-->

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ!-Ο Bill Gates αποκαλύπτει την ημερομηνία που θα…ξεμπερδέψουμε από τον κορωνοϊό (ΒΙΝΤΕΟ)ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΜΕ;


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ!
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΜΕ;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΤΕΛΙΚΑ; ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ; ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ «ΓΙΑΤΡΟΙ»; -DR.ROBERT MORSE

GLOBAL-NEWS GR

Ξέρει κάτι; Ο Bill Gates αποκαλύπτει την ημερομηνία που θα…ξεμπερδέψουμε από τον κορωνοϊό (ΒΙΝΤΕΟ)

Πόσο «τυχαία» είναι η τοποθέτησή του;
Ακόμη μία από τις πολλοστές του παρεμβάσεις τους τελευταίους μήνες έκανε ο δισεκατομμυριούχος πρώην ιδιοκτήτης της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς.
Ο ίδιος μιλώντας στο “Economist” μίλησε για την εξέλιξη αλλά και το τέλος της πανδημίας, τοποθετώντας το χρονικά στο τέλος του 2021!
Mάλιστα ο…γνωστός και μη εξαιρετέος “φιλάνθρωπος” υπογράμμισε τα εξής:
«Τα δισεκατομμύρια για την ανάπτυξη του εμβολίου θα γλιτώσουν μακροπρόθεσμα τρισεκατομμύρια σε οικονομική ζημιά. Η πανδημία θα τελειώσει μέχρι το τέλος του 2021, ωστόσο το ανθρώπινο κόστος θα είναι μεγάλο, ιδίως στις φτωχότερες χώρες, όπου η πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη είναι αφενός δύσκολη και αφετέρου ελλιπής».
Θυμίζουμε πως ο Μπιλ Γκέιτς έχει χρηματοδοτήσει εδώ και μήνες πολλαπλές έρευνες για την ανάπτυξη εμβολίου που «τρέχουν» με σκοπό «7δισ. ανθρώπων να εμβολιαστούν», σύμφωνα με τα λεγόμενά του:
The race for a COVID-19 vaccine, explained
Από την κριτική του δεν ξέφυγαν ούτε η κρισιμότατες εκλογές στις ΗΠΑ, με τον δισεκατομμυριούχο να στρέφεται κατά του Ντόναλντ Τραμπ, καλώντας ουσιαστικά σε μία αλλαγή εξουσίας το συντομότερο δυνατόν:
«Μια αλλαγή ηγεσίας στις ΗΠΑ δεν θα φέρει αμέσως την αλλαγή, διότι έχει χαθεί η εμπιστοσύνη. Υπάρχει δε σοβαρό ενδεχόμενο σε περίπτωση νίκης του Μπάιντεν οι οπαδοί του Τραμπ να μην φορούν μάσκα, θέλοντας να συμβολίσουν την αντίσταση τους».
el.gr
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger