-->

Η Κυβέρνηση Του Ηνωμένου Βασιλείου Δημοσιεύει «Επείγουσα» Πρόσκληση Υποβολής Προσφορών από Εταιρείες Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) Για Την Επεξεργασία «Μεγάλου Όγκου» Ανεπιθύμητων Παρενεργει


 

H Ελληνική Κυβέρνηση τι έχει να πεί στον Ελληνικό Λαό γι' αυτό το έγγραφο;;;

 

================================================

Η Κυβέρνηση Του Ηνωμένου Βασιλείου Δημοσιεύει «Επείγουσα» Πρόσκληση Υποβολής Προσφορών από Εταιρείες Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) Για Την Επεξεργασία «Μεγάλου Όγκου» Ανεπιθύμητων Παρενεργειών από το Εμβόλιο για τη COVID-19 Που Περιγράφονται Ως «Άμεση Απειλή Για Τη Ζωή Των Ασθενών»

 

17 Νοεμβρίου 2020, Ειδησεογραφικός Ιστότοπος HumansAreFree [1]

 

Ενώ τα, ασυστόλως ψευδόμενα, προδοτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μας διαβεβαιώνουν ότι τα εμβόλια για τη Covid-19 είναι απολύτως ασφαλή και«95% αποτελεσματικά» - και αυτό το ψέμα επαναλαμβάνεται από τους PJMedia, Breitbart και άλλους λεγόμενους «συντηρητικούς» εκδότες ειδήσεων – η Κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου δημοσίευσε μια πρόσκληση υποβολής προσφορών και μια προκήρυξη σύμβασης ανάθεσης, ζητώντας ένα λογισμικό Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) που θα μπορεί να επεξεργαστεί την αναμενόμενη πλημμυρίδα των βλαβών και παρενεργειών εξ’ αιτίας του εμβολίου για τη Covid-19.

Με τίτλο, απλά, «Προμήθειες - 506291-2020" και βρίσκεται σε αυτόν τον σύνδεσμο στο Tenders Electronic Dailυ (Ημερήσιες Προσκλήσεις Υποβολής Προσφορών [2] , αυτή η ανακοίνωση ανάθεσης σύμβασης που δημοσιεύσαμε αρχικά στις 19 Οκτωβρίου 2020 και συνοψίζεται ως εξής: 

Το MHRA ζητά επειγόντως ένα εργαλείο λογισμικού Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) για να επεξεργαστεί τον αναμενόμενο υψηλό όγκο των ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ -Adverse Drug Reaction (ADRs),εξ’ αιτίας του εμβολίου για τη Covid-19 και να διασφαλίσει ότι δεν θα λείπουν τα απαιτούμενα στοιχεία από το κείμενο των ADR.

Το αίτημα για το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης για την επεξεργασία των ανεπιθύμητων παρενεργειών από το για τη Covid-19 προέρχεται από τη Ρυθμιστική Υπηρεσία Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας (Medicines &  Healthcare Products Regulatory Agency) του Ηνωμένου Βασιλείου, το MHRA. [3]

Περαιτέρω στο έγγραφο, το MHRA περιγράφει έναν «εξαιρετικά επείγοντα χαρακτήρα σύμφωνα με τον Κανονισμό 32 (2) (γ) που σχετίζεται με την διάθεση ενός εμβολίουCovid-19» και λέει ότι η αναμενόμενη πλημμυρίδα των ανεπιθύμητων παρενεργειών του εμβολίου Covid-19 θα καταβάλλει τα τρέχοντα«κληροδοτημένα συστήματα» (legacy systems)

«Εάν το MHRA δεν εφαρμόσει το εργαλείο της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI)», εξηγεί το MHRA, «δεν θα είναι σε θέση να επεξεργαστεί αποτελεσματικά αυτές τις ανεπιθύμητες παρενέργειες (ADR). Αυτό θα παρεμποδίσει την ικανότητά του να εντοπίζει γρήγορα τυχόν προβλήματα ασφάλειας σχετικά με το εμβόλιο Covid-19 και αυτό θα συνιστά ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΙΛΗ για τη ζωή των ασθενών και τη δημόσια υγεία».

Η εξαιρετικά επείγουσα κατάσταση αυτής της Πρόσκλησης για Υποβολή Προσφορών εξηγείται περαιτέρω:

Λόγοι επείγουσας ανάγκης - το MHRA αναγνωρίζει ότι η προγραμματισμένη διαδικασία προμηθειών του για το πρόγραμμα SafetyConnect, συμπεριλαμβανομένου του εργαλείου AI, δεν θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την έναρξη των εμβολιασμών. Γεγονός που θα καταλήξει στην αδυναμία, εκ μέρους της Κυβέρνησης, αποτελεσματικής παρακολούθησης των ανεπιθύμητων παρενεργειών εξ’ αιτίας του εμβολίου για τη Covid-19.

Απρόβλεπτα γεγονότα - η κρίση της Covid-19 είναι νέα και οι διαδικασίες για την παρασκευή ενός εμβολίου Covid-19 δεν έχουν ακολουθήσει κανένα προβλέψιμο πρότυπο μέχρι στιγμής.

Σας Ακούγεται Αυτό, Σαν Μια Κυβέρνηση Που Αναμένει Ότι Το Εμβόλιο για τη Covid-19 Θα Είναι Ασφαλές Και Αποτελεσματικό;

Αυτό που είναι σαφές από την περιγραφή στο έγγραφο ανάθεσης σύμβασης είναι ότι:

  1. Το MHRA αναμένει ότι τα εμβόλια covid-19 θα προκαλέσουν αύξηση των ανεπιθύμητων γεγονότων / παρενεργειών. 

  2. Το MHRA γνωρίζει πλήρως ότι αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες θα βλάψουνκαι θα σκοτώσουν πολλούς ασθενείς. Προειδοποιούν συγκεκριμένα για, «μια άμεση απειλή για τη ζωή των ασθενών». 

  3. Τα κληροδοτημένα συστήματα (legacysystems) του MHRA δεν είναι σε θέση να χειριστούν τον αναμενόμενο όγκο των εισερχόμενων αναφορών ΒΛΑΒΩΝ εξ’ αιτίας του εμβολίου covid-19, πράγμα που σημαίνει ότι ο αναμενόμενος όγκος τέτοιων αναφορών θα είναι πολύ μεγάλος και άνευ προηγουμένου. 

  4. Το MHRA αναγνωρίζει την «ακραία επείγουσα ανάγκη» ενός νέου συστήματος Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) για την αναγνώριση των ανεπιθύμητων παρενεργειώντων εμβολίων covid-19. 

  5. Το MHRA δηλώνει ότι εάν δεν εγκατασταθεί επειγόντως ένα νέο σύστημα AI, δεν θα είναι σε θέση να εντοπίσει πολλές από τις ανεπιθύμητες παρενέργειες που θα προέρχονται από το εμβόλιο covid-19, και ότι αυτή η αποτυχία θα επηρεάσει αρνητικά τη δημόσια υγεία (δηλ. οι άνθρωποι θα πεθαίνουν).

Αυτό το Κυβερνητικό έγγραφο αποδεικνύει την κτηνώδη, βάναυση ειλικρίνεια του MHRA πίσω από τα παρασκήνια, στη διαδικασία υποβολής προσφορών βάσει σύμβασης για συστήματα AI. 

Ωστόσο, δημόσια, σχεδόν όλες οι κυβερνητικές ρυθμιστικές υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο - συμπεριλαμβανομένων εκείνων του Ηνωμένου Βασιλείου και τις ΗΠΑ (Σημ.: και της Ελλάδας) - δεν μοιράζονται τέτοιες λεπτομέρειες με το κοινό και παρουσιάζουν, ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΑότι τα εμβόλια για τη Covid-19 είναι σχεδόν 100% ασφαλή και αποτελεσματικά !!!

Γνωρίζουμε τώρα πλέον, ότι ακόμη και το MHRA του Ηνωμένου Βασιλείου διαπιστώνει ότι τα εμβόλια για τη Covid-19 θα είναι εξαιρετικά επικίνδυνα για το κοινό, δημιουργώντας ένα καταστροφικό κύμα ανεπιθύμητων παρενεργειών και θανατηφόρων συνεπειών 

Και τίθεται το ερώτημα:

Γιατί το MHRA δεν δηλώνει τίποτα από όλα άυτά δημοσίως;

 

Πηγή: DistributedNews.com (απόσπασμα)

 

Δικτυογραφία:

[1].— UK Government Posts 'Urgent' Bid for AI System to Process 'High Volume' of COVID-19 Vaccine Injuries Described as 'Direct Threat to Patient Life'

https://humansarefree.com/2020/11/urgent-bid-process-high-volume-vaccine-injuries.html

[2].-- Supplies - 506291-2020 - TED Tenders Electronic Daily

https://ted.europa.eu/udl?uri=TED:NOTICE:506291-2020:TEXT:EN:HTML&src=0

[3].-- Medicines and Healthcare products Regulatory Agency - GOV.UK

https://www.gov.uk/government/organisations/medicines-and-healthcare-products-regulatory-agency

 

Πηγή: email από Αναγνώστη


Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger