-->

Εσκεμμένη ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ. Ένα συνεχές ειδεχθές έγκλημα της ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣΗ έρευνα που έγινε στη Γερμανία αποδεικνύει περίτρανα ότι ΟΝΤΩΣ όσοι εξανάγκασαν τις μάσκες στα παιδιά και φυσικά όσοι γιατροί δήλωσαν ότι είναι ένα ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟ προϊόν που δεν ενέχει ΚΑΝΕΝΑ κίνδυνο, έχουν εσκεμμένα τελέσει μια ειδεχθή ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ και αν συνεχίσουν το ίδιο βιολί όλοι οι άνωθεν και αν συνεχίσουν να κλείνουν τα μάτια οι εισαγγελικές και δικαστικές αρχές σε αυτό το συνεχές ειδεχθές έγκλημα της ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ τότε ειλικρινά το 2021 θα έχουμε αναπαράσταση της σφαγής του Δράμαλη και αφηνω στους “ειδικούς και αρμόδιους” να βρούνε ποια κορμιά θα μείνουν χωρίς κεφάλια από την οργή των Ελλήνων γονέων.

 

 
 
Στην νέα συγκλονιστική ανάρτηση του Nick Kilo  τους πρώτους που θα κατηγορήσω ξεκάθαρα, είναι οι ίδιοι οι γονείς, που γίνονται ΘΥΤΕΣ στα ίδια τους τα παιδιά.
 
Οι δεύτεροι κατηγορούμενοι, είναι οι εκπαιδευτικοί.
 
Και φυσικά, δεν θα αφήσω έξω από την ιστορία φρίκης που ζούμε, τους ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ, τις ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ και τους ιεράρχες.
 
Στην εποχή του internet, ΑΘΩΟΙ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΔΕΧΘΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
 
Όταν οι ίδιοι οι γονείς, χαριεντίζονται (ευγενική έκφραση, για να μην χρησιμοποιήσω τα … γαλλικά μου) στο διαδίκτυο και ανταλλάσσουν φιλοφρονήσεις του τύπου “τι όμορφη που είσαι γλυκιά μου”, “είσαι κούκλος”, “σου πάει πολύ αυτό το ρούχο”, και … δυο λαλούν και τρεις χορεύουν, είναι αδιανόητο να ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.
 
Για να μην προσθέσω πως πολλοί γονείς που επιβάλουν την μάσκα στα παιδιά τους, και αύριο θα τους επιβάλουν το εμβόλιο, είναι … ιατροί… 
 
Όσο για τους δικαστές και τους πληρωμένους “ιατρούς”, εκεί το ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ.
 
Για τους πολιτικούς, ας μην το συζητήσουμε… τα κομματόσκυλα να είναι καλά και η singular logic της ΝΟΘΕΙΑΣ.
 
Εύχομαι η … αναπαράσταση της Μάχης του Δράμαλη με τα κομμένα κεφάλια και τα πεταμένα έντερα των τουρκαλάδων, να μην καθυστερήσει, γιατί διαφορετικά, θα μετράμε αθώες μικρές ψυχές στους νεκροθαλάμους.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Υ.Γ. Διαβάστε και τα λινκ που βρίσκονται στο κείμενο.
 


 
 
 
Οι “γιατροί” γνωρίζουν και με την ανοχή τους και σιωπή τους είναι ηθικοί αυτουργοί στο συνεχές έγκλημα της παιδικής κακοποίησης
 
** Από ότι καταλαβαινω ο ΦΟΒΟΣ καλά κρατεί ακόμα και στους δήθεν “επαναστάτες” και που απλά συναινούν με την απραξία τους και την υποταγή τους στη παιδική κακοποίηση των παιδιών τους, ειδικά όσον αφορά τα παιδιά του νηπιαγωγείου και του δημοτικού και απλά το επισημαίνω αυτό γιατί φοβάστε να κάνετε ένα απλό share στην στυγνή αλήθεια**
 


 
Like & Share αν θέλετε τα παιδιά σας ΥΓΙΉ και σωματικά και ψυχολογικά και διανοητικά.
 
Έχω δηλώσει ξεκάθαρα από τη πρώτη μέρα που κάποιοι “ειδικοί” και κάποιοι δήθεν γιατροί εξανάγκασαν τις μάσκες στα παιδιά ότι αυτή η πράξη τους είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ για πάρα πολλούς λόγους και όχι μόνο γιατί ΣΤΕΡΟΎΝ εξαναγκαστικα τη ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ αναπνοή από τα παιδιά και ανάλογα με το τύπο μάσκας αυξάνουν την εισπνοή διοξειδίου του άνθρακα και άρα μειώνουν την εισπνοή οξυγόνου.
 


 
Ήτοι κυριολεκτικά μίλαγα για εσκεμμένη ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ.
 
Πλεον, Η έρευνα που έγινε στη Γερμανία αποδεικνύει περίτρανα ότι ΟΝΤΩΣ όσοι εξανάγκασαν τις μάσκες στα παιδιά και φυσικά όσοι γιατροί δήλωσαν ότι είναι ένα ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟ προϊόν που δεν ενέχει ΚΑΝΕΝΑ κίνδυνο, έχουν εσκεμμένα τελέσει μια ειδεχθή ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ και αν συνεχίσουν το ίδιο βιολί όλοι οι άνωθεν και αν συνεχίσουν να κλείνουν τα μάτια οι εισαγγελικές και δικαστικές αρχές σε αυτό το συνεχές ειδεχθές έγκλημα της ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ τότε ειλικρινά το 2021 θα έχουμε αναπαράσταση της σφαγής του Δράμαλη και αφηνω στους “ειδικούς και αρμόδιους” να βρούνε ποια κορμιά θα μείνουν χωρίς κεφάλια από την οργή των Ελλήνων γονέων.
 


 
“Της Ρούμελης οι Μπέηδες και του Μωριά οι λεβέντες
Στο Ντερβενάκι κείτονται κορμιά δίχως κεφάλια…”
 
Διαβάστε την όλη προσεκτικά.
Τα περί Risk benefit analysis (ανάλυση κόστος-όφελος) που αναφέρουν στο τέλος μπορούνε να τα βάλουν εκεί που ξέρουν γιατί “ΌΦΕΛΟΣ” από τη χρήση μάσκας από παιδιά ΔΕΝ υφίσταται ούτε κατ’ ελάχιστον.
 
“Looking at the symptom spectrum of the complaints, 66.1% of the interviewees show a clear and broadly diversified burden of complaints, both in the physical (rashes, headaches, etc.), as well as in the mental (fears, irritability, etc.) and intellectual (concentration disorders) areas in the children of the interviewees.
 
In addition to acute health impairments with, in individual cases, significantly experienced health impairments, the long-term effects on the various developmental areas that go beyond well-being, such as language, play, learning, communication, sensomotoric development and empathy of children are difficult to assess.
 
The often mentioned headaches and concentration difficulties should be seriously explored in their importance for cognitive development. It is noticeable that the distribution of complaints fits well with the age of the children (Tables 3 and 4), which supports the plausibility of parental input.”
 
Corona children studies "Co-Ki": First results of a Germany-wide registry on mouth and nose covering (mask) in children
 
 
 

Πηγή


attikanea

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger