-->

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΨΕΥΤΑΡΑΔΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4682/2020Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΨΕΥΤΑΡΑΔΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4682/2020


ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ “SINGLEPARENT.GR”


ΠΑΡΑΠΛΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΣ


https://singleparent.gr/…/den-echei-pshfistei-kai-ischyei-n…


“ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΑΡΠΑΓΗ ΠΑΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ”:


ΕΙΣΤΕ ΑΘΛΙΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ


ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΗΝΥΣΗ:


ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΜΟΥ,


ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ,


ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΚΑΤ' ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ,


ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ

______________

Είναι αυτός ακριβώς ο ΨΕΥΔΗΣ ισχυρισμός για τον οποίο έχω καταθέσει την τρίτη μήνυσή μου κατά της συμμορίας (σύμφωνα με τις μηνύσεις μου -άρθρο 187 Ποινικού Κώδικα) των Ελληνικών Hoaxes και στη συγκεκριμένη περίπτωση ειδικά κατά του απόφοιτου Νομικής Θανάση Περδικόπουλου, και αφού πρώτα απαίτησα να ανακαλέσουν.


Ήδη από τις 29 Αυγούστου έχω απαντήσει στις αθλιότητες του Περδικόπουλου. Ποτέ δεν απάντησε αυτός. Όπως κάνουν πάντα.


https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=346200933204502&id=100034437944878


Ο νόμος που προβλέπει την αρπαγή ΟΛΩΝ ΜΑΣ και όχι μόνο των παιδιών από τα σχολεία (όπως παραπλανητικά είναι διατυπωμένος ο τίτλος, ωσάν να ψηφίστηκε νόμος ΕΙΔΙΚΑ για τα παιδιά στα σχολεία) είναι ο 4682/2020 με τον οποίο κυρώθηκε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 25.2.2020. Προβλέπει τις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις, την υποχρεωτική νοσηλεία, την υποχρεωτική φαρμακευτική αγωγή και τον υποχρεωτικό περιορισμό όλων μας, και όχι μόνο των παιδιών [αφού δεν ξεχωρίζει η περίπτωση (ε) της παραγράφου 2 του πρώτου άρθρου του άρθρου 1 του νόμου], ακόμη και σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις, απλώς και μόνο με “εύλογες υπόνοιες”.

Ο απόφοιτος και τα Hoaxes αυτό που παραπαλνητικά λένε είναι ότι :

“Οι αναφερόμενες διατάξεις δίνουν το γενικό κανονιστικό πλαίσιο για τη λήψη μέτρων, με ξεχωριστές και συγκεκριμένες κανονιστικές πράξεις (π.χ. Υπουργικές Αποφάσεις), σχετικά με τον προσωρινό περιορισμό προσώπων που μπορούν να μεταδώσουν άμεσα ή έμμεσα τη νόσο COVID-19, ή που προέρχονται από περιοχή όπου έχει παρατηρηθεί μεγάλη διάδοση της νόσου. Δεν έχει εκδοθεί κανονιστική πράξη με περιεχόμενο τη βίαιη προσαγωγή ή απαγωγή παιδιών από τα σχολεία τους”

Οι άνθρωποι αυτοί πραγματικά ασελγούν, πρώτα στη λογική και μετά στο δίκαιο!

Είτε ένας νόμος προβλέπει απευθείας ένα μέτρο είτε θέτει ως τυπική προϋπόθεση την έκδοση υπουργικών αποφάσεων ή “την απόφαση του αρμοδίου κάθε φορά οργάνου”, όπως στην περίπτωση της αρπαγής, ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ. Δεν μένει στην κυβέρνηση παρά να εφαρμόσει τον νόμο, εκδίδοντας μία υπουργική απόφαση!!

Απλό παράδειγμα για να γίνει κατανοητό:

Ο ΙΔΙΟΣ νόμος προέβλεπε και το lock down και τους άλλους περιορισμούς. Δεν έγινε lock down; Έγινε! Δεν υπήρξαν ένα σωρό περιορισμοί; Υπήρξαν! Πώς έγιναν όλα αυτά; Με τον νόμο που ...δεν είχε ψηφιστεί;

Γιατί ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ οι ελεεινοί αυτοί συκοφάντες μου, παραπλανώντας ξεδιάντροπα τον κόσμο:

“Δεν έχει ψηφιστεί νόμος και ισχύει...”!!!

Όπως ΑΚΡΙΒΩΣ έγινε το lock down με βάση τον νόμο 4682/2020 (δηλαδή την Π.Ν.Π. της 25.2.2020, η οποία κυρώθηκε με τον νόμο αυτό), ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ μπορεί να γίνουν οι αρπαγές των παιδιών μας από τα σχολεία. Με βάση τον νόμο που ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ, αμετανόητοι ψεύτες!!

Μπορεί να έμαθαν τον κατάπτυστο νόμο όλοι οι Έλληνες από τις αναρτήσεις μου, και να έχουν βάλει τώρα αυτοί που ψήφισαν να μπορούν να αρπάξουν τα παιδιά μας, τους εντολοδόχους απόφοιτους της συμμορίας του Αλικάκου να λένε ψέματα στον λαό, η αλήθεια όμως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ με ψέματα και συκοφαντίες:

Ο νόμος ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ, ΙΣΧΥΕΙ και με τον νόμο αυτό ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ !!


Εντάξει ψευταράδες;


Νίκος Αντωνιάδης

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2020 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger