-->

Ενδιαφέρουσες διασυνδέσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας1) Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές διασυνδέσεις του ΠΟΥ, ξεκινώντας από τον Tedros Adhanom.2) Ο Tedros είναι ο επικεφαλής της ΠΟΥ από το 2017 όταν ανέλαβε από την Margaret Chan. Έχει την ίδια αντζέντα με τον ΟΗΕ «Στόχοι αειφόρου ανάπτυξης του ΟΗΕ 2030»

3) Υπήρξε Υπουργός Εξωτερικών (2012-2016) και Υπουργός Υγείας (2005-2012) για το Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο της Τιγκράι, το οποίο είναι σύμμαχο με το Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο της Ερυθραίας και ηγείται του κινήματος που ονομάζεται Λαϊκό Επαναστατικό Δημοκρατικό Μέτωπο της Αιθιοπίας .


4) Το Παγκόσμιο Ταμείο ξεκίνησε το 2002 με μερικά χρήματα από το Bill Gates και συνεργάζεται στενά με τον ΠΟΥ. Το 2009, ο Tedros αντικατέστησε τον Rajat Gupta της McKinsey & Co ως πρόεδρος του Παγκόσμιου Ταμείου. Ο Gupta είναι εταιρικός εγκληματίας. Θα ήμουν έκπληκτος αν αυτή ήταν η μόνη περίπτωση κακοδιαχείρησης.


5) Ένα άρθρο της Vox από τον Δεκέμβριο του 2019 αποκάλυψε ότι ο ΠΟΥ χρησιμοποίησε τη McKinsey ως εταιρεία συμβούλων και οι αμοιβές τους καλύφθηκαν εν μέρει από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates. Φαίνεται ότι υπάρχουν κάποιες σκιερές συνέπειες με τη χρηματοδότηση και την αποκάλυψή της.
Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει.6) Ο McKinsey έχασε τον Διευθύνοντα Σύμβουλό του το 2018 όταν το μέλος της Bilderberg / Trilateral Commission, Dominic Barton, διορίστηκε από τον Justin Trudeau ως νέος πρέσβης του Καναδά στην Κίνα. Είναι ενδιαφέρον ότι ο Barton παραιτήθηκε ταυτόχρονα ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για την Teck Resources.7) Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Tedros και Trudeau είναι αρκετά καλαίσθητοι. Τα ονόματά τους εμφανίζονται μαζί σε μερικά μέρη. Αυτοί οι wannabe σοσιαλιστές δικτάτορες τρέχουν σε μερικούς πολύ στενούς κύκλους.
8)Από το 2017, ο οργανισμός αντιμετωπίζει απότομη αύξηση στον αριθμό των ισχυρισμών απάτης, κακής συμπεριφοράς, παρενόχλησης και ρατσισμού. Εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια λείπουν προφανώς. 260 δις Συγκλονιστικό.

Μήπως η πανδημία καλύπτει και τις απάτες;


9) Τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε από τη σοσιαλιστική κυρίαρχη ελίτ μας εκτός από απάτη, κακοδιαχείριση, διαφθορά, δωροδοκία, παραβιάσεις δεοντολογίας κ.λπ. Αυτά είναι εγγενή. Ο ΠΟΥ είναι τόσο αξιόπιστος όσο το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα.
10) Νομίζω ότι κάποιος θα πιέστηκε σκληρά για να βρει κάποιον που να πιστεύει αυτό που λέει το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα στον υπόλοιπο κόσμο. Τώρα μπορούμε να προσθέσουμε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας σε αυτήν τη λίστα.


Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger