-->

ΡΏΣΟΣ ΒΙΟΛΌΓΟΣ IGOR NIKULIN: Ο CORONAVIRUS ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΌ ΌΠΛΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΊΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΎ ΚΑΤΆ 90%


Η ΕΠΑΝΆΛΗΨΗ ΤΟΥ ΨΈΜΑΤΟΣ ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΛΉΘΕΙΑ...ΣΎΝΤΡΟΦΟΣ ΛΕΝΙΝ


ΡΏΣΟΣ ΒΙΟΛΌΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΏΗΝ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΏΜΟΝΑΣ ΤΟΥ ΗΝΩΜΈΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΊΟΥ IGOR NIKULIN: Ο CORONAVIRUS ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΌ ΌΠΛΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΊΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΎ ΚΑΤΆ 90%

Η συνέντευξη έγινε στις 21/2/2020, όταν δεν είχαμε ακόμη πάρει χαμπάρι τι είχε ξεκινήσει και για εμάς στην Ευρώπη...

Ο Ρώσος βιολόγος Ιγκόρ Νικουλίν, ο οποίος παρουσιάστηκε ως πρώην μέλος της Επιτροπής για τα Βιολογικά και Χημικά Όπλα του ΟΗΕ, δήλωσε σε συνέντευξη στις 27 Φεβρουαρίου 2020 στο κανάλι της Αραβικής γλώσσας της Ρωσίας Σήμερα ότι πιστεύει ότι δεν είναι τυχαίο ότι ο κοροναϊός είναι στην Κίνα, το Ιράν και ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες. Είπε ότι ο κοροναϊός επιλέχθηκε προσεκτικά για να επηρεάσει χώρες που ανταγωνίζονται τις Ηνωμένες Πολιτείες και ότι είναι μια συνωμοσία της «παγκόσμιας κυβέρνησης», η οποία είπε ότι αποτελείται από 200 οικογένειες που ελέγχουν πάνω από 400 τρισεκατομμύρια δολάρια, που κατέχουν τα μέσα ενημέρωσης και το Χόλιγουντ, ότι ελέγχει τα μυαλά της ανθρωπότητας, και που θέλουν να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό κατά 90%. 

Πρότεινε ότι είναι πιθανό ο κοροναϊός να είναι ένα στοχευμένο βιολογικό όπλο, όπως είπε ότι ήταν ο Έμπολα και η γρίπη των πτηνών, που μολύνει μερικούς ανθρώπους και όχι άλλους, και είπε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ μπορεί να δοκιμάζει έναν παθογόνο παράγοντα που άρχισε να αναπτύσσεται 1999. Ο Νικουλίν είπε επίσης ότι αυτή είναι μια προειδοποίηση για τον μη αγγλόφωνο κόσμο ότι πρέπει να υπακούει στους νόμους που του επιβάλλονται.

Igor Nikulin: "Πιστεύω ότι δεν είναι τυχαίο [ότι η Κίνα μολύνθηκε με κοροναϊό]. Πιστεύω ότι αυτός ο ιός επιλέχθηκε πολύ προσεκτικά, προκειμένου να φτάσει σε χώρες που θεωρούνται ανταγωνιστές της Αμερικής, όπως η Κίνα, το Ιράν και ορισμένες χώρες της ΕΕ συμπεριλαμβανομένης της Ιταλίας. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι υπάρχουν φιλο-ρωσικές τάσεις σε αυτές τις χώρες, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βλέπουμε περισσότερους μολυσμένους ανθρώπους σε αυτές τις χώρες. Δεν νομίζω ότι πρόκειται για απλή σύμπτωση. Αυτό είναι ένα σχέδιο από οι ελίτ του κόσμου ... "

Δημοσιογράφος: "Η παγκόσμια κυβέρνηση ..."

Ιγκόρ Νικουλίν: "Σωστά. Η παγκόσμια κυβέρνηση είναι ο σωστός όρος. Τουλάχιστον αυτό λένε οι ίδιοι. Κανείς δεν τους εξέλεξε, αλλά έτσι βλέπουν τον εαυτό τους. Αυτές οι 200 ​​οικογένειες έχουν 40 τρισεκατομμύρια δολάρια και θεωρούν τον εαυτό τους ως τις περισσότερες σημαντικοί άνθρωποι στη Γη. Διαθέτουν τα περισσότερα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Είναι αυτοί που φτιάχνουν ταινίες στο Χόλιγουντ - για παράδειγμα, κάνουν ταινίες για πανδημίες. Αυτές οι οικογένειες ελέγχουν το μυαλό της ανθρωπότητας και ισχυρίζονται ότι η ανθρωπότητα πρέπει να μειωθεί στο ένα δέκατο του τρέχοντος πληθυσμού. "

Δημοσιογράφος: "Είναι πραγματικά δυνατό να παραχθούν βιολογικά όπλα που στοχεύουν σε ένα συγκεκριμένο έθνος ή εθνική ομάδα και που μπορεί να τα μολύνουν αλλά όχι σε άλλους; Υπήρξαν αναφορές ότι οι Ισραηλινοί σκέφτονταν να παράγουν - ή έχουν πράγματι παράγει - κάποιο είδος βιολογικού όπλου που σκοτώνει Παλαιστίνιους αλλά δεν βλάπτει άλλους Ισραηλινούς. Είναι αλήθεια; Είναι δυνατόν; "

Ιγκόρ Νικουλίν: "Οι άνθρωποι μιλάνε γι 'αυτό. Ξέρω ότι πριν από μερικά χρόνια, υπήρξε μια περίεργη επιδημία στη Μαδαγασκάρη. Δεν ήταν στην Αφρική. Ήταν μια πνευμονική πανούκλα, κάτι που είναι φρικτό. Αυτή η επιδημία σκότωσε μόνο τους ντόπιους, ενώ δεν έβλαψε τους Ευρωπαίους τουρίστες, ούτε καν την κίτρινη φυλή. Υπάρχουν, φυσικά, όπλα όπως ο Έμπολα, η γρίπη των πτηνών και ο κοροναϊός που μολύνει επί του παρόντος κυρίως Κινέζους και άλλους ασιατικούς λαούς. Αυτά τα όπλα υπάρχουν. Το 1999 , οι Αμερικανοί ξεκίνησαν ένα έργο ... Ο επικεφαλής της CIA εκείνη τη στιγμή, ο Τζορτζ Τενέτ, και ο Πρόεδρος Κλίντον είπε ότι θα παρήγαγαν παθογόνους παράγοντες που θα επηρέαζαν ορισμένες φυλές αλλά όχι άλλους. Είχαν περάσει είκοσι χρόνια και ο χρόνος για πειράματα πεδίου Έφτασε. Φαίνεται ότι η Γη έχει μετατραπεί σε έδαφος δοκιμών. Θα προχωρήσω ακόμη περισσότερο και θα πω ότι οι αγγλοσαξονικές χώρες έχουν εκδώσει μια βιολογική προειδοποίηση σε όλες τις μη αγγλόφωνες χώρες: 

«Είτε ζείτε σύμφωνα με το νόμους που επιβάλλουμε στο yo αλλιώς δεν θα ζεις σε αυτόν τον πλανήτη. Είτε σε σκοτώνουμε γρήγορα ή σε σκοτώνουμε αργά. " Αυτό είναι το κύριο πρόβλημα της σύγχρονης παγκόσμιας πολιτικής. "

Πηγή: Russia Today TV (Ρωσία)Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth Blogger