-->

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Γράφει ο Σπύρος Κατσούρης
 
Σε μια κρίσιμη, όσο ποτέ άλλοτε, πορεία της Ιστορίας μας και ως ελάχιστο φόρο τιμής προς τους πεσόντες ήρωες του ’21 (που φέτος «γιορτάζουμε» τα 200 χρόνια Απελευθέρωσής μας από τον Οθωμανικό-Τουρκικό ζυγό), καλώ από τούτο το μικρό και μακρυνό Βήμα της ακριτικής πατρίδος μου Ρόδου, και ως χρέος προς τις μορφές που λάτρεψα παιδί (Μακρυγιάννη, Παλαμά, Σικελιανό, Κάλβο, Σ.Καργάκο, Καβάφη) ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, του Πολιτικού ή Πνευματικού χώρου, σε μια Ένωση, σε μια γροθιά και σε μια κοινή πορεία προς διεκδίκηση της ψήφου του Ελληνικού λαού, προς διάσωση της πατρίδος, διότι οι καιροί ου μενετοί!
 
Και ο εχθρός πλέον δεν είναι προ των Πυλών της Ελληνικής Πολιτείας, αλλ’ εντός!! Και αλωνίζει! Και απειλεί! Και παραβιάζει! Και εγκληματεί εις βάρος της εθνικής μας ακεραιότητος και της κοινωνικής μας συνοχής. Και ο εχθρός δεν είναι μόνον ο εξ Ανατολών αιμοσταγής Νέο-Οθωμανισμός, που αιματοκύλησε πλειστάκις Ελληνισμό Πόντου, Ιωνίας, Μικρασίας, Κωνσταντινούπολης, Θράκης και Κύπρου και εσφετερίσθη τα εδάφη και την περιουσία του και μετέτρεψε τους χριστιανικούς ναούς σε Τζαμιά, με αποκορύφωμα την βεβήλωση της Αγίας Σοφίας! Εχθρός είναι και ο λαθροεισβολέας της Ασίας και Αφρικής , ο φανατικός ισλαμοτζιχαντιστής που με διευκολύνσεις, προτροπές και χρήματα ισλαμικών κρατών και της Τουρκίας εισήλθε παράνομα στη χώρα, με την βοήθεια και των ανθελληνικών ανεξέλεγκτων ΜΚΟ και παρόλο που απολαμβάνει Δωρεάν στέγαση, σίτιση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, κοινωνική μέριμνα και οικονομική συνδρομή 450;ευρώ, χωρίς να προσφέρει Τίποτε στον τόπο που τον φιλοξενεί. Αλλά τουναντίον διαπράττει εγκλήματα: κλοπές, βιασμούς, εμπρησμούς, βεβηλώσεις ναών και κοιμητηρίων, σοδομισμούς.
Και αυτός ο εχθρός είναι η 5η φάλαγγα που θα δράσει εναντίον του Ελληνικού πληθυσμού σε περίπτωση πολεμικής αναμέτρησης με την Τουρκία. 
 
Εχθρός είναι ακόμα και ο βόρειος γείτονας Σκοπιανός, που η προηγούμενη πολιτική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ του έδωσε Εθνότητα, Γλώσσα, όνομα σε αντίθεση και κατακραυγή της πλειονότητας του Ελληνικού λαού που όμως προδοτικά αγνόησε. Εχθρός είναι και ο Αλβανός κι ίσως κι ο Βούλγαρος ισλαμιστής, που προτιμά να έχει άριστες σχέσεις με την Τουρκία παρά με μας. Εχθρός τέλος είναι και η Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ που αγκαλιάζει και χαϊδεύει τον Σουλτάνο αντί να υπερασπίζεται με σθένος τα κράτη μέλη της, Ελλάδα και Κύπρο. 
 
Προ των ασπόνδων, λοιπόν, τούτων εχθρών και λυσσασμένων γκρίζων λύκων και επειδή ο κίνδυνος διαμελισμού μας είναι πλέον ορατός παρά ποτέ άλλοτε (παρά τις κατά καιρούς πατριωτικές φωνές πολλών Ελλήνων πατριωτών και τους προφητικούς λόγους του αειμνήστου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Χριστοδούλου) ΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΩ, με την απέλπιδα ακριτική μικρή φωνή μου, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΟΥΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ: Πολιτικούς, Θρησκευτικούς, Στρατιωτικούς, Κοινωνικούς κλπ φορείς και πρόσωπα σε μια Ένωση Δυνάμεων Εθνικοπατριωτικής χροιάς, μήπως και καταφέρουμε να διασώσουμε σε τούτη την επετειακή της Ανεξαρτησίας μας χρονιά, το Ελληνικό Κράτος, Πολιτεία, Εθνος, Λαό, όπως μας τον παρέδωσαν οι θυσιασθέντες ήρωες πατέρες και πρόγονοί μας. Η έκκληση απευθύνεται ιδία προς Πολιτικούς: Αντώνη Σαμαρά, Κυριάκο Βελόπουλο, Φαήλο Κρανιδιώτη, Θάνο Τζήμερο, Πάνο Καμμένο, Νίκο Νικολόπουλο, Ηλία Κασιδιάρη, Γεώργιο Καρατζαφέρη, Κωνσταντίνο Πλεύρη, Παναγιώτη Ψωμιάδη, Στέλιο Παπαθεμελή, Νότη Μαριά, Οδυσσέα Τηλιγαδά, Φράγκο Φραγκούλη, Σάββα Καλεντερίδη, Παναγιώτη Αποστόλου, Γιώργο Σπυρόπουλο, Νίκο Ταμουρίδη, Νικόλαο Ναούμ, καθηγητή ΕΜΠ κ. Μάζη, καθηγ. Νίκο Λυγερό, ΘΑΝΟ ΚΟΥΚ, Κων/νο Κωνσταντινίδη, Γεώργιο Επιτήδειο κλπ να έλθουν σε μια ΙΕΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ και εποικοδομητική ενωτική συζήτηση στις 7 Μαρτίου 2021, επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Μητέρα Ελλάδα, εδώ στη Ρόδο και στην αίθουσα τελετών του Πολιτισμικού Μελάθρου Ρόδου και στις 5μμ για μια Ένωση των Δυνάμεων, που αγαπούν την πατρίδα, αλλά διασπασμένοι και φίλαρχοι δεν κάνουμε τίποτε. 
 
Εν τη ενώσει η ισχύς, αδέλφια. Παραμερείστε, λοιπόν, τους εγωισμούς κι αν δεν συμφωνήσουμε ποιος θα είναι Αρχηγός, κάνουμε Κλήρωση! ΦΥΛΑΞΑΣΘΑΙ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ, ΧΡΕΟΣ. Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή στο 6934897836. Έχετε χρόνο. Και έστω υπ’όψιν και το αρχαιοελληνικό ρητό: Πατρός τε και μητρός τε και των άλλων προγόνων απάντων, τιμιώτερον και αγιώτερον εστιν η Πατρίς. Και «Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί Πάτρης».
 
ΣΠΥΡΟΣ ΔΡ. ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ Ρόδος 
25-01-2021 
Ενας ακρίτας Έλλην και μαχητής της πατριωτικής γραφίδος 
 
(Νομικός, οικονομολόγος, πολιτειολόγος, εκπαιδευτικός, πρώην Τμ/ρχης Τραπέζ. Ελλάδος, λογοτέχνης, αρθρογράφος, βραβευμένος Ποιητής, Δ/ντής Πολιτισμικού Μελάθρου Ρόδου)
 
ΥΓ 
Επειδή δεν γνωρίζουμε τις Δ/νσεις των ανωτέρω, παρακαλούνται τα ΜΜΕ που θα δημοσιεύσουν την παρούσα, να την αποστείλουν και προς αυτούς. Ευχαριστούμε θερμά!


ΠΗΓΗ
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger