-->

Με “βαρύ πυροβολικό” η Τουρκία στις διερευνητικές! Ο Καλίν και η “επικοινωνία”

Με το “δεξί χέρι” του Ερντογάν στην επικοινωνία κι όχι μόνο προσήλθε η τουρκική αντιπροσωπεία στις διερευνητικές της Κωνσταντινούπολης. Ο Ιμπραήμ Καλίν δεν είναι τυχαία περίπτωση. Έχει εμπλακεί στις μυστικές διαπραγματεύσεις που γίνονται εδώ και μήνες -από το Βερολίνο και μετά σίγουρα- μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας όπως αναφέρει το Militaire News.

Το κλίμα που μεταδίδεται από την Πόλη είναι αυτό ακριβώς που θέλει η Τουρκία. “Νηνεμία” και “καλή διάθεση” θέλει να “πουλήσει” και η διαδικασία των διερευνητικών τη διευκολύνει πάρα πολύ.

Εμείς τι έχουμε να κερδίσουμε; Από το πρωί ακούμε τους “διαμορφωτές κοινής γνώμης” για τα ελληνοτουρκικά να λένε ότι κρατάμε πολύ μικρό καλάθι. Άρα γιατί σπεύσαμε να διευκολύνουμε όλο αυτό το σκηνικό με τις διερευνητικές ,είναι ένα εύλογο ερώτημα. Για να κερδίσουμε κάποιο χρόνο ηρεμίας στα ελληνοτουρκικά θα ΄ναι η πιο λογικοφανής απάντηση. Μόνο που δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι όσοι την υποστηρίζουν έχουν καταλάβει ότι ο χρόνος αυτός δεν θα ΄ναι αρκετός για να προετοιμαστούμε για τη μετά των διερευνητικών περίοδο.

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger