-->

Όταν τελειώσει αυτή η κρίση, ας θυμόμαστε όλοι τον βρώμικο ρόλο που έπαιξαν αυτά τα σιχαμένα ερπετά που αυτοαποκαλούνται Έλληνες δημοσιογράφοι.

Στην Ελλάδα, κυριαρχεί η νοοτροπία του ραγιά, του ρουφιάνου, του Εφιάλτη...


Τα ΜΜΕ, δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν απ' αυτή τη νοοτροπία, από τη στιγμή που τα τριάκοντα αργύρια, είναι κάποια... εκατομμύρια που μοιράζονται...

Και η δημοσιογραφική πιάτσα  είναι γεμάτη ... διανοούμενες πόρνες... 

Οι καθαρές φωνές, είναι καταδικασμένες να κλείνουν και να πεθαίνουν στην ψάθα...


Καλλιόπη Σουφλή


Στη Μ. Βρετανία, η αστυνομία έβαλε drones να παρακολουθούν τους ανθρώπους που κάνουν βόλτες στα πάρκα και έκανε συστάσεις σε εμπορικά μαγαζιά να μην πουλάνε πασχαλινά αυγά, καθώς αυτά δεν θεωρούνται "απαραίτητα είδη" στην εποχή του κορωνοϊου. 

Αμέσως, οι περισσότερες εφημερίδες κάθε ιδεολογικής κατεύθυνσης, από τον "Daily Telegraph" μέχρι τον "Guardian", κατηγόρησαν την αστυνομία για "υπερβάλλοντα ζήλο" και επισήμαναν τον κίνδυνο να μετατραπεί η χώρα σε αστυνομικό κράτος, με πρόσχημα την καταπολέμηση του κορωνοϊου. 

Στην Ελλάδα πάλι, τα ΜΜΕ όχι μόνο δεν προβληματίζονται για τις συνέπειες που μπορεί να έχουν τέτοια μέτρα στις ατομικές μας ελευθερίες, όχι μόνο δεν ελέγχουν την εξουσία για τυχόν υπερβολές, αλλά ουρλιάζουν για ακόμη πιο σκληρά μέτρα, παίζουν το ρόλο του ρουφιάνου και δεν διστάζουν να διαπομπεύουν ανθρώπους που απλά ακολουθούν τον νόμο και ασκούνται σε δημόσιους χώρους κρατώντας την απόσταση των 2 μέτρων. 


Όταν τελειώσει αυτή η κρίση, ας θυμόμαστε όλοι τον βρώμικο ρόλο που έπαιξαν αυτά τα σιχαμένα ερπετά που αυτοαποκαλούνται Έλληνες δημοσιογράφοι.
ΠΗΓΗ
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger