-->

«ΒΟΜΒΑ» ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Πίσω από την έκρηξη στην Βηρυτό το…ΙΣΡΑΗΛ!!! Έριξε πυρηνικό όπλα κάτα του Λίβανου!!! Νέφος ακτινοβολία σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο, Ελλάδα και Ευρώπη!!! (upd)


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες

«ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ« ΟΙ…ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ ΕΚ…ΤΕΛ ΑΒΙΒ, και αυτή τη φορά δεν ήταν μόνο η Βηρυτός, αλλά και…ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ συμπεριλαμβανομένης της…ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ!!! Μιλάω για το….ΜΕΓΑΛΟ ΝΕΦΡΟΣ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΜΑΣ!!!
Στην παρακάτω αποκλειστική φώτο, διακρίνουμε το…ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΥΡΑΥΛΟ που έριξε το…ΙΣΡΑΗΛ κάτα της Βηρυτού, οι επιπτώσεις του οποίου γίνονται αισθητές…ΠΑΝΤΟΥ…!!!…


Ο ισραηλινός πύραυλος Delilah που μεταφέρει πυρηνικό πύραυλο 6 kiloton (6000 τόνων ισοδύναμων εκρηκτικών υλών TNT) (φωτογραφία μέσω VT Damascus) Η Tineye λέει ότι αυτή είναι μια μοναδική εικόνα και δεν εμφανίζεται πουθενά στο διαδίκτυο….

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές από το Λίβανο, η πρώτη έκρηξη προκλήθηκε από τον αντιπυραυλικό πύραυλο Γαβριήλ του Ισραήλ. Η δεύτερη έκρηξη προκλήθηκε από τον ισραηλινό πύραυλο Delilah από Ισραηλινό F16.
Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε μια “υπογραφή” ακτινοβολίας της έκρηξης, που έχει ληφθή από μια πηγή στην Ιταλία, και που έχει υποβληθεί στο σάιτ VeteransToday.com από τον Διεθνή Οργανισμό Ατομικής Ενέργειας (ΟΗΕ). Υπάρχουν σαφείς αποδείξεις για ένα γεγονός πυρηνικής σχάσης στην Ανατολική Μεσόγειο!!!
Το παρακάτω γράφημα δείχνει πως όλη η Ευρώπη έχει δεχθεί επίθεση από το νέφορς, πλήν στερεάς Ελλάδος–έτσι ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Αυτο όμως που μας ανησυχεί είναι τα νησιά μας!!!…


Η συνέχεια ΕΔΩ ...


Σχόλιο από Secret Real Truth: Δεν ασπαζόμαστε το κάθε τι εως ότου δούμε όλα τα στοιχεία.. Η έρευνα συνεχίζεται ...

Ο Ισραηλινός στρατός πάντως, αρνήθηκε να σχολιάσει πληροφορίες ότι πύραυλος χτύπησε το λιμάνι της Βηρυτού, όταν ρωτήθηκε από το Sputnik

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger