-->

Ξεκίνησαν και στην Ευρώπη οι πληρωμές μέσω τσιπ κάτω από το δέρμα!ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΦΤΩΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ.!!!


Για όσους (χαζούς ή πουλημένους) συνεχίζουν να μας αποκαλούν συνωμοσιολόγους όταν αναφερόμαστε με επιμονή στην ατζέντα της παγκοσμιοποίησης που απαιτεί απόλυτο και καθολικό έλεγχο του καθενός μέσω του τσιπαρίσματος, αφιερώνουμε την παρακάτω φωτογραφία.
Προέρχεται από αλυσίδα γνωστών ξενοδοχείων στις Βαλτικές χώρες (οι οποίες ανήκουν όλες στην Ε.Ε.) και αναφέρεται στην “ενθάρρυνση” των πελατών να χρησιμοποιούν, με άλλοθι τον κοροιδοιό ασφαλώς, τις “εναλλακτικές μεθόδους” πληρωμής, μεταξύ των οποίων το “under skin chip”, δηλαδή το “υποδόριο” τσιπ, που έχει ήδη εμφυτευθεί σε αρκετά (πειραματό)ζωα! Ως εκ τούτου, οι πιο “νεωτεριστές” από εσάς, τρέξτε να προλάβετε. Ακόμα κι αν δεν κατάφερε να σας πεθάνει η “πανδημία”, όλο και κάποιον τρόπο θα ανακαλύψουν όσοι πασχίζουν για το καλό σας. Αρκεί να τους πιστεύετε πειθήνια και να ακολουθείτε τις οδηγίες που σας στέλνουν από τα πληρωμένα Μέσα τους “πολύ σχολαστικά”..
πηγη

ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΦΤΩΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ.!!!

ΤΌΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΤΟ ΒΑΘΗ ΚΡΆΤΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΊΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΙ .


ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΖΉΣΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ….


ΜΙΑ ΖΩΗ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ.ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑΝΑ ΕΛΈΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗΤΙΚΗΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ .
ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΊΑ.ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΌ.ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΆΦΟΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΊΑ, Μ.Μ.Ε.ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΉ.ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΤΡΌΦΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ.ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΊΕΣ.ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΌΤΕ ΘΑ ΠΕ ΤΟΥΑΛΈΤΑ.ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΌΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΞ.ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΦΆΡΜΑΚΑ.ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΖΟΥΜΕ Κ.Λ.Π.ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΌΜΑ.ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ – ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΎΝ ΜΕ ΌΠΟΙΩ ΚΟΣΤΟΣ.


ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΊΠΟΤΑ.Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΡΜΟΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟ ΚΑΙ ΟΚΤΏΒΡΙΟ.ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΑΝΟΙΚΤΆ.ΜΗΝ ΒΛΈΠΕΤΕ ΤΑ ΚΑΜΑΛΙΑ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΕΙΔΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΓΈΛΜΑΤΑ.


ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΗ ΚΡΑΤΟΣ – ΚΑΜΠΑΛ – ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ – ΜΠΊΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ – ΜΑΣΩΝΟΙ Κ.Λ.Π.
ΠΗΓΗ>> ΕΔΩ
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth Blogger