«Έρχονται κρεμάλες»: Αριστεροί και αλλοδαποί κατά πολιτών – Κ.Μπογδάνος: Υποθάλπουν τον «ισλαμικό Εθνικισμό» (ΒΙΝΤΕΟ)


«Προσταεύσαμε την συγκέντρωση»

Όπως είδαμε χθες πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην πλατεία Βικτωρίας από επιτροπές κατοίκων Αγγελοπούλου, πλατείας Βικτωρίας, Αγίου Παντελεήμονα και πλατείας Αμερικής στις 18.30 με σύνθημα “ζούμε σε γκέτο-ισλαμικές γειτονιές. Αυτό δε μπορεί να συνεχιστεί”.
Οι συγκεντρωμένοι έκαναν λόγο για εποικισμό.
Οι επιτροπές κατοίκων» ζητούν να απομακρυνθούν από τις γειτονιές τους οι παράνομοι μετανάστες.
Στην συγκέντρωση βρέθηκαν πολιτικοί, μεταξύ αυτών ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.
Οι κάτοικοι της περιοχής ήταν έκπληκτοι καθώς ένας εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος βρέθηκε στο πλευρό τους στο πεζοδρόμιο για να συζητήσει μαζί τους όλες τις πιθανές εξελίξεις.
Απέναντι από τους πολίτες, στάθηκε η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΕΕΡΦΑ αλλά και ο πρόεδρος των Πακιστανών.
Μάλιστα, αριστεριστές δίπλα σε «μετανάστες» αποκαλούσαν τους κατοίκους «φασίστες» και απειλούσαν με κρεμάλες. Στο πλάνο μετά εμφανίζεται ο πρόεδρος των Πακιστανών να καταγγέλλει την συγκέντρωση των Ελλήνων.


Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ανήρτησε στο Twitter φωτογραφίες από τις κινητοποιήσεις που έλαβαν χώρα στο κέντρο της πρωτεύουσας, υπογραμμίζοντας πως στην Πλατεία Βικτωρίας η Πολιτεία έκανε το καθήκον της προστατεύοντας συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ενώ διεμήνυσε πως «δεν επιτρέπεται να βαφτίζονται οι ανήσυχοι πολίτες φασίστες, ούτε οι φασίστες να υποδύονται τους φιλήσυχους πολίτες».
Στη συνέχεια μάλιστα, ο βουλευτής της ΝΔ, με νέο «τιτίβισμα» ανέφερε πως η αντισυγκέντρωση των «αλληλέγγυων» διαλύθηκε, ενώ «η συγκέντρωση των πολιτών ενάντια στην παράνομη μετανάστευση και τον ισλαμικό εθνικισμό προστατεύθηκε, δεν άνοιξε μύτη».
Δεν υπάρχουν «αλληλέγγυοι», ούτε «αντιφασίστες», ούτε «αντεξουσιαστές», ούτε «νεολαία ΣΥΡΙΖΑ», αλλά συνεργάτες του Ερντογάν που υποθάλπουν ενεργά τον ισλαμικό εθνικισμό, κατέληξε.
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger