ΕΞΩΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ “ELLINIKA HOAXES” : ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ;;; ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ !!!!!!


ΜΟΛΙΣ: ΕΞΩΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ “ELLINIKA HOAXES” :

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ;;;

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ !!!!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΟΣΙΑΛΟ ,

ΣΤΗ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ :

ΑΝΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ HOAXES ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΩΜΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ HOAXES ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΛΗΘΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥΣ (!!) ΜΟΣΙΑΛΟΥ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ :

ΤΩΡΑ !!!

ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ HOAXES ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΛΥΝΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ,

ΑΛΛΩΣ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ :

ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΛΟΓΟ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ FACEBOOK KAI ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ :

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ

Με επιφύλαξη δικαιωμάτων

ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ

Νικολάου Αντωνιάδη, Δικηγόρου Αθηνών, Α.Μ. Δ.Σ.Α. 17494.

ΚΑΤΑ

Της συστημικής ομάδας λογοκρισίας και αστυνόμευσης του Facebook και του διαδικτύου “ELLINIKA HOAXES”.

Κοινοποίηση:

1. κ. Ηλία Μόσιαλο, Καθηγητή – ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ της ομάδας “ELLINIKA HOAXES”.

2. κ. Βασίλειο Παπακώστα, Διευθυντή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

3. κ. Ευάγγελο Ιωαννίδη, Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

____________________________________________

Κύριοι,

Πριν λίγη ώρα, ενεργώντας απροκάλυπτα εγκληματικά, ασχημονήσατε σε χθεσινή ανάρτησή μου με αντικείμενο τις ξεκάθαρες δηλώσεις του συνεργάτη σας καθηγητή Ηλία Μόσιαλου, αναφορικά με το εμβόλιο για τον Covid-19, προσβάλλοντας την προσωπικότητά μου, διαπράττοντας σε βάρος μου συκοφαντική δυσφήμηση κατ' άρθρα 363-362 Ποινικού Κώδικα.

O κ. Μόσιαλος, σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και στη δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη, ενημέρωσε την κοινή γνώμη με απολύτως ξεκάθαρο τρόπο ότι:

-Το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης βρίσκεται στο τρίτο και τελικό στάδιο των κλινικών ερευνών για το εμβόλιο.

-Ότι το στάδιο αυτό καλύπτει πλέον και τους ηλικιωμένους, μετά την ολοκλήρωση των ερευνών και για τους ενήλικες, και αφορά πλέον μόνο το ζήτημα της ασφάλειας του εμβολίου για την πληθυσμιακή αυτή ομάδα.

-Ότι τα αποτελέσματα της συνολικής έρευνας, το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης θα είναι έτοιμο να τα ανακοινώσει στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, όπερ σημαίνει ότι οι κλινικές μελέτες θα έχουν προ πολλού ολοκληρωθεί και το εμβόλιο θα είναι έτοιμο.

Ο κ. Μόσιαλος άλλωστε ήταν σε θέση να γνωρίζει και την ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ του ΕΜΒΟΛΙΟΥ (!!!), την οποίο προσδιόρισε στο ποσοστό 70% - 75% περίπου, σημειώνοντας ότι το εμβόλιο αυτό είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΙΠΗ!!

Έχει επομένως, ο συνεργάτης σας, τον οποίο ουσιαστικά εμφανίζεστε, σε επίπεδα ψυχεδέλειας, να “χοουξάρετε” (!!!), ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ του εμβολίου, αφού άλλωστε το τελικό στάδιο στους ηλικιωμένους (αφού έχει ολοκληρωθεί η μελέτη και για τους ενήλικες, επαναλαμβάνω, όπως και εσείς οι ίδιοι σημειώνετε στα συκοφαντικά κείμενά σας, με τα οποία είχατε το θράσος να μολύνετε την ανάρτησή μου), αφορά πλέον στην ασφάλεια και μόνο του νέου εμβολίου.

Κείμενα στα οποία έχετε το θράσος να επισυνάπτετε και το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Μόσιαλου, ωσάν να απευθύνεστε σε κωφάλαλο που δεν είναι σε θέση να δει και να ακούσει ΤΙ ΛΕΕΙ Ο κ. ΜΟΣΙΑΛΟΣ !!!

Είστε αδιανόητοι !!!

Παραπλανητικά αναφέρετε, στα δικά σας hoaxes (!!!) μέσα στην πέρα ως πέρα αληθή σε περιεχόμενο ανάρτησή μου, ότι ο συνεργάτης σας κ. Μόσιαλος δεν είπε ότι θα “εμβολιαστούμε μαζικά τον Αύγουστο”, ωσάν αυτό να αντικρούει την ανάρτησή μου, η οποία όμως τίτλο έχει την απολύτως αληθή είδηση ότι το εμβόλιο θα είναι έτοιμο τον Αύγουστο, και μάλιστα, επαναλαμβάνω, ο κ. Μόσιαλος ήταν σε θέση να ενημερώσει το κοινό και για τον ακριβή βαθμό αποτελεσματικότητας του νέου εμβολίου.

Γεγονός που αποδεικνύει άνευ άλλου ότι το εμβόλιο είναι ΉΔΗ έτοιμο, ότι γίνονται οι τελικοί έλεγχοι στους ηλικιωμένους για τα τελικά συμπεράσματα για την ασφάλεια του εμβολίου σ' αυτούς, και το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου θα είναι έτοιμο το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των ερευνών, και μαζί, αυτονοήτως, ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.

Αποτελέσματα, σχετικά με τα οποία, ο κ. Μόσιαλος είναι ήδη από τώρα σε θέση να μας ανακοινώσει την αποτελεσματικότητα του εμβολίου, γνώση που αυτονοήτως προϋποθέτει ότι αυτό είναι ήδη ΕΤΟΙΜΟ, ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ και επομένει και ο κατά τα άνω τελικός έλεγχος ασφαλείας του για τους ηλικιωμένους, πριν αυτό παρουσιαστεί τον Αύγουστο!!

Καθόλου τυχαίο δεν είναι άλλωστε ότι ο κ. Μόσιαλος είναι καθηγητής στην Αγγλία, όπου και η έδρα του εν λόγω Πανεπιστημίου !!

Αν ο κ. Μόσιαλος, στον οποίο κοινοποιείται η παρούσα, έχει μετανιώσει για τις δηλώσεις του, να έχει το θάρρος να τις ανασκευάσει ή να τις διαψεύσει δημόσια. Επειδή όμως είναι προφανές ότι δεν χωρεί διάψευση σε τόσο ξεκάθαρες δηλώσεις, επιστρατευτήκατε εσείς να κάνετε το άσπρο μαύρο, κατά τη συνήθη πρακτική σας. Αυτή τη φορά όμως η συκοφαντική και βαρύτατα προσβλητική συμπεριφορά σας δεν θα μείνει ατιμώρητη.

Από κει και πέρα, και εφόσον η είδηση ότι το εμβόλιο για τον Covid-19 θα είναι έτοιμο τον Αύγουστο είναι αληθής, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΛΗΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ για τον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ, με τον νόμο 4682/2020, υπάρχει για να εμβολιαστεί υποχρεωτικά ο ελληνικός λαός.

Εάν εσείς έχετε την πληροφορία ότι ο εμβολιασμός αυτός δεν θα ξεκινήσει τον Αύγουστο, αλλά άλλον μήνα, σε μεταγενέστερο χρόνο, παρακαλώ να μας ενημερώσετε και ευχαρίστως να το δημοσιεύσουμε. Μέχρι τότε όμως κανένας δεν σας δίνει το δικαίωμα, ως εντολοδόχοι λογοκριτές ολοκληρωτικών καθεστώτων, να μας εμποδίζετε να διατυπώνουμε τη βεβαιότητά μας ότι ένα εμβόλιο που θα είναι έτοιμο τον Αύγουστο, άμεσα θα αρχίσει και να χρησιμοποιείται, με ένα νομικό πλαίσιο που δημιουργήθηκε επί τούτου, και όχι προφανώς για να αρχίσει η χρήση του τα Χριστούγεννα ή το Πάσχα του 2021.

Μήπως και η είδηση για το νόμο αυτό είναι και αυτή ψευδής;;; Γιατί για όλα πλέον σας θεωρούν ικανούς οι χιλιάδες χρήστες του Facebook, τους οποίους έχετε καταφέρει να εξοργίσετε με την απαράδεκτη συμπεριφορά σας, η οποία παραπέμπει σε ολοκληρωτικά και απολυταρχικά καθεστώτα.

Έχει επομένως καταστεί απολύτως ξεκάθαρο, ότι η ομάδα σας, λειτουργώντας ως αποκρουστική συστημική ομάδα λογοκρισίας αναρτήσεων, με ενοχλητικό, πλην όμως απολύτως αληθές, για τους κυβερνώντες περιεχόμενο, προσέβαλε βάναυσα την προσωπικότητά μου, παρεμβαίνοντας με αναίσχυντο τρόπο στην ανωτέρω ανάρτησή μου, και σε όλες τις κοινοποιήσεις αυτής, ισχυριζόμενη ενώπιον χιλιάδων χρηστών του Facebook, εν πλήρη γνώσει της αναληθείας, ότι εγώ δήθεν διασπείρω ψευδείς ειδήσεις και σκόπιμα παραπλανώ τους χρήστες του Facebook.

ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ
Και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ
Την καταχρηστική, προκλητική, παράνομη και βαρύτατα προσβλητική της προσωπικότητάς μου ως άνω συμπεριφορά σας.

ΣΑΣ ΚΑΛΩ
Όπως εντός μίας ώρας από τη λήψη της παρούσης καταγγελίας-πρόσκλησης-δήλωσης, απολυμάνετε την ανάρτησή μου, αποσύροντας τα ψευδή και συκοφαντικά κείμενά σας στην ανάρτησή μου, τα οποία είναι και τα μόνα hoaxes στην ανάρτηση αυτή.

Όπως, επίσης, αποκαταστήσετε και τις κοινοποιήσεις της επίμαχης ανάρτησης.

Όπως απόσχετε στο μέλλον από οποιαδήποτε παρόμοια ή άλλη παράνομη σε βάρος μου συμπεριφορά.

ΑΛΛΩΣ
Σας δηλώνω ότι θα κινηθώ δικαστικά εναντίον σας σε ποινικό και αστικό επίπεδο, κοινοποιώντας την παρούσα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, υπέχουσας θέση εγκλήσεως, για την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος σας και την παραπομπή σας στο αρμόδιο δικαστήριο, για το έγκλημα της συκοφαντικής δυσφήμησης κατ' άρθρα 363-362 Ποινικού Κώδικα, και ασκώντας αγωγή αποζημίωσης σε βάρος σας για την αποκατάσταση της βαρύτατης ηθικής βλάβης που θρασύτατα μου προκαλέσατε, ώστε να δώσετε λόγο τόσο στους ποινικούς όσο και στους πολιτικούς δικαστές, για την ωμή λογοκρισία που ασκείτε στο Facebook και στο διαδίκτυο, και να υποδείξετε τους εντολείς σας, η ταυτότητα οποίων σε κάθε περίπτωση θα αποκαλυφθεί στην προκαταρκτική εξέταση που θα διενεργηθεί σε βάρος σας.

Αθήνα, 11 Ιουλίου 2020

Ο Καταγγέλλων-Προσκαλών-Δηλών Δικηγόρος

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger