-->

ΜΗΠΩΣ ο αθλητισμός είναι η απαρχή για "ανανέωση" όλου του πολιτικού συστήματος;

Andreas Kapsambelis 

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ;

--------------------------------------------------------------

"Συσπείρωση αλήθειας και δικαίου" προτείνει η Σοφία Μπεκατώρου στην τελευταία της ανάρτηση που εξ' αντικειμένου βγάζει ένα πιο πολιτικό -προσοχή, όχι κομματικό- τόνο.

Μιλά για ενότητα πέρα από τα προσωπικά θέματα για να αλλάξει γενικότερα η κατάσταση στον αθλητισμό. Με τις "υγιείς δυνάμεις", για την "επόμενη μέρα" - και γιατί αυτό να περιοριστεί στον αθλητισμό; Μήπως όλο το δημόσιο σύστημα δεν έχει σαπίσει, δεν έχει παρακμάσει και χρειάζεται υγιείς δυνάμεις για την επόμενη ημέρα;

Η Μπεκατώρου, ο Κακλαμανάκης, η Καραχάλιου, ο Καγιαλής, ο Μάντης, ο Μιτάκης, ο Κοκκαλάνης, η Ψυχογιού γίνονται οι κήρυκες αυτής της σύγκρουσης την ώρα που η κοινωνία αναζητά νέους άφθαρτους και ανιδιοτελείς ήρωες. Και μέχρι σήμερα δεν τους "έβλεπε" στον ορίζοντα.

Μήπως οι εξελίξεις στον αθλητισμό αποτελέσουν, εκούσια ή ακούσια, τον καταλύτη για την πολυσυζητημένη "ανανέωση" όλου του πολιτικού συστήματος;


ΠΗΓΗ

Δείτε επίσης: ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ με καταγγελίες των Ελλήνων ιστιοπλόων για τη «διαφθορά» στην Ομοσπονδία... (+link)
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger