συρίας.

Μετά και τα πρόσφατα γεγονότα στην Ιντλίμπ της Συρίας, όπου ο Τουρκικός στρατός έχει διαθέσει μαζικά συστήματά με στόχο την υποστήριξη των φονταμενταλιστών, καθίσταται σαφές ότι οι Τούρκοι έχουν πάρει τον πλήρη έλεγχο των ισλαμικών ομάδων, όντας σε θέση να χρησιμοποιήσουν εξτρεμιστές και, υπό την κάλυψη του μετανάστη να τους περάσουν στην Ελλάδα.

Αλήθεια πόσο δύσκολο είναι να περάσει άνθρωπος στα ελληνικά νησιά και με το κινητό που διαθέτει να αλωνίζει το νησί βλέποντας διαρκώς όλες τις καίριες πολιτικές και στρατιωτικές εγκαταστάσεις ; Σχεδόν όλοι τους έρχονται με κινητά ..πιο ακριβά και από τα δικά μας και θα μπορούσαν να παρακολουθούν κυκλικά, σα σκοπιές θα λέγαμε, τα πάντα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Σε περίπτωση σύρραξης και προσπάθειας κατάληψης μεγάλης νήσου από τις τουρκικές δυνάμεις, περιμένει κανείς ότι θα κάτσουν ήσυχα; Οι Τούρκοι μπορεί να βομβαρδίσουν από μόνοι τους τη Μόρια για παράδειγμα και να προκαλέσουν χάος και σφαγή και μετά να πάνε στον ΟΗΕ και να δείχνουν την κακιά Ελλάδα που εξοντώνει τους πρόσφυγες και θα εισβάλει αυτός σα σωτήρας και φιλάνθρωπος να τους σώσει.

Όλο αυτό πρέπει να σταματήσει άμεσα, με καταγραφή της προκοπής και αναλυτική έρευνα στα διεθνή αρχεία, να μη γίνονται δεκτές αιτήσεις ασύλου με τον αιτούντα να δηλώνει 3-4 ονόματα και όλοι σε κλειστά κέντρα για αν μην αλωνίζουν το νησί και τις κρίσιμες εγκαταστάσεις του.

Αν κάποιος θεωρεί ότι αυτό δε μπορεί να συμβεί και ότι κανένας μέσα σε όλους αυτούς δεν είναι πράκτορας, εγκάθετος της ΜΙΤ και ότι “αυτά δε γίνονται” καλύτερα να θυμηθεί τα εκατοντάδες παραδείγματα της ιστορίας που τα κάστρα έπεφταν από μέσα.

ΦΩΤΟ eurokinissi

el.gr
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger