-->

Οι Ρόθστσιλντ και οι πεφωτισμένοι της Γαλλικής Επανάστασης

Προδημοσίευση από το νέο και υπό έκδοση βιβλίο του Ηλία Δ. Καλλιώρα

Με προσωρινό τίτλο: «Διεθνείς Σιωνιστές: Οι τυφλοπόντικες της Νέας Εποχής»

Οι Ρόθστσιλντ και οι πεφωτισμένοι της Γαλλικής Επανάστασης

Προσέτι, 11 χρόνια πριν την έναρξη του Επταετούς Πολέμου ή 30 χρόνια μετά την γέννηση του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού (1714-1779), γεννιέται ο διαβόητος γενάρχης των σημερινών κοσμοκρατόρων εωσφοριστών Ρόθστσιλντ. Ο περίφημος Άμσκελ Μάγερ (1744-1812). Στην Γερμανία. Φραγκφούρτη.

Είναι το περιβόητο και γνωστό ανά την οικουμένη άτομο που έλεγε κατά λέξη: «Δώστε μου το έλεγχο της παραγωγής χρημάτων ενός έθνους και δε με νοιάζει το ποιος φτιάχνει τους νόμους». Επίσης, είναι το ίδιο πρόσωπο που έλεγε το εξής και άκρως φρικιαστικό: «Η καλύτερη εποχή για να κάνεις λεφτά είναι όταν το αίμα ρέει στους δρόμους». Ναι, σωστά, πάρα πολύ καλά το διαβάσατε!

Οι απόγονοι του Άμσκελ Μάγιερ Ρόθστσιλντ έμελλε να γίνουν στη συνέχεια οι πιο πλούσιοι άνθρωποι της γης. Ήδη οι ίδιοι κατέχουν τον χρυσό και όλες τις εθνικές κεντρικές τράπεζες της γης (πλην της Ρωσικής) όσο επίσης και την μετοχική ιδιοκτησία της πλειοψηφίας των πολυεθνικών εταιρειών ανά την υφήλιο. Είτε άμεσα είτε έμμεσα.

Το ίδιο το όνομά τους τα λέει όλα. Το όνομα «Ροθ(σ)τσιλντ» αποκρυφιστικά σημαίνει: η «κόκκινη ασπίδα του σατανά». Η εν λόγω οικογένεια πιστεύει, προσκυνά, θυσιάζει και υμνεί ανοιχτά και με αγαλλίαση τον εκπεσόντα εωσφόρο. Τον Σατανά. Επίσημα και μαχητικά.

Είναι η πλουσιότερη και η επικυρίαρχη οικογένεια επί της γης που μόλυνε με τη δαιμονική της καμπάλα, το σατανικό ταλμούδ και τον προσκυνηματικό της εωσφορισμό ολόκληρη την Γηραιά Ήπειρο και όχι μόνον. Τριάντα δύο χρόνια μετά την γέννηση του Άμσκελ Μάγερ Ρόθστσιλντ, την 1η Μαΐου 1776, ιδρύεται, από τον διαβόητο αρχισατανιστή και αρχιμασώνο Άνταμ Βάισχάουπ, η πιο γνωστή μυστική εταιρεία στον κόσμο: Το Τάγμα των Ιλλουμινάτι. Ή, άλλως πως, οι ανά τον κόσμο ξακουστοί στρατηγοί-πράκτορες των Ρόθστσιλντ. Τα επίχρυσα και διαβόητα πιόνια-στρατηγοί των εωσφοριστών κοσμοκρατόρων Ρόθστσιλντ.

Παραλλήλως, κατά την λεγομένη εποχή της Αναγέννησης, αρχίζει να ανθεί στην Ευρώπη ο περίφημος Διαφωτισμός (17ος αιώνας, αρχές του 18ου). Την εν λόγω κίνηση, οι Γάλλοι Διαφωτιστές την αποκάλεσαν ως «Siècle des lumières», θεωρώντας τους εαυτούς τους ως δήθεν μεγάλους φωτοδότες-αναγεννηστές και διαφωτιστές. Και αυτό συνέβη κυρίαρχα διότι: Στις υπόγειες στοές της μασονίας όσο και στις θεοσκότεινες μυστικές εταιρείες και αδελφότητες, η λέξη «διαφωτισμός» σήμαινε ή μεταφραζόταν ως «ιλλουμινατισμός». Έκτοτε, διαφωτισμός, ιλλουμινατισμός και εωσφορισμός πάνε χέρι-χέρι ανά τους αιώνες μέχρι και σήμερα.

Όλοι δε οι πρωταγωνιστές διαφωτιστές της λεγόμενης Αναγέννησης ήταν γνωστοί τέκτονες, μέλη μασονικών στοών και μυστικών θεοσοφικών ή αποκρυφιστικών εταιρειών. Στη Γαλλία τη διεύθυνση των μασονικών στοών και των πεφωτισμένων είχε ο αδελφός του Ναπολέοντα Βοναπάρτη Ιωσήφ. Μάλιστα, όλα τα σπουδαία τους έργα, τις εγκυκλοπαίδειες και τα συγγράμματά τους οι ίδιοι τα διαφήμιζαν και τα διακινούσαν μέσα στα φημισμένα, χλιδάτα και μυρωδάτα σαλόνια-πορνεία του Παρισιού.

Βεβαίως, ο κυρίαρχος στόχος όλων αυτών των μεγάλων Δια-σκοτιστών ήταν ένας: Να βγάλουν τον Κύριο Ιησού Χριστό από την Ευρώπη και να Τον αντικαταστήσουν με τον εκπεσόντα εωσφόρο. Και αυτό ήδη το πέτυχαν τότε σε μεγάλο βαθμό. Τα κοσμοξάκουστα και υπερπολυτελή σαλόνια-πορνεία των φημισμένων τότε μαντάμ Ντε Ντυφάν, Ντε Τανσέν, Ντε Λαμπέρ, Ντ’ Επινέ κλπ, έγιναν οι «άγιες» καθέδρες όσο και τα κεντρικά στρατηγεία των «τιτάνων της γνώσης» ή, δηλαδή, των περίφημων εωσφοριστών-διαφωτιστών της μεγάλης και δήθεν αναγεννησιακής περιόδου.

Και έτσι: οι τέκτονες ηγέτες και φημισμένοι αποκρυφιστές της Γαλλικής Αναγέννησης και Επανάστασης (1789), Ροβεσπιέρος, Βολταίρος, Ζαν Ζακ Ρουσσώ, Μοντεσκιέ, Ντιντερό, Ελβέτιος, Ντ’ Αλαμπέρ, ο Βαρώνος Χόλμπαχ κλπ., προσπάθησαν, κατάφεραν και εν τέλει έβγαλαν από τη μέση τον Κύριο και στη θέση Του έβαλαν τον Σατανά. Έβγαλαν από τη μέση την Χριστιανίζουσα έστω «Εκκλησία» των προτεσταντών και των παπικών και στη θέση της έβαλαν τον παγανισμό και τον εωσφορικό ορθολογισμό, ιδέες, κανόνες, δεδομένα, θέσεις, δοξασίες και επιστήμη.

Με άλλα λόγια, οι επαναστάτες εξωτερικά ή για τα μάτια του κόσμου εξηγέρθησαν, τα έβαλαν και ήθελαν να θέσουν δήθεν τέλος στην ηγεμονία και τις αδικίες των εκάστοτε βασιλέων. Ενώ, όμως, επί της ουσίας, κρυφίως, αδήλωτα, εσωτερικά και στο επίκεντρο της επανάστασής τους είχαν την οριστική έξωση: του Ευαγγελίου, της διδασκαλίας του Ιησού Χριστού, της Εκκλησίας όσο και της μητρός του Παναγίας από την ζωή, την ιστορία, τις διδαχές, την κουλτούρα και την έως τότε παράδοση της Δύσης.

Λόγου χάρη, αυτοί οι φοβεροί και τρομεροί αριστεροί επαναστάτες Ιακωβίνοι-τέκτονες, στον φημισμένο ναό της Μαντόνας (και όχι της Παναγίας) των Παρισίων δεν άφησαν ούτε μια έστω εικόνα του Εσταυρωμένου ή της Μητρός Του Παναγίας. Ναι. Ούτε μια! Τόσο μίσος. Πλήρης έξωση. Ψάξτε το.

Είναι πολύ εύκολο να το επιβεβαιώσετε μέσα σε λίγα λεπτά στο διαδίκτυο. Κάτι ή γεγονός που ισχύει επίσης και στο σημερινό Βατικανό του «αγίου» Πάπα της Ρώμης: όπου και εκεί δεν υπάρχει, και πάλι, ούτε μια ή έστω και για δείγμα εικόνα του Κυρίου Ιησού Χριστού ή της Κυρίας Θεοτόκου. Ναι. Ούτε μια! Μόνον είδωλα τύπου Ιστάρ, Λίλιθ, Ίσιδας, Άνουβις, Μαρδούκ, Όσιρις και άλλων ειδωλολατρικών και σατανικών θεοτήτων.

Και πλέον, κατά τους διάσημους Γάλλους επαναστάτες-αποκρυφιστές της λεγόμενης Αναγέννησης, όλα έπρεπε να είναι, να θεωρούνται, να ερευνώνται, να εκλαμβάνονται και να νοούνται μονόδρομα ή μονοσήμαντα ως: επιστήμη, έρευνα, κοσμική γνώση, πειράματα, νοησιαρχία του ορατού κόσμου και ανθρώπινος ορθολογισμός. Σε διαφορετική περίπτωση, οι ίδιοι σε έβαζαν αυτομάτως ή εξ ορισμού στον κύκλο των παρακατιανών αγροίκων, των πλανεμένων, των αγράμματων, των οπισθοδρομικών και των ανόητων όντων και γελοίων ανθρώπων.

Χωρίς άλλο, η παράγραφος που ακολουθεί αποκαλύπτει τόσο την διαφωτιστική στόχευση στην οποία βρίσκονταν ή τον πόλεμο που δέχονταν η Εκκλησία και ο Χριστιανισμός όσο, επίσης, και το μέγεθος της επαναστατικής απάτης των δήθεν πεφωτισμένων ηγετών της Γαλλικής Επανάστασης. Διαβάστε κάτωθι την παράγραφο αυτή και βγάλτε τα δικά σας νοήματα, θέσεις και άμεσα πορίσματα ή συμπεράσματα:

«Πρέπει να ανατρέψουμε κάθε τάξη, να καταργήσουμε όλους τους νόμους, να ακυρώσουμε όλη την εξουσία και να αφήσουμε τους ανθρώπους σε αναρχία… Ο κληρικός μπορεί να καταστραφεί μόνο αν γελοιοποιήσουμε την θρησκεία, καθιστώντας τους υπηρέτες της ιερείς απείθαρχους και μόνο αν τους παρουσιάζουμε σαν υποκριτικά τέρατα… Να διαδίδουμε υπερβολές ως προς τα πλούτη τους, να παρουσιάζουμε τα αμαρτήματα κάποιου ιερέα ως αμαρτίες όλου του κλήρου, να τους αποδώσουμε όλες τις αμαρτίες. Συκοφαντία, δολοφονία, ασέβεια, ιεροσυλία, όλα επιτρέπονται σε περιόδους επανάστασης!»… Κλπ.


ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ

Συγγραφέας, Καθηγητής-Διεθνολόγος,

Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger