Με την μάσκα, ΣΑΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ να θέτετε σε κίνδυνο μόλυνσης και λοίμωξης Τον εαυτο σας ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ. Μπορείτε να τους μηνύσετε σύμφωνα με το σπέσιαλ νόμο περί επιδημιών


Οι υφασμάτινες μάσκες (ΜΗ-νοσοκομειακης χρήσης όπως τις εξαναγκάζει ο ΕΟΔΥ γιατί ΔΕΝ μπορεί να εξαναγκάζει προϊόν που χρησιμοποιείται μόνο από επαγγελματίες και απαιτεί ειδική πιστοποίηση) ΑΥΞΑΝΟΥΝ το κινδυνο μόλυνσης και λοίμωξης …..
Όταν από Σεπτέμβριο αρχίσουν να φαίνονται τα τεράστια προβλήματα υγείας που θα έχουν όσοι ακόμα και σήμερα φορούν μάσκες, ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ, ΘΑ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ…
ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΟΣΩΝ ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ…

Καλλιόπη Σουφλή
Η δικαιολογία που έχουν δώσει για τη χρήση της μάσκας είναι ότι μειώνει τη διασπορά του ιού και το κίνδυνο μόλυνσης και λοίμωξης.
Ο μόνος τρόπος να δούμε αν αυτό στέκει επιστημονικά είναι να βρούμε μελέτη RCT προ κορονοιου εποχή, απλά και μονο για να θεωρείται αντικειμενική και αμερόληπτη.
Βουαλα……. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4420971/ οι υφασμάτινες μάσκες (ΜΗ-νοσοκομειακης χρήσης όπως τις εξαναγκάζει ο ΕΟΔΥ γιατί ΔΕΝ μπορεί να εξαναγκάζει προϊόν που χρησιμοποιείται μόνο από επαγγελματίες και απαιτεί ειδική πιστοποίηση) ΑΥΞΑΝΟΥΝ το κινδυνο μόλυνσης και λοίμωξης …..
Μόνο με αυτή τη μελέτη που παρέχει αποδείξεις (ως προς αυτό το λόγο που εξαναγκάζουν τη χρήση τους) ότι ΣΑΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ να θέτετε σε κινδυνο μόλυνσης και λοίμωξης Τον εαυτο σας ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ μπορείτε να τους μηνύσετε σύμφωνα με το σπέσιαλ νόμο περί επιδημιών.
attikanea.info
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger