-->

Μήπως είναι πολύ αργά για μια ετοιμόρροπη "πολιτισμένη" Ευρώπη;


Η Γαλλία θα γίνει μουσουλμανική ή θα διαλυθεί

Vladimir Malyshev (Владимир Малышев) 

Μια ημέρα πένθους πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία για τον δάσκαλο Samuel Pati, ο οποίος αποκεφαλίστηκε από έναν Γάλλο μουσουλμάνο για την επίδειξη χλευαζόντων κινουμένων σχεδίων από το περιοδικό Charlie Hebdo για τον προφήτη Μωάμεθ στην τάξη. Η ιστορία δεν τελείωσε με την προσβολή του προφήτη και την βάναυση δολοφονία: "στη μνήμη του εκλιπόντος" στο κέντρο του Παρισιού, αρκετά κυβερνητικά κτίρια πρόβαλαν αυτά τα σχέδια.

"Δεν μπορούμε να φαινόμαστε αδύναμοι απέναντι στους εχθρούς της δημοκρατίας", εξήγησε η Carole Delga, πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου της περιοχής Occitania. Ωστόσο, εάν η δημοκρατία στη Γαλλία είναι η ελευθερία να χλευάζουμε το κύριο σύμβολο της πίστης του Ισλάμ, η άμεση μοίρα αυτής της χώρας είναι θλιβερή.

Λίγες ημέρες πριν από τη δολοφονία του δασκάλου, ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν εξέδωσε δήλωση χαρακτηρίζοντάς την κήρυξη πολέμου κατά του ισλαμικού ριζοσπαστισμού.

                           Οι ισλαμιστές ριζοσπάστες καίνε την Γαλλική σημαία

Ισλαμικός ριζοσπαστισμός ή Ισλάμ καθαυτό; Ποιος θα σχεδιάσει ένα ακριβές όριο μεταξύ τους;

Ναι, ο Μακρόν έχει δίκιο: το Ισλάμ οδηγεί σε μια παράλληλη κοινωνία στη Γαλλία, τα παιδιά στα Γαλλικά σχολεία διδάσκονται αρχές αντίθετες με τους νόμους της Γαλλικής Δημοκρατίας. Αλλά ο αρχηγός του κράτους, ο οποίος επέβαλε βίαια την διαβόητη πολυπολιτισμικότητα που διαφθείρει τον Γαλλικό εθνικό πολιτισμό, το παρατήρησε αυτό μόλις τώρα;

Μουσουλμάνοι ακτιβιστές στη Γαλλία καταδίκασαν την ομιλία του προέδρου, ο οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που καλεί σε επίθεση κατά των ισλαμικών ριζοσπαστών. Τον Οκτώβριο του 2019, μιλώντας σε αποχαιρετιστήρια τελετή με τους αστυνομικούς της νομαρχίας που σκοτώθηκαν στο χώρο εργασίας από μουσουλμάνο («ριζοσπαστικό ισλαμιστή τρομοκράτη», ανέφεραν Γαλλικά ΜΜΕ, ο Μακρόν υποσχέθηκε να «σπάσει το λαιμό της ύδρας του παράφρονου ισλαμισμού». Ο Πρόεδρος κάλεσε τους Γάλλους να εντοπίσουν τους ισλαμιστές «στην εργασία, στα εκπαιδευτικά ιδρύματα και σε όλες τις καταστάσεις της καθημερινής ζωής».

Καρικατούρες του Προφήτη σε ένα κτίριο στη Γαλλία

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, ωστόσο, η εθνοθρησκευστική κατάσταση στη Γαλλία έχει επιδεινωθεί.

Και τώρα το κύριο πράγμα. Η μουσουλμανική κοινότητα της Γαλλίας είναι η μεγαλύτερη στην Ευρώπη και εκτιμάται ότι θα φτάσει τουλάχιστον 6 εκατομμύρια ανθρώπους. Εάν η Γαλλική Δημοκρατία, η οποία υπερηφανεύεται για τον «κοσμικό» χαρακτήρα της, εισάγει την πρακτική της προβολής κινούμενων σχεδίων του προφήτη Μωάμεθ από το περιοδικό Τσάρλι Χέμπντο στα κτίρια των κρατικών της θεσμών, αυτά τα 6 εκατομμύρια θα εξασφαλίσουν εμφύλιο πόλεμο με τους Γάλλους.

Τα τελευταία χρόνια, η εισροή μουσουλμάνων μεταναστών στη Γαλλία έχει αυξηθεί μόνο. Στη δημοκρατική Γαλλία, απαγορεύεται (?!) η διεξαγωγή στατιστικής έρευνας για θρησκευτικά ζητήματα. Σύμφωνα με το Pew Research Center, υπήρχαν 4 εκατομμύρια 710.000 μουσουλμάνοι στη Γαλλία το 2010 (7,5 τοις εκατό του πληθυσμού της χώρας). Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Ipsos τον Οκτώβριο του 2014 "οι περισσότεροι Γάλλοι πιστεύουν ότι τουλάχιστον το 31% είναι Μουσουλμάνοι που ζουν στη χώρα επειδή "είναι παντού".

Αν ναι, δεδομένου του πολύ υψηλότερου ποσοστού γεννήσεων των μουσουλμάνων από αυτό των ιθαγενών Γάλλων, σε 20-40 χρόνια οι μουσουλμάνοι θα αποτελούν την πλειοψηφία του Γαλλικού πληθυσμού. Η Γαλλική Δημοκρατία θα γίνει μουσουλμανική· υπάρχουν ήδη 2.100 τζαμιά, από μόλις 900 το 1985.

Οι Γαλλικές αρχές και το Γαλλικό κεφάλαιο, οι οποίοι, για να μην χάσουν κέρδη, απαιτούν φθηνότερη εργασία των μεταναστών, προετοιμάζουν οι ίδιες το μουσουλμανικό μέλλον της χώρας τους.

Για τη Γαλλία, ο χρόνος της κενής συζήτησης ότι οι νεοφερμένοι αφομοιώνουν και μετατρέπονται σε "πραγματικούς Γάλλους" έχει τελειώσει. Δεν θα υπάρχει χωνευτήρι. Η πολυπολιτισμικότητα και οι Γάλλοι φιλελεύθεροι υπέστησαν μια συντριπτική ήττα, γράφει στην εφημερίδα Le Figaro η πρώην βουλευτής της Εθνοσυνέλευσης Marion Mareshal, αναφέροντας ότι από το 2012 οι ισλαμιστές ριζοσπάστες έχουν σκοτώσει 267 (!) ανθρώπους στη Γαλλία. Οι αρχές αποσιώπησαν αυτό το ποσό.

"Μετά τα παιδιά, ο στρατός, οι αστυνομικοί, οι δημοσιογράφοι, οι έφηβοι της Μασσαλίας, ο αποκεφαλισμένος επιχειρηματίας, ο ιερέας στην εκκλησία του, τα αμέτρητα θύματα στο Bataclan και τη Νίκαια... Ήταν η σειρά του δασκάλου... Σκέφτηκαν, γράφει η Mareshal , ότι μια φιλελεύθερη κοινωνία χωρίς παρελθόν συλλογική ηθική και κοινές κατευθυντήριες γραμμές θα μπορούσε να αυτό-οργανωθεί  γύρω από την ατομική ελευθερία, η οποία εξυμνήθηκε ως η υψηλότερη αξία ... Η προσωπική ελευθερία, η ευχαρίστηση και η αγοραστική δύναμη επρόκειτο να αντικαταστήσουν τον «σκοταδισμό», και η λογική ήταν βέβαιο ότι θα υπερίσχυε της πίστης. Ωστόσο, τέτοιες απόψεις σημαίνουν μόνο ένα πράγμα: μια βαθιά παρεξήγηση των θεμελίων της ανθρώπινης ψυχής και την ιστορική αμνησία."

"Πώς φαινόμαστε στα μάτια τους; Η Le Figaro συνεχίζει. Ως άπιστοι, καταναλωτές παγιδευμένοι στον καταναλωτισμό, άθεοι άνθρωποι που περιφρονούν τους άπιστους αγίους τους Είμαστε μια κενή κοινωνία, μια κοινωνία ατομικισμού και σχετικισμού. Πιστεύουν ότι σκοτώσαμε τον Θεό, την πατρίδα μας, την οικογένειά μας... Αντίθετα, έχουμε ξεχάσει ότι το Ισλάμ και η Ευρώπη αγωνίζονται ασταμάτητα εδώ και 13 αιώνες".

Ο Μακρόν μιλά στην αποχαιρετιστήρια τελετή για τον δολοφονημένο δάσκαλο

Και τι, εκτός από τα συνηθισμένα εκλογικά συνθήματα, μπορεί να περιέχουν οι εκκλήσεις του Μάκρον να «ενώσει το έθνος» και υπόσχεται να «σπάσει το κεφάλι της Ύδρας του ριζοσπαστικού εξτρεμισμού», εάν η Γαλλική κοινωνία, αποδυναμωμένη και κατακερματισμένη, η οποία έχει χάσει το πολιτισμικό-ιστορικό της πρόσωπο, δεν μπορεί να αντιταχθεί στην επίθεση των παθιασμένων μουσουλμάνων;

Μουσουλμάνοι στο δρόμο στο Παρίσι

"Πρέπει να δηλώσουμε κατηγορηματικά: είμαστε δόλιοι με τον Ισλαμισμό για πάρα πολύ, πάρα πολύ καιρό. Δεν χρειάζεται να αντιδράσετε όταν ένας τρελός αρπάζει ένα μαχαίρι για να κόψει το λαιμό κάποιου. Πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε όλους εκείνους που έβαλαν αυτό το μαχαίρι στο χέρι του. Και μόλις αρχίσαμε να το κάνουμε αυτό...", γράφει η Γαλλική εφημερίδα Atlantico.

Ένας δρόμος στο Παρίσι σήμερα

Είναι πολύ αργά για μια ετοιμόρροπη "πολιτισμένη" Ευρώπη;

Λεζάντα: Ισλαμιστές ριζοσπάστες διαδηλώνουν στο Παρίσι


https://www.fondsk.ru/news/2020/10/25/ne-slishkom-li-pozdno-dlja-odrjahlevshej-civilizovannoj-evropy-52120.html


tokoutsavaki


Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2020 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger