ΑΠΡΙΛΙΟΣ. Ο ΜΗΝΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΟ-ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΩΝ


Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες Ορθόδοξοι πατριώτες.

Όπως γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο, ξεκαθάρισε και γρήγορα το θολό τοπίο του κορωνοϊού.  Και δεν πρόκειται φυσικά για καμία πανούκλα ή χολέρα, αλλά για έναν ιό άλλης μία γρίπης, όπως οι  εκατοντάδες που κυκλοφορούν.

Αυτό μας το βεβαίωσε το αρμόδιο ινστιτούτο Παστέρ, «Ινστιτούτο Παστέρ: Τίποτα παραπάνω από την γρίπη ο κορωνοϊός», https://hellas-now.com/institoyto-paster-tipota-parapano-tin-gripi-o-koronoios/ μας το βεβαίωσαν έγκριτοι και σοβαροί επιστήμονες που δεν παίζουν παιχνίδια, όπως ο διακεκριμένος καθηγητής Επιδημιολογίας του Στάνφορντ Ιωάννης Π.Α. Ιωαννίδης, σε ένα κείμενο που δημοσίευσε στο αμερικανικό περιοδικό «Statnews»«η επιδημία ή το φιάσκο του αιώνα»; https://www.newsbreak.gr/ellada/87090/kathigitis-epidimiologias-odigoymaste-se-ena-fiasko-choris-axiopista-dedomena-gia-tin-thnitotita-toy-koronoioy/ Ο διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών Φαίδων Βόβολης που διέγραψαν την ανάρτησή του μετά από 13 ώρες.  https://armagedon2020.blogspot.com/2020/03/13.html Ο Σύλλογος διδασκόντων καθηγητών του ΕΚΠΑ: "Απαράδεκτες οι θέσεις του Τσιόδρα για τον Κορωναϊό"... https://armagedon2020.blogspot.com/2020/03/blog-post_25.html Ο μικροβιολόγος Ιατροδικαστής στην Κύπρο κ. Μάριος Ματσάκης: «μια συνηθισμένη ίωση ο κορωνοϊός που πανικοβάλλουν τον κόσμο».  https://www.youtube.com/watch?v=_QVWQrefEkU&t=6s&fbclid=IwAR3lr8FcyeZhMX7w4bvIKfsLWCiiYaWed7ccQmvidjOsNKcpWUpnAbTDUgs αλλά και στην Ιταλία ο Καθηγητής Πανεπιστημίου της δημόσιας υγείας και πρώην ελεγκτής του Ιταλικού ΕΣΥ: «Δεν υπολογίζετε σωστά τον πραγματικό αριθμό των θυμάτων.... μόνο το 12% των πιστοποιητικών θανάτου δείχνουν ως αιτία του θανάτου τον κορωνοϊό. Το υπόλοιπο 88% είναι από άλλες αιτίες».  https://www.zougla.gr/kosmos/article/den-ipologizete-sosta-ton-pragmatiko-ari8mo-ton-8imaton

Και αν συνεχίσουμε ο κατάλογος δεν θα έχει τέλος.  Η μεγάλη διαφορά των έγκριτων και σοβαρών επιστημόνων, είναι ότι αυτοί τα λένε εγγράφως, ενώ οι παπαγάλοι δεν μπορούν να δώσουν εγγράφως τις παπαγαλίες τους,  γιατί τα γραπτά μένουν και θα είναι εκτεθειμένοι.

Λέει π.χ. ένας «γιατρός» παπαγάλος των ΜΜΕ, ότι ο ιός ζει και μεταδίδεται από επιφάνειες για 24 ώρες. Ο Διευθυντής όμως του Παστέρ κ. Μαντάς έχει πει ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΕΥΝΑ και δεν γνωρίζουμε αν ο ιός ζει στο οξυγόνο 5 λεπτά ή 10 ώρες.
Αλλά για τους παπαγάλους των καναλιών,  ζει όσο θέλει.  Καταλάβατε;;;

Ένας άλλος παπαγάλος ο Πάνος Μανωλάς από Αμερική που έλεγε στον ΑΝΤ1 ότι έχουν έτοιμα φορτηγά ψυγεία για τους νεκρούς, τον έβγαλε εχθές στις ειδήσεις το “star” και είπε πως αν βήξεις ή φτερνιστείς ΔΥΝΑΤΑ, τα σταγονίδια πετάγονται έως 7 πόδια, δηλαδή 6 ....!!!!!!!!! μέτρα.
Τόσο άθλιος αλήτης και αυτός και τα κανάλια που τον βγάζουν. Διότι τα 7 πόδια είναι 2 μέτρα όχι 6.  Αλλά οι άνθρωποι που βλέπουν το χαζοκούτι σιγά μην ξέρουν τις αντιστοιχίες των ποδών με τα εκατοστά. Έτσι κοροϊδεύουν συνέχεια τον κόσμο με παπαγάλους που ανάθεμα και αν έχουν σχέση με επιστήμη.

Εκτός αυτού έχουμε και  ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ για προσπάθεια αλλαγής της αιτίας θανάτου από Νοσοκομεία, με πρόθεση ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ του λαού και δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων.  ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;


  

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΕΚΡΗΞΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Οπότε για τους σοβαρούς, τους νοήμονες και τους Έλληνες με κριτική σκέψη, έχει γίνει πλέον απόλυτα αντιληπτό, ότι συντελείται από τα ΜΜΕ και την Κυβέρνηση, μία προσπάθεια τρομοκράτησης του λαού.  Και με την τρομοκράτηση ώς μέσον, έφεραν πρώτα την οικονομική κατάρρευση και μετά ήρθε και η προσπάθεια ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ και ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ των Συνταγματικών Ελευθεριών των Ελλήνων.

Πρώτα με τον ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ της μετακίνησης και της κυκλοφορίας, αλλά και το σημαντικότερο που δεν έχει ξαναϋπάρξει μέχρι σήμερα, με την απαγόρευση της ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ.

Και όπως μαθαίνω από κρατικές πηγές, οι «άνωθεν» εντολές που παίρνει η Κυβέρνηση είναι να ΟΞΥΝΕΙ ακόμα περισσότερο τα πράγματα και να τα ΩΘΗΣΕΙ στα ΑΚΡΑ με την ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ,  που θέλουν να το φέρει από την επόμενη εβδομάδα και να κρατήσει και την ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ για να μην κάνουν οι Έλληνες Πάσχα. 

Και άρχισε όπως είδατε να τους φταίει και το αρνάκι, πως το ψήνεις και πως το τρώς.
Ε ρε τι έρχεται και δεν το .... μαρτυράει....

Δεν τους ενδιαφέρουν πια τα πρόστιμα, αφού και αυτά τα χρησιμοποιούν ως μέσον εκφοβισμού, για να πετύχουν την καθολική ΥΠΑΚΟΗ, στις παραβιάσεις των Ελευθεριών μας. 

Τα περισσότερα ούτε θα πληρωθούν και το ξέρουν. Και ο Έλληνας από Μεγάλη Πέμπτη θα πάρει την οικογένεια του και θα πάει εκεί που θα χαρεί. Και θα πει: «γράφτε και ένα «πρόστιμο» και θα πάει και αυτό στο κάδο με τα υπόλοιπα».
Γι’ αυτό έχουν λυσσάξει οι παπαγάλοι των ΜΜΕ και η Κυβέρνηση, επειδή δεν μασάει από «πρόστιμα» ο Έλληνας.

Γι’ αυτό έδωσαν εντολή στην Κυβέρνηση να πάει σε ΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. Και την Μεγάλη Εβδομάδα να μην κινείται τίποτα.
Δεν είναι φυσικά θέμα γρίπης, αλλά θέμα ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ και θα το πάνε ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ με όλα τα μέσα, όπως το επιχείρησαν και στην ΧΙΟ και στην ΜΥΤΗΛΙΝΗ.
Δηλαδή με Αστυνομία και ΜΑΤ όχι με τον Στρατό.

Οι τελευταίες μου πληροφορίες αυτό λένε. Με τους αρχηγούς του Στρατού, συζητούσαν πριν επιβάλλουν τον περιορισμό της κυκλοφορίας στις 23 Μαρτίου και είχαν συμφωνήσει να τον βγάλουν την 25η Μαρτίου, αλλά δεν έγινε. 
Αφού λοιπόν ακυρώθηκε τότε, οι επόμενες συνομιλίες με τους Στρατιωτικούς δεν είχαν αποτέλεσμα, διότι εκφράστηκαν διαφωνίες.

Οπότε θέλουν να πάνε σε ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ τύπου «ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ», αλλά  με την Αστυνομία και τα ΜΑΤ ως δυνάμεις καταστολής.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ που έχουν συμβεί στην Ελλάδα μετά την Απελευθέρωση του 1821.  

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ θα βγάλει την μάσκα του  και θα δείξει το πραγματικό του πρόσωπο. 
Οι «προστάτες» του πολίτη, θα στραφούν κατά των πολιτών, με εντολές να μην δείξουν έλεος.  Με τις ίδιες εντολές που πήγαν και στην ΧΙΟ.
 Βέβαια όλα γίνονται   «για το καλό του .... παππού»....
Τι δεν καταλαβαίνουμε;;


Και αυτός ο τραμπούκος της δημοτικής αστυνομίας που έπιασε κεφαλοκλείδωμα τον παππού για το «καλό» του ενδιαφέρεται. (vid)
Ήταν ... απείθαρχος ο παππούς καταλάβατε;

Εγώ επειδή ΒΛΕΠΩ τι έρχεται και επειδή γνωρίζω πως ο Γεωργιάδης έχει ήδη έτοιμες τις βαλίτσες του, θα πω το εξής σε αυτούς που ετοιμάζονται να μας  ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ  ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΑ.

Η ΧΙΟΣ και η ΜΥΤΗΛΙΝΗ ήταν νησιά και μπορέσατε να τα μαζέψετε και να φύγετε.
ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ; 
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
giannis_lampropoulos@yahoo.com  

Υ.Γ. Όπως είπαμε, ο χρόνος λειτουργεί υπέρ της αλήθειας και ήδη οι περισσότεροι Έλληνες που μιλάω και εκτός διαδικτύου, έχουν καταλάβει ότι η ιστορία του κορωνοϊού είναι μεγάλη μούφα και τα κανάλια σπέρνουν τον τρόμο για να βοηθούν το έργο της Κυβέρνησης, που πρώτα μας διέλυσε οικονομικά και τώρα προσπαθεί διά του τρόμου, να μας επιβάλλει στέρηση της Θρησκείας και της Ελευθερίας.
Ακόμα και ένας γέροντας στο Κορωπί μου είπε: πενήντα χιλιάδες άνθρωποι είμαστε στο Κορωπί δεν έχουμε ακούσει ούτε ένα κρούσμα ούτε ένα θάνατο. Και τίποτα δεν συμβαίνει πουθενά. Πως λένε για τόσα κρούσματα και τόσους νεκρούς; Από που τα βγάζουν;

ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΌΠΩΣ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΟΠΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΙ ΩΡΕΣ ΕΦΕΥΓΕΣ.
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.
Αλλά το Σύστημα Υγείας το ΘΥΜΑΤΑΙ ΑΥΤΟ και τώρα θα δου δώσει τα .... χρωστούμενα..


Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger