-->

Έχουν σχέση οι “Δημοκρατικοί” με την “Μουσουλμανική Αδελφότητα”;

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020     

                                                             

Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020 η διαδικτυακή ειδησεογραφική πλατφόρμα https://voicenews.gr/ δημοσίευσε τα παρακάτω εξόχως αποκαλυπτικά για το “Δημοκρατικό” κόμμα των ΗΠΑ που πριν ακόμη νομιμοποιηθεί το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών, τα Συστημικά Παγκόσμια Μέσα – μηδενός εξαιρουμένων των ελληνικών – όρισαν για νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ τον Τζο Μπάιντεν!Πιο συγκεκριμένα το https://voicenews.gr/ αναφέρει:

«Τον Απρίλιο του 2009, δύο μήνες πριν από την ομιλία του στο Κάιρο, ο πρόεδρος Ομπάμα δέχθηκε κρυφά μια αντιπροσωπεία της Αδελφότητας στο Οβάλ Γραφείο. Είχε ήδη καλέσει, κατά τη διάρκεια της ενθρόνισης του, την Ingrid Mattson, πρόεδρο του Συλλόγου των Μουσουλμάνων Αδελφών και γυναικών Αδελφών των Ηνωμένων Πολιτειών. Από την πλευρά του, το Ίδρυμα Κλίντον χρησιμοποίησε ως υπεύθυνο του σχεδίου “Κλίμα” τον Gehad el-Haddad, ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες της Αδελφότητας ο οποίος μέχρι τότε ήταν υπεύθυνος μιας τηλεοπτικής κορανικής εκπομπής.

Ο πατέρας του ήταν ένας από τους συνιδρυτές της Αδελφότητας το 1951 όταν αναδημιουργήθηκε από τη CIA και το MI6. Ο Gehad αποχώρησε από το Ίδρυμα το 2012, όταν έγινε εκπρόσωπος στο Κάιρο του υποψηφίου Μοχάμεντ Μόρσι, και ύστερα επίσημος εκπρόσωπος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας σε παγκόσμια κλίμακα. Γνωρίζοντας ότι όλοι οι τζιχαντιστές ηγέτες του κόσμου είτε προέρχονται από την Αδελφότητα είτε από το σουφικό Τάγμα των Naqshbandi – τις δύο συνιστώσες του Μουσουλμανικού Παγκόσμιου Συνδέσμου, ήτοι της σαουδαραβικής αντί-αραβικής εθνικιστικής οργάνωσης- θα θέλαμε να μάθουμε περισσότερα για τις σχέσεις της κ. Κλίντον με τη Σαουδική Αραβία και τους Αδελφούς. Έτυχε στην ομάδα του αντιπάλου της, Ντόναλντ Τραμπ, να υπάρχει ο στρατηγός Michael T. Flynn, ο οποίος προσπάθησε να αντιταχθεί στην ίδρυση του Χαλιφάτου από τον Λευκό Οίκο και παραιτήθηκε από την ηγεσία της Defense Intelligence Agency (DIA, στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών) για να τονίσει την αποδοκιμασία του. Συνδιαλέγεται με τον Frank Gaffney, έναν ιστορικό του ψυχρού πολέμου, ο οποίος χαρακτηρίζεται “συνωμοσιολόγος” επειδή κατήγγειλε την παρουσία των Αδελφών στο Ομοσπονδιακό Κράτος.

Είναι αυτονόητο ότι, κατά την άποψη του FBI, κάθε υποστήριξη σε τζιχαντιστικές οργανώσεις είναι έγκλημα, ανεξάρτητα από την πολιτική της CIA. Το 1991, οι αστυνομικοί – και ο γερουσιαστής Τζον Κέρι – είχαν προκαλέσει την πτώχευση της πακιστανικής τράπεζας BCCI (παρότι έδρευε στα νησιά Καϋμάν) την οποία χρησιμοποιούσε η CIA για ποίκιλες μυστικές επιχειρήσεις με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, καθώς και με τα Λατίνο-καρτέλ των ναρκωτικών.»!

Να σημειωθεί ότι την ίδια ημέρα ο κ. Ιωάννης Μάζης (Καθηγητής, Πρόεδρος του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών & Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών, Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) σε τηλεοπτικό σταθμό δήλωνε τα παρακάτω ανατριχιαστικά:

«Εκείνο που με προβληματίζει ιδιαίτερα, είναι οι σχέσεις της Αμερικανίδας υποψηφίας αντιπροέδρου του κ. Μπάιντεν, με τις οργανώσεις των Αμερικανών Μουσουλμάνων, οι οποίες σε μια εποχή και σε μια συγκυρία που ζούμε σήμερα, δεν αποκλείεται να τύχουν επηρεασμού από την αδελφότητα των μουσουλμάνων, η οποία ουσιαστικά καθοδηγεί και συμβουλεύει την κυβέρνηση του κ. Ερντογάν»!

Εάν προσθέσουμε σε όλα τα παραπάνω και την είδηση που παίζει σε πάρα πολλά σάιτ στο διαδίκτυο, πως δηλαδή, τον προεκλογικό αγώνα στις ΗΠΑ της αντιπροέδρου του Τζο Μπάιντεν, κυρίας Καμάλα Χάρις, τον χρηματοδότησε η τρομοκρατική οργάνωση “Μουσουλμανική Αδελφότητα”, ε… τότε το πράγμα χοντραίνει!

Αν λάβουμε δε υπόψη μας, πως ήδη με την πιθανή εκλογή του Τζο Μπάιντεν, η “Μουσουλμανική Αδελφότητα” ήδη πανηγυρίζει!!

Ευρώπη χωρίς Χριστό;

Δημοσιεύθηκε σε πολλά ηλεκτρονικά σάιτ η παρακάτω είδηση:

«Η ΕΕ συνέστησε προσφάτως έναν μηχανισμό μέσω του οποίου αποκλείονται από τον ευρωπαϊκό κουμπαρά κράτη που έχουν χριστιανικές αναφορές στα συντάγματα τους, τίθενται κατά του γάμου ομόφυλων ζευγαριών και της τεκνοθεσίας από αυτά, κατά της έκτρωσης ή της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία και γενικότερα λαμβάνουν μέτρα υπέρ της παραδοσιακής οικογένειας. Όλα τα προηγούμενα η ΕΕ τα θεωρεί απειλές για το κράτος δικαίου, τις ευρωπαϊκές αξίες και τη δημοκρατία! Δια του οικονομικού στραγγαλισμού των  κρατών η ΕΕ επιδιώκει την επιβολή στους λαούς νεοποχίτικων αντιλήψεων και μέτρων υπό την κάλυψη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.»!

Αληθεύει; Θα μας ενημερώσουν επίσημα οι φωστήρες Έλληνες βουλευτές στην Ευρωπαϊκή Ένωση;;

Ο Αρχάγγελος του Αιγαίου μας και της Πολεμικής μας Αεροπορίας…

Αποτελεί για μια ακόμη φορά, υψίστης μορφής ύβρη προς την Ορθοδοξία και το χριστιανικό συναίσθημα του ελληνικού λαού το “σφράγισμα” των Ιερών Ναών της Πατρίδος μας! Ειδικότερα στην παραμονή των Αγίων Παμμέγιστων Ταξιαρχών Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ!

Ακόμη ειδικότερα, που με κλειστές τις εκκλησιές μας δεν τιμήθηκε όπως θα έπρεπε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, προστάτης του Αιγαίου Πελάγου μας και της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας μας!

Ο  Αρχάγγελος Μιχαήλ λοιπόν, ο Ταξίαρχος και Αρχιστράτηγος,  ο προστάτης της Πολεμικής Αεροπορίας μας δεν εορτάστηκε με την μεγαλοπρέπεια που θα έπρεπε από την ελληνική κυβέρνηση.

Ας ελπίσουμε έτσι, πως η Νέμεσις του Αρχαγγέλου Μιχαήλ δεν θα πλήξει στο σύνολό της τον ελληνικό λαό, παρά μόνο εκείνους που ασέλγησαν επί της Ορθοδοξίας!

Ας ελπίσουμε, πως θα είναι μικρή η τιμωρία τους από το σπαθί που κρατάει ο Αρχάγγελος Μιχαήλ στο δεξί χέρι, σύμβολο της εξουσίας που του χάρισε ο Θεός…

Μέρες Κατοχής;

Φίλος της στήλης μου, μου έστειλε το έντυπο ειδικής άδειας που έδινε ο γερμανικός κατοχικός στρατός στους Κρητικούς για τη δημόσια μετακίνησή τους…

Άνευ άλλων σχολίων…Παναγιώτης Αποστόλου


Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger