«ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΝΣΕΡΒΑΣ!» Πώς ...είδαν τη συγκέντρωση στην πλατεία Βικτωρίας iefimerida και protothema


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΝΣΕΡΒΑΣ 


Δύο ιστότοποι, iefimerida και protothema αναφέρονται στην χθεσινή συγκέντρωση στην πλατεία Βικτωρίας ως συγκέντρωση νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ με ΚΕΕΡΦΑ από την μια και από την άλλη "ακροδεξιών" και κατοίκων κατά της "ισλαμοποίησης". Χρησιμοποιούν και τις ίδιες λέξεις ακριβώς, διότι προφανώς το έχουν κάνει copy paste από το ίδιο δελτίο τύπου.

Αναρωτιέμαι ποιος το υπογράφει αυτό το δελτίο και πόσο κόπο κατέβαλλαν οι αγαπητοί συνάδελφοι για να το αντιγράψουν προκειμένου να "ενημερώσουν" το κοινό τους. Επειδή είμαι κι εγώ "κάτοικος" και συμμετείχα στην συγκέντρωση αισθάνομαι προσβεβλημένος, όχι τόσο από τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούν για να με πακετάρουν και μένα, αλλά από το απαράδεκτα χαμηλό επίπεδο την ενημέρωσης. Όπου δημοσιογράφος θεωρείται όποιος αναπαράγει στερεότυπα που θεωρούνται "κοινώς αποδεκτά". 
Όταν πάρουν είδηση ότι αυτά που θεωρούν "κοινώς αποδεκτά" δεν είναι πλέον ούτε "κοινώς" ούτε αποδεκτά θα γράφουν τα αντίθετα με την ίδια ευκολία. Και επειδή το 2020 δεν είναι το 2015, ούτε το 2018 κάποια στιγμή, όταν σηκώσουν τα μάτια τους από τα δελτία τύπου και δουν τι συμβαίνει γύρω τους ενδεχομένως να αντιληφθούν ότι αυτό που σήμερα υποστηρίζουν έχει συνταξιοδοτηθεί προ πολλού.


ΠΗΓΗ
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger