-->

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ -NWO


ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ -NWOSOS - ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666. ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ «ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ» ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ. ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΦΗΜΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ , ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ , ΑΓΚΑΛΙΕΣ , ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ κ.α ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΧΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ , ΟΧΙ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ Η ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ , ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ.

Σ.Β

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.....

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ COVID_19 - BILL GATES KAI ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΣΙΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ «ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ - QUANTOM_DOT TATTOO» ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΝΟΣΟΥΝ , Η ΝΟΣΗΣΑΝ KAI ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΡΏΣΕΙ - ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ « ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ » ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.....

http://neataksi.blogspot.com/2020/04/... 

ΑΜΕΡΙΚΗ , ΚΙΝΑ , ΚΑΙ ΕΛΒΕΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΝΕΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ _ COVID-19- ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ - ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΒΡΙΔΙΑ - ΕΓΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

http://neataksi.blogspot.com/2020/03/... 

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger