-->

ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΛΟΙ Νεκρός 20χρονος ντελιβεράς Η έκκληση της οικογένειας του


Ο θάνατος ενός ακόμη νεαρού οδηγού ντελίβερι που άφησε την τελευταία του πνοή χθες το βράδυ στην άσφαλτο, ενώ οδηγούσε χωρίς κράνος, έδωσε το έναυσμα στους δικούς του ανθρώπους να ζητήσουν υποχρεωτικά μέτρα προστασίας ώστε να σωθούν άλλα παιδιά, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα για το κεντρικό δελτίο του Star και μεταφέρει το goneis.info.

Ο θάνατος του αδερφού μου ας γίνει παράδειγμα
Με σπασμένη φωνή, ο αδελφός του αδικοχαμένου Αλέξανδρου, Σπύρος, προσπαθεί να ακουστεί ώστε ο θάνατος του αδελφού του, που οδηγούσε χωρίς κράνος, να είναι η αρχή για την σωτηρία κάποιων άλλων. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αν έχουν αδέλφια ή γονείς να τους ακούνε. Η εμπειρία δεν δανείζεται με τίποτα. Κράνος και στολή ακόμη και με σαράντα βαθμούς κελσίου».


Ο άδικος χαμός του 20χρονου Αλέξανδρου
Ο Αλέξανδρος ήταν φοιτητής. Δούλευε ως ντελίβερι για να βγάλει κάποια χρήματα, με σκοπό να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά του. Χθες το βράδυ έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Όπως δήλωσε ο πατέρας του αδικοχαμένου φοιτητή: «Θέλω τα παιδιά να γίνουν πιο προσεχτικά και θα ήθελα από το υπουργείο εργασίας να μπορέσουν να βρουν μία φόρμουλα να προστατεύονται τα παιδιά χωρίς να ρίχνουν το μπαλάκι στη εργασιακή σχέση εργδότη εργαζόμενου. Θα πρέπει να έχουν προυπηρεσία με μηχανή. Και δεύτερον να φοράνε τα απαραίτητα που να τους εξασφαλίζει την ασφάλεια της ζωής τους. Και το τελευταίο οι μηχανές πρέπει να είναι των καταστημάτων αποκλειστικά και να μην είναι πάνω από πενήντα κυβικά».

Να λάβουν μέτρα οι αρμόδιοι να μην θρυνούμε θύματα
Επιπρόσθετα, ο θείος του θύματος, κ. Παναγιώτης σχολίασε: «Ο πόνος είναι μεγάλος και θέλω να απευθυνθώ στους υπεύθυνους να πάρουν τα μέτρα που χρειάζονται για να μην πέφτουν στον δρόμο τα παιδιά μας για τα οποία έχει χυθεί αίμα και ιδρώτας. Η ασφάλεια είναι το κυριότερο όταν καβαλάνε τα μηχανάκια επειδή έχουν αναγκαστεί να τα καβαλήσουν και είναι όλα τους παιδιά με πτυχία,μεταπτυχιακά και ξένες γλώσσες και αναγκάζονται να κάνουν αυτήν την δουλειά».

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger