Η φίλη της Μαρέβας, συζύγου του Πρωθυπουργού, Βίβιαν Ευθυμιοπούλου και σύμβουλος ἐπικοινωνίας της Ν.Δ. δηλώνει πως "μισεί τα έθνη και τις πατρίδες" (βλέπετε αναρτήσεις της)


Αυτά είναι λοιπόν τα “φωτεινά μυαλά” που εμπιστεύεται ο κ. Μητσοτάκης επικοινωνιακά και με αυτά τα μυαλά κυβερνά τη Χώρα ..Να τους χαίρεται.


Η κυρία Βίβιαν Ευθυμιοπούλου, φίλη της συζύγου του Πρωθυπουργού, φέρεται να είναι όπως και η ίδια δηλώνει σύμβουλος επικοινωνίας στην Ν.Δ.

Η κυρία Ευθυμιοπούλου αρθρογραφεί παράλληλα στο Liberal.gr ενώ πολλά από τα άρθρα της δημοσιεύονται και στο Athens Voice, γνωστά φερέφωνα του κυβερνώντος κόμματος.. Βλέποντας τις αναρτήσεις της κυρίας Ευθυμιοπούλου, που πριν λίγες μέρες έκανε και σεμινάρια επικοινωνίας σε μέλη της ΟΝΝΕΔ στην Πάτρα, θα φρίξει κανείς με όσα αντεθνικά και αντιχριστιανικά βλέπει, όπως “Μισώ τα Έθνη και τις Πατρίδες” αλλά και κάτι από τον 18ο αιώνα που λέει πως “οι άνθρωποι δεν πρόκειται να ελευθερωθούν προτού  στραγγαλιστεί και ο τελευταίος Βασιλιάς με τα έντερα του τελευταίου παπά”, ακόμη και να καταστραφούν όλες οι εκκλησίες της χώρας, χαρακτηρίζοντας παράλληλα τους Έλληνες “άχρηστο λαό”.
Ανάρτηση κ. Βίβιαν Ευθυμιοπούλου Vivian Efthimiopoulou

«Την σιχαίνομαι αυτή τη χώρα. Όχι τώρα. Πάντα. Από το 1993 και μετά ζώ σε κατάσταση ναυτίας από την υποκρισία, τη θρησκοληψία και τον συντηρητισμό. Θέλω να καταστραφούν τα πάντα. Να πέσουν οι τρούλοι από τις 10.000 εκκλησίες της επικράτειας να μας πλακώσουν. Να γλυτώσει ο πλανήτης από έναν άχρηστο λαό. Τέλος» 
Αυτά είναι λοιπόν τα “φωτεινά μυαλά” που εμπιστεύεται ο κ. Μητσοτάκης επικοινωνιακά και με αυτά τα μυαλά κυβερνά τη Χώρα... Να τους χαίρεται. 

_____________________
Σχόλιο Πᾶνος: Νὰ πληροφορήσω τὴν κυρία, ὅτι ὑπάρχουν δραμαμίνες καὶ ἄλλα σκευάσματα στὰ φαρμακεῖα γιὰ τὴν ναυτία της.

Ἐπίσης ὐπάρχουν καὶ ἄλλες χῶρες ποὺ μπορεῖς κυρία μου νὰ πᾶς νὰ ζήσης ἀφοῦ σιχαίνεσαι τὴν Ἑλλάδα ὅπως λές.

Ἕνα ἀκόμα ποὺ θέλω νὰ σοῦ πῶ, εἶναι πὼς τὴν σιχαμάρα καὶ τὴν ναυτία τὴν ἔχεις ἐσύ, ὁπότε ἐσὺ ὑποφέρεις, ἐμεῖς μιὰ χαρὰ εἴμαστε μὲ τὴν πίστιν μας καὶ τὴν ἱστορία μας, ὅσο γιὰ τὴν ἐπιθυμία σου νὰ πέσουν οἱ τροῦλλοι, θὰ σὲ βασανίζει γιὰ πολὺ καιρὸ, ἀλλὰ γιὰ καλὸ καὶ γιὰ κακὸ, φρόντισε οὔτε σὲ γάμο ἤ βάφτιση νὰ πᾶς ἄμα σὲ καλέσουν, διότι ποῦ ξέρεις, μπορεῖ τότε νὰ πραγματοποιηθῆ ἡ έπιθυμία σου νὰ γκρεμίση ὁ τροῦλλος καὶ νὰ σὲ πλακώσει.

Καὶ ἕνα τελευταῖο: Ὅσον ἀφορᾶ στὸν ἄχρηστο λαὸ ποὺ ἀναφέρθηκες, οἱ ἄχρηστοι, ὅλα τὰ βλέπουν ἄχρηστα γύρω τους.

Ἀλλὰ δυστυχῶς δὲν ὑπάρχουν εἰσαγγελεῖς νὰ κινήσουν τὰ νόμιμα, τὴν στιγμὴ ποὺ δημοσίως προσβάλλεις ἕνα ὁλόκληρο λαὸ ποὺ ἔχει προσφέρει τὰ πάντα στὴν ἀνθρωπότητα, ἀνιστόρητη!...

Ἕνα μικρὸ παράδειγμα γιὰ νὰ δεῖς τί ἔχουν κάνει οἱ ἄχρηστοι Ἕλληνες κατ᾿ ἐσέ, ἄν καὶ δὲν νομίζω ὅτι εἶσαι εἰς θέση νὰ τὸ ἀξιολογήσης μὲ τὴν μόνιμη ναυτία ποὺ σὲ βασανίζει:

Οι Έλληνες που ανάγκασαν ολόκληρη την Αργεντινή να υποκλιθεί μπροστά τους
https://ethnegersis.blogspot.com/2020/05/blog-post_717.html

Καλὴ ἀνάρρωση...


Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger