-->

ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ (Bίντεο)

Όπως το Μάρτιο ξεκίνησε και συνεχίζεται ως σήμερα η “πώληση” της πανδημίας, έτσι και τώρα που φέρνουν το ελιξίριο μπήκαν στο φουλ οι μηχανές της “πώλησης” του εμβολίου. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν είναι κατα βάση 2. Πρώτον ο κίνδυνος ότι αν δεν “ψωνίσεις” χάθηκες που σκοπό έχει να μπλοκάρει κάθε λογική σκέψη και να σε στρέψει αυτοματοποιημένα στην λύση που σου παρουσιάζεται.

Και δεύτερον οι influencers. Οι αχυράνθρωποι που λόγω της υποδουλωτικής τους διάθεσης και αρα της ευκολίας διαχείρισης τους, έχουν επιλεγεί να λανσάρονται σαν σπουδαίοι. Αυτοί με την επίδραση που έχουν στις μάζες σκοπεύουν διαφημίζοντας το “εμβόλιο” για μια ακόμα φορά να τις προγραμματίσουν προς την επιθυμητή κατεύθυνση.

Παρόλα αυτά οι επιστήμονες μας ενημερώνουν ξεκάθαρα για τους καταστροφικούς κινδύνους του σχεδίου εμβολιασμού αλλά και το πόσο ανόητο είναι το να θεωρούμε ότι κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή είναι απαραίτητο. Ταυτόχρονα όλως τυχαίως ο διωγμός απέναντι στις εκκλησίες συνεχίζεται με αυξανόμενο ρυθμό και η αστυνομία είναι σε επιφυλακή επειδή το μήνα αυτόν η απειλή είναι μεγάλη, υπάρχουν πολλές γιορτές!

 


Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger