-->

Κατάλαβες ΝΔούλη που όταν έλεγα ότι δεν είσαι Έλληνας παρεξηγήθηκες;;;


 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Οι μέρες είναι δύσκολες...στην κυριολεξία είμαι έξαλλος με όλα αυτά που συμβαίνουν στην πατρίδα μου.!! Διαβάζουμε για αποστρατικοποίηση των ελληνικών νησιών που στην ουσία είναι αφοπλισμός και αυτό που κανείς δεν κατάλαβε είναι ΓΙΑΤΙ έγινε τώρα και ΠΩΣ συνδέεται με τον αφοπλισμό των νησιών είναι ο ξαφνικός πόνος που τους έπιασε για ευρεία συναίνεση για ΝΕΑ ΔΟΜΗ των Ενόπλων Δυνάμεων. Επειδή είμαι εκ φύσεως κακόπιστος και καχύποπτος με το δίποδο που κατοικεί στην χώρα των Ελλήνων, αλλά κυρίως με αυτούς που κυβερνάνε...διότι όπως έχω ξαναπεί ο εχθρός μας κυβερνά...μου έκανε εντύπωση αυτή η κίνηση , ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με την δημόσια παραδοχή για τις κρυφές συνομιλίες για τον αφοπλισμό των νησιών.!!

Το τάιμιγκ ήταν πολύ "πονηρό". Αν δεν το έχετε πάρει γραμμή ακόμη, η αποστρατιωτικοποίηση/αφοπλισμός είναι ήδη γεγονός. Προβλέπεται σημαντική μείωση δυνάμεων και μέσων, στο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε για την νέα δομή των Ε.Δ. Με προφανή σκοπό, στην επόμενη τροποποίηση να φύγουν και τα ρέστα. Φυσικά μην περιμένετε από κανένα πωλητικό λαμόγιο  είτε αριστερό είτε δεξιό, είτε βασιλικό, είτε χουντικό κουκλοθέατρο να το παραδεχτεί. Όλοι τα ίδια σκατά είναι. Ζητω-Νουδούλα, Μπραβο-Ντέντια και Μονο-Κούλι.
Ότι θα φύγει ο στρατός από τα νησιά, δεν είναι απαραίτητο, ούτε να γίνει με γραπτή συμφωνία, ούτε να το ξέρει το πόπολο. Αρκεί να καταργηθούν κάποιες μονάδες στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης της δομής των Ε.Δ. και να γίνουν σταδιακά οι μονάδες εθνοφυλακής, αυτό που λέει το όνομά τους.
Απλές μονάδες εθνοφυλακής, χωρίς βαρέα όπλα, χωρίς αντιαεροπορικό πυροβολικό, χωρίς "προσκεκολλημένους", χωρίς ομάδες ειδικών δυνάμεων "για εκπαιδευτικούς σκοπούς", χωρίς μόνιμους υπαξιωματικούς και αξιωματικούς.
Αυτό ζητάνε οι "φίλοι και σύμμαχοι" από το Κούλι, δεν του ζητάνε, να βγει στο δρόμο με καμμιά ντουντούκα και να φωνάζει "αύριο αποστρατιωτικοποιώ τα νησιά".
Τα σπέρματα της τακτικής αυτής, βρίσκονται ήδη στο νομοσχέδιο της Νου-Δούλας.


Κατάλαβες Νου-Δούλη που παρεξηγήθηκες;;; Ουδείς Έλληνας θα πήγαινε να ψηφίσει αυτά τα λαμόγια.


ΠΗΓΗ
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2020 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger