Οι “ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ” ΤΗΣ FACEBOOK, ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4682 ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ AVAAZ, ΕΠΕΙΔΗ ...“ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ”


Νίκος Αντωνιάδης: Ό,τι και να κάνετε, θλιβεροί εκπρόσωποι του συστήματος που καταρρέει, είμαστε χιλιάδες και δεν θα σας επιτρέψουμε να ανακόψετε την πορεία μας προς την αποκατάσταση του δικαίου, των συνταγματικών ελευθεριών μας και των πανάρχαιων αξιών και αρχών του ελληνικού πολιτισμού. Το σύστημα που καταρρέει θα σας παρασύρει μαζί του στον πάτο.
Άμεσα ετοιμάζω νέα εξώδικη καταγγελία προς την Teleperfomance Greece για να ενταχθεί στην αρχική καταγγελία μου και να αποτελέσει και αυτή αντικείμενο της εισαγγελικής και δικαστικής διερεύνησης της υπόθεσης “αστυνόμευση του Facebook και παραβίαση του Συντάγματος από την εταιρεία Teleperfomance Greece”. Και οι δύο καταγγελίες θα κοινοποιηθούν και στην έδρα της Facebook στις ΗΠΑ για να δοθούν εξηγήσεις και από εκεί για τη δράση των συνεργατών της στη χώρα μας.”


Είναι οι τελευταίες σπασμωδικές κινήσεις του θηρίου που αργά αλλά σταθερά, ξεδοντιάζεται και αφανίζεται.
Χάνουν το παιχνίδι σε όλα τα μέτωπα και προσπαθούν να διασωθούν, λογοκρίνοντας και διαγράφοντας ότι εκθέτει αυτούς και τα αφεντικά τους.
Μην τους κάνουμε την χάρη…
Όσοι δεν μπορείτε να κοινοποιήσετε το ψήφισμα, ή να υπογράψετε στο AVAAZ, ή όσοι δεν θέλετε να υπογράψετε στην πλατφόρμα του Σόρος, στείλτε τις αντιρρήσεις σας για τον επαίσχυντο νόμο 4682/20, στο email του κ. Αντωνιάδη.
Δεν θα επιτρέψουμε ούτε ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΜΑΣ.

Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Το φίδι, το πατάς στο κεφάλι και το τελειώνεις…
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ TELEPERFOMΑNCE ;;;
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ “ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ” ΤΗΣ FACEBOOK, ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ;;;
ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ AVAAZ, ΕΠΕΙΔΗ “ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ” ;;;
ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ;;;
ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ;;;
Φίλη της γυναίκας μου, της έστειλε στο Messenger το μήνυμα που όλοι διαβάζετε.
Πολλοί άλλοι πολίτες διαμαρτύρονται ότι δεν τους επιτρέπεται να ψηφίσουν στην πλατφόρμα του Avaaz.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ, και για να τελειώνει το παραμυθάκι της φασιστικής λογοκρισίας, προχωράμε με τις υπογραφές που σαρώνουν την πλατφόρμα, ΚΑΙ:
Όλοι όσοι έχετε παρόμοια προβλήματα, είτε με τους “αστυφύλακες” του Facebook είτε με το Avaaz, να με ενημερώνετε με μηνύματα στο Messenger ή την αποστολή email στη διεύθυνση nikantoffice@gmail.com, και οι υπογραφές σας θα προσμετρηθούν στο εξώδικο αίτημα που θα υποβάλω στην Βουλή.
Επίσης, όσοι μπλοκάρεστε από την Teleperfomance, για λογαριασμό της Facebook, στις κοινοποιήσεις της πλατφόρμας του Avaaz, να παραπέμπετε τους φίλους σας είτε στο προφίλ μου, το οποίο η Facebook δεν τολμάει να αγγίξει, μετά τον δικαστικό πόλεμο που ξεκίνησα μαζί της, είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνσή μου.
Ό,τι και να κάνετε, θλιβεροί εκπρόσωποι του συστήματος που καταρρέει, είμαστε χιλιάδες και δεν θα σας επιτρέψουμε να ανακόψετε την πορεία μας προς την αποκατάσταση του δικαίου, των συνταγματικών ελευθεριών μας και των πανάρχαιων αξιών και αρχών του ελληνικού πολιτισμού. Το σύστημα που καταρρέει θα σας παρασύρει μαζί του στον πάτο.
Άμεσα ετοιμάζω νέα εξώδικη καταγγελία προς την Teleperfomance Greece για να ενταχθεί στην αρχική καταγγελία μου και να αποτελέσει και αυτή αντικείμενο της εισαγγελικής και δικαστικής διερεύνησης της υπόθεσης “αστυνόμευση του Facebook και παραβίαση του Συντάγματος από την εταιρεία Teleperfomance Greece”. Και οι δύο καταγγελίες θα κοινοποιηθούν και στην έδρα της Facebook στις ΗΠΑ για να δοθούν εξηγήσεις και από εκεί για τη δράση των συνεργατών της στη χώρα μας.
Ως εδώ !!
Υ.Γ. 1. Όσοι είστε ήδη φίλοι μου στο αρχικό προφίλ, παρακαλώ να μη μου κάνετε αιτήματα και στο δεύτερο! Ο σκοπός του δεύτερου προφίλ είναι να απορροφήσει τα δεκάδες νέα αιτήματα φιλίας! Αν δεχθώ τα αιτήματα όλων εσάς που είστε ήδη φίλοι μου, δεν θα προλαβαίνω να ανοίγω προφίλ. Όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν έχω άλλο σκύλο για να βάλω στην επόμενη εικόνα εξωφύλλου και θα πρέπει να αρχίζετε να μου δανείζετε τις φωτογραφίες των δικών σας…
Υ.Γ. 2. Όπως θα έχετε διαπιστώσει, μετά τη χθεσινή ανάρτησή μου για τη δράση των trolls στις αναρτήσεις μου, δεν έχει εμφανιστεί ούτε ένα στις τελευταίες. Γιατί και ο “Άγιος φοβέρα θέλει”… Μία δράση, άλλωστε, καταδικασμένη σε αποτυχία. Τι να κάνουν και τα κακόμοιρα τα τρολάκια, σε αναρτήσεις με τέτοια τεράστια απήχηση, που ούτε οι δημοσιεύσεις στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά sites στον κόσμο δεν έχουν, όπως π.χ. αυτή για το νόμο 4682/2020, με 2500 θετικές αντιδράσεις, 1600 σχόλια και 3600 κοινοποιήσεις (μία ανάρτηση που, σύμφωνα με τους πλέον μετριοπαθείς υπολογισμούς των ειδικών, έχει αναγνωστεί από περισσότερους από 1.000.000 ανθρώπους). Τους παρασύρει το τσουνάμι της μαζικής αγανάκτησης των Ελλήνων και τους πνίγει…
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Μαριάννα μου καλησπέρα! Πες στο Νίκο ότι το φατσοβιβλίο δεν με αφήνει να μοιράσω χωριστά σε φίλους το δημοψήφισμα σε μηνύματα, γιατί "παραβιάζει τους όρους της κοινότητας"!"

Επέλεξα στην παρούσα ανάρτηση, να δημοσιεύσω το σχόλιο του κ. Τάσου Πατεράκη, από τα εκατοντάδες σχόλια που ήδη έχει στη σελίδα του και στην συγκεκριμένη ανάρτηση, ο κ. Αντωνιάδης.

Tasos Paterakis Ἀγαπητὲ Νίκο,
Ἔχω γίνει «φίλος» σου σὲ ἕναν ἀπὸ τοὺς λογαριασμούς σου καὶ ἤδη ἔρχομαι σὲ ἀντιπαράθεση μὲ κάποιους οἱ ὁποῖοι προσπαθοῦν νὰ εὐτελίσουν τὸ ἔργο σου μειώνοντας τὴν ἀξία του ἀλλὰ καὶ ἀντιτιθέμενοι ἐξ ὁλοκλήρου μὲ τὴν χρήση σοφιστειῶν καὶ ἀποπροσανατολισμοῦ τοῦ ἑστιακοῦ σημείου στὸ ὁποῖο ἐπικεντρώνεσαι κατὰ περίπτωσιν.
Εἶναι μᾶλλον περιττὸ νὰ ἀναφέρω ὅτι εἶμαι συντεταγμένος μὲ τὴν δίκαια θέση σου ἐνόσω συμφωνῶ μὲ ὅλες τὶς προσπάθειες μεμονωμένα καὶ συνολικά. Μπορεῖς νὰ ὑπολογίζῃς καὶ σὲ ἐμένα γιὰ ὑποστήριξη.
Σήμερα στὴν προσπάθειά μου νὰ ἀκολουθήσω τὴν ἐλπιδοφόρα ἐνημέρωσή σου τὸ «ἀντι-κοινωνικὸ δίκτυο» ἀντέδρασε μὲ τὴν εἰκόνα ποὺ δημοσιεύω. Χωρὶς τὴν ἀνάγκη πολύπλοκων συλλογισμῶν θέλω νὰ σημειώσω ὅτι αὐτὸ ἀποτελεῖ ἀπόδειξη, τόσο γιὰ ἐμένα ὅσο καὶ γιὰ τοὺς ἄλλους ἀναγνῶστες ὅτι κάνεις κάτι σωστὸ ἐναντίον αὐτῶν ποὺ μᾶς καταδιώκουν ὥς Ἕλληνες, συνεπῶς ἡ στήριξη τῆς προσπαθείας σου ἀποτελεῖ μονόδρομο γιὰ αὐτοὺς ποὺ αἰσθάνονται Ἕλληνες.
Σὲ συγχαίρω γιὰ τὴν μέθοδο καὶ ἐπιμονὴ καὶ εὔχομαι ἐπιτυχία.
Ἡ ἀθρόα προσέλευση αὐτῶν ποὺ μόλις ἐνημερώνονται, εἶναι μέτρο γιὰ τὴν «ἀνάγκη» ποὺ ἔχει κλεισμένη μέσα του ὁ κάθε ἀδικημένος πολίτης αὐτῆς τῆς χώρας ἀντιμέτωπος μὲ ἕνα ἀνθελληνικὸ κράτος καὶ ἕνα σύστημα τρομοκρατίας ποὺ περιλαμβάνει πολλοὺς ὀργανισμοὺς καὶ φυσικὰ τὰ Μέσα Μαζικῆς Ἐξαθλιώσεως.
Σὲ μία σουρεαλιστικὴ ἀπόδοση τῆς εἰκόνας ποὺ σχηματίζεται στὸ μυαλό μου, βλέπω τὸ κτίριο τοῦ Μοσχάτου ὅπου φωλιάζουν οἱ κατσαρίδες, τὰ «καρφιά», οἱ λογοκριτὲς τοῦ ἐλεεινοῦ Φατσο-βιβλίου νὰ ἀφρίζουν καὶ νὰ συρίζουν σὰν δηλητηριώδη φίδια ποὺ εἶναι.
Προσωπικά, επέλεξα να εξουσιοδοτήσω τον δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη, μέσω του mail του, αιτούμενη την κατάργηση των επαίσχυντων νόμων 4675/20 και 4682/20, που παραβιάζουν το Σύνταγμα και τις Διεθνείς Συμβάσεις και καταπατούν τα κατοχυρωμένα μου δικαιώματα και τις ατομικές μου ελευθερίες.

Καλλιόπη Σουφλή
attikanea.info
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger