-->

Ο "Σκοτεινός Χειμώνας" ("Dark Winter") μπορεί να περιλαμβάνει διακοπές στο Διαδίκτυο και διακοπές ρεύματος. (βίντεο)

ΣΧΟΛΙΟ: Απαντήσεις σε όσους ρωτούσαν πριν λίγες μέρες γιατί έπεσε η Google και το You Tube από Καναδική ιστοσελίδα)

"Σχεδόν όλα όσα είχαν προβλεφθεί κατά τη διάρκεια αυτής της προσομοίωσης [Event 201] έχουν πράγματι συμβεί, εκτός από ένα πράγμα: μια διακοπή από το Διαδίκτυο."


από τον Brian Shilhavy 
Συντάκτης, Ειδήσεις για τις επιπτώσεις στην υγεία
Σύνοψη από henrymakow.com

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν μια πολύ μικρή γεύση από το τι μπορεί να συμβεί όταν η τεχνολογία "έπεσε" τη Δευτέρα, όταν το μεγαλύτερο μέρος του δικτύου Google έπεσε και οι χρήστες δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς email Gmail, στα βίντεο YouTube και σε πολλές άλλες υπηρεσίες Google.
Για όσους βασίζονται στο Google για οικιακές συσκευές, ήταν μια απογοητευτική κλήση αφύπνισης.
Νωρίς το πρωί της Δευτέρας, ο Τζόουν Μπράουν μπήκε στο δωμάτιο της κόρης του και έδωσε τον συνηθισμένο χαιρετισμό του, «Γεια σου, Google, ανάψτε τα φώτα» Διαθέτει ένα έξυπνο ηχείο της Google που του επιτρέπει να ελέγχει τα φώτα με τη φωνή του και το οποίο, «όταν κρατάτε ένα παιδί με ένα μπουκάλι ή μια πάνα γεμάτη χάλια, είναι συνήθως αρκετά καλό», είπε.

Αλλά εκείνο το πρωί, δεν συνέβη τίποτα. Με τα φώτα έξω, ο Μπράουν άρπαξε ένα φανάρι. Αγκαλιάζοντας την κόρη του στο ένα χέρι και το τηλέφωνό του στο άλλο, έγραψε στο Twitter: «Κάθομαι εδώ στο σκοτάδι στο δωμάτιο του μικρού παιδιού μου επειδή το φως ελέγχεται από το @Google Home. Επανεξέταση… πολλά τώρα. ”

Ο Μπράουν βρισκόταν στο σκοτάδι επειδή η Google της Alphabet Inc. υπέστη εκτεταμένη διακοπή λειτουργίας, προκαλώντας όχι μόνο διαδικτυακές συσκευές όπως το Gmail και το YouTube, αλλά μια σειρά οικιακών συσκευών που όλο και περισσότερο βασίζονται στις μεγαλύτερες τεχνολογικές πλατφόρμες. Αλλού, ένας τεχνολόγος του Λονδίνου ανέφερε τον συναγερμό του ότι δεν μπόρεσε να χρησιμοποιήσει τον θερμοστάτη του Nest, ένα προϊόν Google. «Είναι όταν το Google είναι εκτός λειτουργίας και δεν μπορείτε να θερμάνετε το σπίτι σας, συνειδητοποιείτε πόσο τρομακτικά εξαρτάστε είστε στο Google», έγραψε. (Πηγή.)
Αυτά τα γεγονότα συνέβησαν στη μέση πολλών αναφερόμενων ηλεκτρονικών χάκερς μεταξύ άλλων εταιρειών τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των διακομιστών του Πενταγώνου χθες, Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου.
Ο Τζιμ Χόφτ του Gateway Pundit ανέφερε: « Το Πεντάγωνο επέβαλε έκτακτη διακοπή του δικτύου υπολογιστών που χειρίζεται διαβαθμισμένο υλικό την Τρίτη.

Αυτό ακολουθεί τη σπάνια οδηγία έκτακτης ανάγκης 21-01 το βράδυ της Κυριακής από τον Οργανισμό Ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και την υποδομή (CISA), σε απάντηση σε μια ΓΝΩΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ που περιλαμβάνει προϊόντα SolarWinds Orion.

Η οδηγία της Κυριακής το βράδυ ήταν μόνο η πέμπτη οδηγία έκτακτης ανάγκης που εκδόθηκε από τη CISA σύμφωνα με τις αρχές που χορήγησε το Κογκρέσο στον νόμο περί ασφάλειας στον κυβερνοχώρο του 2015

Σύμφωνα με το Just the News, το Πεντάγωνο επέβαλε έκτακτη διακοπή λειτουργίας του Δίκτυο δρομολογητών Secret Internet Protocol, το οποίο διαχειρίζεται διαβαθμισμένες πληροφορίες μέχρι το μυστικό επίπεδο.

Ένας αξιωματούχος είπε, «Αυτό δεν συνέβη ποτέ στη μέση μιας εργάσιμης ημέρας» .

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΗ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ;
Αυτές οι ταλαιπωρίες που υποστήκαμε αυτήν την εβδομάδα με το Google να πέφτει δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ σε σύγκριση με αυτό που πιθανώς έρχεται στο δρόμο και το οποίο θα μπορούσε να είναι επικείμενο.
Φανταστείτε πώς θα είναι η ζωή χωρίς καθόλου Διαδίκτυο για μεγάλο χρονικό διάστημα και όπου η ηλεκτρική υπηρεσία θα μπορούσε να γίνει πολύ ασταθής και επίσης να είναι εκτός λειτουργίας για παρατεταμένη χρονική περίοδο.

Για όσους προσέχουν, οι Παγκόσμιοι μας προειδοποιούν ότι αυτό έρχεται εδώ και καιρό τώρα.

Νωρίτερα φέτος, το Health Impact News ανέφερε για το Event 201, το οποίο φιλοξενήθηκε από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates και ήταν μια προσομοίωση μιας παγκόσμιας πανδημίας και της απάντησης σε αυτήν την πανδημία τον Οκτώβριο του 2019, λίγες εβδομάδες πριν από τον περίφημο  ιό COVID19που εντοπίστηκε στο Wuhan της Κίνας.
Σχεδόν όλα όσα είχαν προβλεφθεί κατά τη διάρκεια αυτής της προσομοίωσης έχουν τώρα συμβεί, εκτός από ένα πράγμα: μια διακοπή από το Διαδίκτυο.
Θα υπάρξει διακοπή διαδικτύου για τον έλεγχο πληροφοριών; 

Νωρίτερα φέτος, όταν ξεκίνησαν οι προεδρικές συζητήσεις των ΗΠΑ, τα μέσα ενημέρωσης άρχισαν να χρησιμοποιούν τον όρο «Dark Winter».

Ο Derrick Broze του  The Conscious Resistance δημιούργησε ένα ντοκιμαντέρ 12 λεπτών που καλύπτει την ιστορική έννοια του «Dark Winter» και πώς έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν για προσομοιώσεις, όπως το Event 201

Η άσκηση Dark Winter πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2001, λίγους μήνες πριν από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου. Αυτή η άσκηση πραγματοποιήθηκε στη βάση της Πολεμικής Αεροπορίας του Andrews στο Camp Springs του Μέριλαντ και συμμετείχε αρκετοί Κογκρέσοι, πρώην διευθυντής της CIA, πρώην διευθυντής του FBI, κυβερνητικοί εμπιστευτικοί και προνομιακά μέλη του Τύπου. Η άσκηση προσομοίωσε τη χρήση της ευλογιάς ως βιολογικό όπλο εναντίον του αμερικανικού κοινού.
Κατά τη διάρκεια του σκοτεινού χειμώνα οι αρχές προσπαθούν να σταματήσουν την εξάπλωση της "επικίνδυνης παραπληροφόρησης" και "μη επαληθευμένων" θεραπειών, όπως ακριβώς και με την προσομοίωση Event 201. Το Dark Winter συζητά περαιτέρω την καταστολή και την κατάργηση των πολιτικών ελευθεριών, όπως η δυνατότητα του Προέδρου να επικαλεστεί τον «Νόμο περί εξέγερσης», ο οποίος θα επέτρεπε στον στρατό να ενεργήσει ως επιβολή του νόμου κατόπιν αιτήματος ενός κυβερνήτη του κράτους, καθώς και τη δυνατότητα "Πολεμικός κανόνας."
Το σενάριο αναφέρει ότι ο στρατιωτικός κανόνας μπορεί «να περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε, απαγόρευση ελεύθερης συναρμολόγησης, εθνική απαγόρευση ταξιδιού, καραντίνα ορισμένων περιοχών, αναστολή της απόφασης του habeas corpus [δηλ. Σύλληψη χωρίς δέουσα διαδικασία] ή / και στρατιωτικές δίκες σε το γεγονός ότι το δικαστικό σύστημα γίνει δυσλειτουργικό. "
Αυτό που είναι σημαντικό να γνωρίζουμε είναι ότι το Dark Winter γράφτηκε σε μεγάλο βαθμό και σχεδιάστηκε από την Tara O'Toole και τον Thomas Inglesby του Johns Hopkins Center μαζί με τους Randy Larsen και Mark DeMier του Ινστιτούτου Αναλυτικής Υπηρεσίας (ANSER) για την Εσωτερική Ασφάλεια. 

Οι O'Toole, Inglesby και Larsen συμμετείχαν άμεσα στην απάντηση στις υποτιθέμενες επιθέσεις άνθρακα που έλαβαν χώρα τις ημέρες μετά τις 11 Σεπτεμβρίου 2001. Αυτά τα άτομα ενημέρωσαν προσωπικά τον Αντιπρόεδρο Cheney για το Dark Winter.

Συμπτωματικά, το Event 201 συνδιοργανώθηκε από το Johns Hopkins Center for Health Security, το οποίο διευθύνεται επί του παρόντος από τον συν-συγγραφέα του Dark Winter Thomas Inglesby. Η Tara O'Toole ήταν επίσης βασικός παίκτης στην προσομοίωση Clade X.
«ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΑΝΔΗΜΙΚΗ»

Γιατί τα εταιρικά μέσα προβλέπουν έναν «σκοτεινό χειμώνα»; Στις 8 Ιουλίου 2020, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ συναντήθηκε και συζήτησε μια «Ψηφιακή Πανδημία» που ισχυρίστηκαν ότι θα ήταν πολύ πιο καταστροφική από την πανδημία COVID.

Ο Jeremy Jurgens, διευθύνων σύμβουλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, δήλωσε:

«Πιστεύω ότι θα υπάρξει μια άλλη κρίση. Θα είναι πιο σημαντική. Θα είναι γρηγορότερή από αυτή που έχουμε δει με το COVID. Ο αντίκτυπος θα είναι μεγαλύτερος και σαν αποτέλεσμα οι οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις θα είναι ακόμη πιο σημαντικές. "
Ο Klaus Schwab, ιδρυτής και εκτελεστικός πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, δήλωσε:

«Όλοι γνωρίζουμε, αλλά εξακολουθούμε να δίνουμε ανεπαρκή προσοχή, στο τρομακτικό σενάριο μιας ολοκληρωμένης επίθεσης στον κυβερνοχώρο που θα μπορούσε να σταματήσει εντελώς την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, τις μεταφορές, τις νοσοκομειακές υπηρεσίες, την κοινωνία μας στο σύνολό της. Από την άποψη αυτή, η κρίση COVID-19 θα θεωρηθεί μια μικρή αναστάτωση σε σύγκριση με μια σημαντική επίθεση στον κυβερνοχώρο. 
Οι περισσότερες αναφορές λένε τώρα ότι εάν δεν πάρει το Ανώτατο Δικαστήριο να ανατρέψει τα εκλογικά αποτελέσματα, ότι θα επικαλεστεί τον «Νόμο περί εξέγερσης» και θα αναπτύξει τον στρατό στο εσωτερικό για να αρχίσει να συλλαμβάνει ανθρώπους για «προδοσία».

Ο Πρόεδρος Τραμπ έπληξε το υπουργικό συμβούλιο τις τελευταίες εβδομάδες, φαινομενικά να αποκτά μεγαλύτερο έλεγχο στον στρατό και στις υπηρεσίες πληροφοριών.

Όμως όχι μόνο αντιμετωπίζουμε έναν εσωτερικό εμφύλιο πόλεμο, αλλά αναμένεται ότι θα δεχτούμε επίθεση σύντομα από έξω από τις ΗΠΑ, και μάλιστα φαίνεται ότι ο πόλεμος στον κυβερνοχώρο μπορεί να έχει ήδη ξεκινήσει αυτήν την εβδομάδα.
Η Κίνα είναι ο πιο κοινός εχθρός των Ηνωμένων Πολιτειών τώρα που κατηγορείται τόσο από τα εταιρικά μέσα που ανήκουν στη Pharma, όσο και από πολλά εναλλακτικά μέσα, καθώς σχεδιάζουν να επιτεθούν στις ΗΠΑ….

Αυτό φαίνεται να είναι κυρίως επίθεση στον κυβερνοχώρο, με πιθανές επιθέσεις εναντίον των υποδομών μας εδώ στις ΗΠΑ, αλλά η Κίνα φαίνεται επίσης να συμμετέχει στη χρηματοδότηση πολλών από τις αριστερές / μαρξιστικές ομάδες που σίγουρα θα αντιταχθούν στον Πρόεδρο Τραμπ και τις προσπάθειές του να παραμείνει στο Λευκό Σπίτι.
Ο πόλεμος, ιδίως ο κυβερνοπόλεμος, φαίνεται να έχει ήδη ξεκινήσει και όλοι πρέπει να προετοιμαστούν απολύτως για το χάος που φαίνεται να βρίσκεται στο κατώφλι μας, με τις προβλέψεις του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ να πραγματοποιούνται, καθώς σχεδόν όλα όσα είχαν αρχικά προβλέψει και έχει προγραμματιστεί για το COVID.
-
Ευχαριστώ τον John B για την αποστολή του.

—————
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΔΙΚΟ HENRY MAKOW : Corfiatiko


Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger