-->

Για όσες και όσους δεν πουλήθηκαν και δεν πούλησαν

Για όσες και όσους δεν πουλήθηκαν και δεν πούλησαν

Θ. Μαλκίδης 

Για  όσες και όσους δεν πουλήθηκαν και δεν πούλησαν, υπενθυμίζω τις ημέρες αυτές μνήμης του αγώνα για την Μακεδονία και για τον Ελληνισμό, τους χαρακτηρισμούς του εγχώριου <<πολιτικού, πνευματικού και δημοσιογραφικού προσωπικού>> για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες :

ετερόκλητος όχλος, εθνικιστές, σωβινιστές, σκουπίδια, φασίστες, ναζί, παρακρατικοί περιθωριακοί, αμόρφωτα εθνίκια, φασιστάκια, πληρωμένοι πράκτορες, μακεδονομάχοι  , λαϊκιστές, ακραίοι , ακροδεξιοί , τραμπούκοι , παρακρατικοί, υποκινούμενοι από ξένες δυνάμεις, πουλημένοι που τα παίρνουν, υπερπατριώτες , ακροδεξιοί λαϊκιστές , αυτοί που δεν σκέφτονται με το μυαλό τους, πατριδοκάπηλοι, εθνολαικιστές, αρνητές, αποβράσματα, ψεκασμένοι, συνωμοσιολόγοι, ζηλωτές, ανεύθυνοι, διεφθαρμένοι, τεμπέληδες, γραφικοί, όλοι μαζί τα φάγαμε....

"Η χώρα μου βυθίζεται στο ψέμα..... Και βρίσκουν καταφύγιο οι αλήτες... σε χώμα που μυρίζει σαν πληγή". 


ΜΑΛΚΙΔΗΣ


Δείτε επίσης πως χαρακτηρίζουν "Έλληνες" πολιτικοί όσους παλεύουν για την ΠΑΤΡΙΔΑ τους: ΑΙΣΧΟΣ και ΚΑΤΑΝΤΙΑ .. Ο Κ.Μητσοτάκης σε γραμμή... ΣΥΡΙΖΑ για Μακεδονία: «Ακροδεξιοί & γραφικοί συμμετείχαν στα συλλαλητήρια για τις Πρέσπες»

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger